2017 EKİM Anne adayları

Ayrıca benım7+3 suan.Sızden neler yıyorsunuz neler ıcıyorsunuz.Dısarıdan et yogurt falan yıyormusunuz? Bılgılerı olan varsa paylasalım hepımız bılgılenelım:)
Kırmızı et sevmem , Senede 1 belki , süt yoğurt , pekmez gibi severim bunları:)
Dün mantı yaptım güzelce hiç iğrenmedim , ama yerken kusucak gibi oldum yiyemedim aç kaldım bişeyde yiyemedim yattım direk

Ayrıca benım7+3 suan.Sızden neler yıyorsunuz neler ıcıyorsunuz.Dısarıdan et yogurt falan yıyormusunuz? Bılgılerı olan varsa paylasalım hepımız bılgılenelım:)
Ben test yaptırdığım gün tartıldım. 84 kilo geldim. Hem tansiyonum yüksek çıktı hem de ikiz olma ihtimali var.Bu yüzden ekmek ,hamurişi, tatlı ya da paketli ürün yemiyorum. Kahvaltıda yumurta ve peynir yiyorum. Hergün tavuklu çorba yapıyorum. Yanında sebze yemeği ya da köfte ,haşlanmış tavuk yiyorum. Doktor altı öğün beslenen dedi. Ara öğünlerde meyva veya kuruyemiş yiyorum. Evde yaptığım yogurttan tüketiyorum. akşam yediden sonra birşey yemiyorum.Beş günde iki kilo verdim.

Kizlar sarimtrak akintim var biraz koku yanma kasinti yok korkuyorum

Ben de en baştan beri var. Kaşıntı yoksa temizliğine çok dikkat et. Zamanla azalır. Rengi koyulaşıp ciddi koku yaparsa da doktora gitmen lazım. Fitil verir. Bana da verdi ama güvenemedim biraz temizliğime dikkat ettim sadece su kullandım. Kaşıntı vardı hafif geçti ben de kullanmadım. 3 aydan sonra artarsa kullanmayı düşünüyorum.

Rica ederim cnm bende çok korkuyordum , sürekli can yakacak kadar ağrıyordu ama normalmiş :)
evet benimde aynen öyle hiç geçmiyor birde.Bu benim ikinci çoçuğum olacak.İlkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Sürekli olup hiç durmayınca insan ister istemez panik yapıyor.Ne zaman geçer acaba:) ben hep acaba bebeğe bişey olduda ondanmı ağrıyor diye düşünüyordum.

Benim şuanda geçer gibi oldu ama bakalım , mide bulantın kusma filan varmı sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…