2017 EKİM Anne adayları

ay ne güzel sen benden erken duyacaksın:KK54::KK54: benimde çok uykum var öyle böyle değil bir de kasık ağrılarım oluyor arada mide bulantısı daha çok yok çok şükür akşamları genelde birde Sabah açken oluyor ama çok az yemek yiyince gidiyor bir de çok halsizim kolumu kaldırcak gücüm olmuyor o derece yani :KK39::KK39::KK39:
Sorma cnm ağrılar çok kötü , bulantı filan yok bende , evet yemek yemeyınce daha beter oluyorum

kızlar testler ıcın 500 tl ıstıyorlar hatta bıraz daha fazla tutuyo bu testlerı sız nerelerde yaptırınız devlet daha uyguna yapar mı yada en onemlılerını ısteyecegım doktordan bazıları sanırım aıle saglıgı merkezlerınde yapılıyormus ama ne kadar ısterler bakın bu testler

hemogram
aclık glukoz
ast,alt
üre, creatinin
st3, st4, tsh
hbsag,anti hbs, anti hcv, anti hiv
toxoplasma ig m, g
rubella ig m, g

kızlar testler ıcın 500 tl ıstıyorlar hatta bıraz daha fazla tutuyo bu testlerı sız nerelerde yaptırınız devlet daha uyguna yapar mı yada en onemlılerını ısteyecegım doktordan bazıları sanırım aıle saglıgı merkezlerınde yapılıyormus ama ne kadar ısterler bakın bu testler

hemogram
aclık glukoz
ast,alt
üre, creatinin
st3, st4, tsh
toxoplasma ig m, g
rubella ig m, g
Sağlık ocağına git çoğunu bedavaya yaptırırsın para verme

Sağlık ocağına git çoğunu bedavaya yaptırırsın para verme
resmen soyuyorlar bırde dolar muhabbetı cıkardılar gereklı bırsey olsa verırım cok sıkıntı degıl ama 500 nedır 150 200 varken cok sınırlendım saban sabah son 2 sı harıc saglık ocagında yapıyorlarmıs yarın saglık ocagında yaptıracagım

Kızlar yardım edin lütfen çok tedirginim beklenen adet tarihim pazartesiydi salı kan verdim 1700 küsür çıktı çok şükür pozitif bu sabah tekrar gittim 3491 filn çıktı beta ama keseyi göremedi haziran ayında dış gebeliğim vardı yine aynısı olucak die korkuyorum doktor değerin güzel artmıs cmrtesi tekrar gel dedi ama dış gebelik yaşarkende ilk basta değerim güzel artıyordu gerçi o zaman 2000den yukarı çıkmamıstım ama sizler betanız kaçken ya da adetiniz kaç gün geçtikten sonra keseyi gördünüz söylermisinz

resmen soyuyorlar bırde dolar muhabbetı cıkardılar gereklı bırsey olsa verırım cok sıkıntı degıl ama 500 nedır 150 200 varken cok sınırlendım saban sabah son 2 sı harıc saglık ocagında yapıyorlarmıs yarın saglık ocagında yaptıracagım
yanı cnm mantıklı olan bu tabikide

Kızlar yardım edin lütfen çok tedirginim beklenen adet tarihim pazartesiydi salı kan verdim 1700 küsür çıktı çok şükür pozitif bu sabah tekrar gittim 3491 filn çıktı beta ama keseyi göremedi haziran ayında dış gebeliğim vardı yine aynısı olucak die korkuyorum doktor değerin güzel artmıs cmrtesi tekrar gel dedi ama dış gebelik yaşarkende ilk basta değerim güzel artıyordu gerçi o zaman 2000den yukarı çıkmamıstım ama sizler betanız kaçken ya da adetiniz kaç gün geçtikten sonra keseyi gördünüz söylermisinz

canım benimde ilk göremedi ve beta 831 di. 5+6 haftalıkken zor gördü yine de. Başka da değerim ölçülmedi yarın kalp atışı için gidicem meraklanma görünür daha erkendir.

Bende iki tane yanlış hatırlamıyorsam biri 5 mm biri 8 mm bu kistlerle hamile kaldım
Bikaç topikte okudum. Kistleri yok olan da var, o kistlerle sıkıntısız Doğum yapan da. Seninki çok büyük te değiller neyseki.
Doktordan geldik az önce. Çok kafana takma, ultrason cihazı da yanıltabilir dedi. Ama yine de hatırlat takip edelim dedi. Rabbim bebeklerimiz için onları yok etsin. Sıkıntısız bir şekilde sağlıkla evlatlarımızı kucaklayalım inşaAllah

hemogram
aclık glukoz
ast,alt
üre, creatinin
st3, st4, tsh
toxoplasma ig m, g
rubella ig m, g
Benden de bir sürü test istediler 150 tl verdim

Rubella ben daha önce yaptırmıştım, Zeynep kamil de. Fakültelerde bedavaya yaptırırsın canım.

Kızlar bugün kontrole gittik. İki gündür belirtilerim azaldı diye kafamda senaryolarla gittim. Bir yandan dua ettim bir yandan da ümit etmekten korktum.
Doktor ultrasonla bakarken bir anda sesini açtı, kalp atışlarını duydum. Muhteşem bir şey.
Elde değil biliyorum ama bebişlerimizi üzmeyelim, kötü düşüncelerden uzak duralım. Mevlam "ben kullarımın zan'nının yanındayım" demiş. O yüzden şeytana kapılmayalım. İyi düşünelim iyi olsun. Vücut git gide alışıyor. Belirtiler de bu yüzden kayboluyor sanırım.

X