- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.581
9 ocak cnm senin ?Seninle biz neredeyse aynıyız sanırım senin sat neydi ?
4 ocak benimde9 ocak cnm senin ?
e tabikide dayanmaz ama biraz dişini sık cnm , sonra çok rahat olursunuz inş. :)Canim gectigimiz temmuz ayinda araba almıştık. Hem ev hem araba kredisini esim karsilar ama bu sefer ne cebimize harclik ne de ev masraflarina para kalır :) Bebek gelene kadar biraz biriktirebilirsek bir kac ay ucretsiz izne cikabilirim inşallah oyle umut ediyorum. Ben anneme cok yakin oturuyorum bebegime annem bakacak ama yine de insanin yuregi dayanmıyor.
duyulur cnm :)kızlar cuma kontrolüm var 7+2 haftalığım kalp atışı duyulur dimi?
keseye göre kaç haftalıksın cnm o önemli :) benim yarın keseye göre 6 olacak inş.4 ocak benimde
duyulur cnm :)
Benimde öyle canım rahat olmaya çalış :)inşallah canım ya çok endişeliyim bazen kızıyorum kendime hiç rahat olamadım hep bir kaygı var yapım gereği..
Ya ben pek doktora gidemedim bir kez gittimkeseye göre kaç haftalıksın cnm o önemli :) benim yarın keseye göre 6 olacak inş.
Bende salı günü kalp atışı için gideceğim cnm :)Ya ben pek doktora gidemedim bir kez gittim
İki hafta önce 4 haftalık dedi doktor ama pek iyi bir yer değildi
İlgilenmedi bakmadı doğru düzgün
Haftaya pazartesi gideceğim tekrar
Hcg değerlerimi yazayım sanaBende salı günü kalp atışı için gideceğim cnm :)
Benim sat 9 ocakHcg değerlerimi yazayım sana
Sat 4 ocak
4 ocak hcg 272
5 ocak hcg 800
10 ocak hcg 4744
İnşallah duyarız canım
İkimizde duyalım rahatlayalım inşBenim sat 9 ocak
9 ocak hcg 685
13 ocak 4100 olmuştu daha sonra ölçtürmedim cnm :) dur bakalım pazartesi belli olur seninde
Evet bazı doktorlar normal diyor benim doktorumu aradım sordum ara ara olanlar normal dedi ama benim ara ara değil bazen gün boyu sürüyor.doktora gitmem gerekmi değilmi şu an anlamadım kaldım.Benim de var. Ben bugün gittim ve sordum.
Kontrol edelim, sıkıntı olmaz dedi. Baktıktan sonra sıkıntı yok, rahimin büyümesinden kaynaklanan sancılar dedi.
bu sefer büyük harflerle yazayımİkimizde duyalım rahatlayalım inş
Benim adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor sürekli bu yüzden korkuyorum biraz
bu sefer büyük harflerle yazayım
NORMALLLLLLL
NORMALLLL
Sakin olunnnn
İlk gebeliğinizde karnınızmı ağrıyordu uyuyamadım demişsinizya kasıklarımızmı?Bende dun sordum arada agrir arada durur kan olmadigi surece normaldir dedi. Rahim buyuyor olacak tabi. Ben ilk gebeligimde sabaha kdar agridan uyumadigimi biliyorum
Kız ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kan vermiştim biliyomusun 475 ml almışlar
Bi yolu olsada ilk gün öğrensek keşkeKız ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kan vermiştim biliyomusun 475 ml almışlar
Benim hep kasiklarim agriyordu adet olacakmisim gibi kasiliyor felan su an da oyle bakbir de cok fazla gazim oluyor o kadar cok ki 2 aylikken beni 8 aylik sanabilirsinİlk gebeliğinizde karnınızmı ağrıyordu uyuyamadım demişsinizya kasıklarımızmı?