- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.601
Kansız çıktım zaten , e yarım litre kan verince ne olacakBi yolu olsada ilk gün öğrensek keşke
Bilmeden neler yapıyoruz
Normalde kendine çok dikkat eden ben hamileliğin ilk zamanları kıçımın üstüne oturmadım
Şehir şehir dolandım
Ben versem şuan benim için kan aranıyordu
Rabbim korusun bebeklerimizi
Benimde inanılmaz gazım var hatta diyorumki bazen gaz sancısı heralde bunlarBenim hep kasiklarim agriyordu adet olacakmisim gibi kasiliyor felan su an da oyle bakbir de cok fazla gazim oluyor o kadar cok ki 2 aylikken beni 8 aylik sanabilirsin
Yok canim rahim buyuyorken sanci oluyor normal o. Bazen sanci yokken bile orda bi gerginlik hissediyorum. Bazende bombos oluyor sanki hamile degilim panikliyorum o zaman. Sonra bakiyorum kasiyo yine heh diyorum uyandi minnosum:)Benimde inanılmaz gazım var hatta diyorumki bazen gaz sancısı heralde bunlar
Duyulur büyük ihtimalle canm.kızlar cuma kontrolüm var 7+2 haftalığım kalp atışı duyulur dimi?
Benimde sat 19 ocak yumurtlama da takvime göre 2 şubat , yakınız :))Hangi gun yumurtladin canim? O zaman ben kac gunluk hamile oluyorum ya kafam karisiyor bu hesaptan. Son regl tarihim 18 ocak. Ovulasyon testime göre 3 Şubat'ta yumurtladim.
Bizde evimizi sattik yeni ev aldik daha eve tasinmadan hamile oldugumu ogrendim:) sipa kocaman evi gorunce dayanamadi geliyo hemen:)Oyle canim gercekten zor ama napalim bizim bebis kismetiyle geldi. Bizim hic ev almaya niyetimiz yoktu daha dogrusu paramiz yetmiyordu. Bianda bir firsat çıktı karsimiza sonra da hamile oldugum haberini aldık. Hakkimizda hayirlisi olsun en azından okul cagina gelene kadar borclari kolaylariz ondan sonrasi onun gelecegi icin :)
Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşaAllah.Bugün hiçbişey yokken bebeğimin kalbi durdu ve yarın alinicak artık ekim annesi deilim.. rabbim inşallah sağlıkla,sihhatle yavrularınizi kucağınıza almayı nasip eder.bana da sağlıklı evlat verir
Amin canm. Geçmiş olsunBugün hiçbişey yokken bebeğimin kalbi durdu ve yarın alinicak artık ekim annesi deilim.. rabbim inşallah sağlıkla,sihhatle yavrularınizi kucağınıza almayı nasip eder.bana da sağlıklı evlat verir
Çok geçmiş olsunBugün hiçbişey yokken bebeğimin kalbi durdu ve yarın alinicak artık ekim annesi deilim.. rabbim inşallah sağlıkla,sihhatle yavrularınizi kucağınıza almayı nasip eder.bana da sağlıklı evlat verir
Çok geçmiş olsun.kaç haftalıktınız.hayırlısı sizin için böyleymiş demekki Allahım en kısa zamanda hamile kalmanızı nasip etsin inşallah.kalbimiz sizinle.Bugün hiçbişey yokken bebeğimin kalbi durdu ve yarın alinicak artık ekim annesi deilim.. rabbim inşallah sağlıkla,sihhatle yavrularınizi kucağınıza almayı nasip eder.bana da sağlıklı evlat verir
Bugün hiçbişey yokken bebeğimin kalbi durdu ve yarın alinicak artık ekim annesi deilim.. rabbim inşallah sağlıkla,sihhatle yavrularınizi kucağınıza almayı nasip eder.bana da sağlıklı evlat verir
Geçmiş olsun canım rabbim herleyin hayırlısını versinBugün hiçbişey yokken bebeğimin kalbi durdu ve yarın alinicak artık ekim annesi deilim.. rabbim inşallah sağlıkla,sihhatle yavrularınizi kucağınıza almayı nasip eder.bana da sağlıklı evlat verir
Ilki kimyasal gebelikti bu 7+5 ti. Herkese çok teşekkür ederim. Bir sure hamile kalmayı düşünmüyorum korkuyorum.Canim basin sagolsun ikinci kaybin sanirim pihtilasma testlerini yaptirmis miydin?
Sebebi ne olabilir dediler.evet kendinizi iyice toparlayın sabırlı olun .Allahım nasip edecektir.Ilki kimyasal gebelikti bu 7+5 ti. Herkese çok teşekkür ederim. Bir sure hamile kalmayı düşünmüyorum korkuyorum.
İlk bebegimi 9 haftalikken kaybettimIlki kimyasal gebelikti bu 7+5 ti. Herkese çok teşekkür ederim. Bir sure hamile kalmayı düşünmüyorum korkuyorum.
Sanmam yahu neden tehlikeli olsunKızlar yaa iki gündür çok rahatsizim boğazım çok kötü. Bugün annem geldi bana bakmaya. Ballı süt yapcam dedi. Ama içine bide yumurta sarisi koymuş. Haberim yoktu yarısını içtim sizce tehlikeli mi
Çiğ et yumurta tavuk balık ilk aylarda tehlikeli diye okumştum canım yumurtayı tam haşlayıp öyle yemek daha sağlıklı bebekte anomali riskini arttırıyormş ama az bişey içmşsn bişey olmaz çok kafanıza takmayın ama bundan snra dikkat edinKızlar yaa iki gündür çok rahatsizim boğazım çok kötü. Bugün annem geldi bana bakmaya. Ballı süt yapcam dedi. Ama içine bide yumurta sarisi koymuş. Haberim yoktu yarısını içtim sizce tehlikeli mi
Bahsi gecen tehlike toxoplazma virusu kapmamak icin diye biliyorum ben doktoruma bunu sordugumda kurdugu cumle suydu. Eger virus varsa pisirsen de gitmeyecektir o yuzden guvenmedigin markanin hicbirseyini tuketme.Çiğ et yumurta tavuk balık ilk aylarda tehlikeli diye okumştum canım yumurtayı tam haşlayıp öyle yemek daha sağlıklı bebekte anomali riskini arttırıyormş ama az bişey içmşsn bişey olmaz çok kafanıza takmayın ama bundan snra dikkat edin