2017 EKİM Anne adayları

Kansız çıktım zaten , e yarım litre kan verince ne olacak
O bebeğin kana ihtiyacı var şuanda

Benimde inanılmaz gazım var hatta diyorumki bazen gaz sancısı heralde bunlar
Yok canim rahim buyuyorken sanci oluyor normal o. Bazen sanci yokken bile orda bi gerginlik hissediyorum. Bazende bombos oluyor sanki hamile degilim panikliyorum o zaman. Sonra bakiyorum kasiyo yine heh diyorum uyandi minnosum:)

Bizde evimizi sattik yeni ev aldik daha eve tasinmadan hamile oldugumu ogrendim:) sipa kocaman evi gorunce dayanamadi geliyo hemen:)

Bugün hiçbişey yokken bebeğimin kalbi durdu ve yarın alinicak artık ekim annesi deilim.. rabbim inşallah sağlıkla,sihhatle yavrularınizi kucağınıza almayı nasip eder.bana da sağlıklı evlat verir

Bugün hiçbişey yokken bebeğimin kalbi durdu ve yarın alinicak artık ekim annesi deilim.. rabbim inşallah sağlıkla,sihhatle yavrularınizi kucağınıza almayı nasip eder.bana da sağlıklı evlat verir
Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşaAllah.

Amin canm. Geçmiş olsun sağlıksız olacaksın demk ki diye dusun canm zor biliyorum ama kendini yipratma inslh yeniden kalirsin hamile

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.

Çok geçmiş olsun.kaç haftalıktınız.hayırlısı sizin için böyleymiş demekki Allahım en kısa zamanda hamile kalmanızı nasip etsin inşallah.kalbimiz sizinle.

Canim basin sagolsun ikinci kaybin sanirim pihtilasma testlerini yaptirmis miydin?

Kızlar yaa iki gündür çok rahatsizim boğazım çok kötü. Bugün annem geldi bana bakmaya. Ballı süt yapcam dedi. Ama içine bide yumurta sarisi koymuş. Haberim yoktu yarısını içtim sizce tehlikeli mi

Ilki kimyasal gebelikti bu 7+5 ti. Herkese çok teşekkür ederim. Bir sure hamile kalmayı düşünmüyorum korkuyorum.
İlk bebegimi 9 haftalikken kaybettim
Kalp durmasi sonucu. Pihtilasma olabilir mi dedikce doktorum sanmiyorum ilk haftalarda genelde sagliksiz oldugu icindir dedi. Ama kurtaj dan 2 ay sonra ben emin olmak icin testlerimi yaptirdim ve evet tasiyici pihtilasma cikti. Simdi igne kullaniyorum. Mutlaka testlerini yaptir derim arkadasim allah sabir versin

Çiğ et yumurta tavuk balık ilk aylarda tehlikeli diye okumştum canım yumurtayı tam haşlayıp öyle yemek daha sağlıklı bebekte anomali riskini arttırıyormş ama az bişey içmşsn bişey olmaz çok kafanıza takmayın ama bundan snra dikkat edin

Bahsi gecen tehlike toxoplazma virusu kapmamak icin diye biliyorum ben doktoruma bunu sordugumda kurdugu cumle suydu. Eger virus varsa pisirsen de gitmeyecektir o yuzden guvenmedigin markanin hicbirseyini tuketme.

Yani su an sadece yumurtada eger toxoplazma virusu varsa onu kapmis olabilir arkadas o da zaten dusuk bir ihtimal.

Sucuk pastirma salam sosis vb olsa panikle derdim ama sakin korkma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…