2017 EKİM Anne adayları

Evet bende testlerimi yaptiricam herşeyi kontrol edicem aynı şeyi bi daha yaşamak istemem. Çok teşekkür ederim. Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin

Pihtilasma testini özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi yaptırdınız? Dr hoc bişey söylemedi gidip kendim yaptırayım vari
Devlette 3 dusugunuz olmadan yapmazlar ben ozelde yaptirdim. Genetik doktoruyla gorustum testleri istesigimi soyledim doktor genetik test tw yaplim o halde dedi esimden de benden de genetik testlerimiz yapildi trombofili yapildi 1 ay sonra alsik sonucu

Bugün hastane genetik testi falan 6500 tl fiyat çıkardı. O kadar malesef bütçem yok o yüzden sordum size.

Selam arkadaşlar beni de alın aranıza :) Ben 2014 haziran annesiydim bir kızım var. Nasip olursa şimdi de ekim annesiyim. Bugün kan testi yaptırdım 46.9 çıktı düşük sanki biraz. Son adet tarihim 17 ocak ne dersiniz? Bir problem yoktur di mi?

Merhaba bende Ekim annesiyim. 2 yas kızım var ekimde doğum yapmıştım şimdi Allahın izniyle ikinciye hamileyim yine ekimde doğum yapıcam sat 16 Ocak bat 16 subattı adet geçtikten 5 gün sonra bhcg testi yaptırdım 4000 cıktı inş haftaya da dr. Gidicem ikinci hamilelik ama heyecan aynı

Ya kızlar bu mide bulantısı ne berbat bişeymis kendi kendime nazar verdim resmen hiçbir şeyim yok diye..
Kussam rahatlarım belki ama o da yok.. hiç ihtimal vermiyordum yaa yemek yapamıyorum yiyemiyorum..

Hosgeldin hayirli olsun insallah:) gec dollenmedir merak etme benim 29 ocak son adet 5 subatta 164 cikmisti sonuc doktorum bilgisayara 9 ocak mi ne olarak ekledi sat i

Hosgeldin hayirli olsun insallah:) gec dollenmedir merak etme benim 29 ocak son adet 5 subatta 164 cikmisti sonuc doktorum bilgisayara 9 ocak mi ne olarak ekledi sat i
Sağol canım inşallah seninki de hayırlı olsun :) inşallah geç döllenmedir düşüğü de yaşamış biri olarak korkuyorum. Karın ağrısı da oluyor baya. İkinci kan testinde yükselmesi lazım bakalım.Seninki de ne kadar erken belli olmuş öyle maşallah. Üstüne görme falan mi oldu acaba?

lavinza Çok üzüldüm kuzum , Üzme kendini bi daha olur inş. Rabbim tez zaman sağlıklı hayırlı bi evlat versin inşallah
Nasıl oldu , karın ağrısı filan demişssin karın ağrısı doktor normal dedi ama ?

Cok tesekkur ederim.Hiç bişeyim yoktu.. dün kalp atışı durunca akşam kanamam ve sancim basladi

Cok tesekkur ederim.Hiç bişeyim yoktu.. dün kalp atışı durunca akşam kanamam ve sancim basladi
Kanamadan anlaşılıyor demekki , Doktorda bana öyle demişti kanama olmadığı sürece herşey normal diye
Ama böyle arkadaşlarımı görünce bende korkuyorum acabamı ki diyorum

Kanamadan anlaşılıyor demekki , Doktorda bana öyle demişti kanama olmadığı sürece herşey normal diye
Ama böyle arkadaşlarımı görünce bende korkuyorum acabamı ki diyorum
Hayır hiç kanamam olmadı. Tesaduf kontrol esnasında ogrendim. Öğrendiğim akşam kanama ve sancı başladı. Ve lütfen hiç olumsuz şeyler düşünme.. seninki sağlıkla sihhatle gelicek insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…