- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 40
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.341
Canım kan değerlerine baktırdın mıYa kızlar benim şimdiden ellerime şişlik olmaya başladı.anlam verenedimmm
İnşallah canım ya dua et bana nolur çok korkuyorum çıkınca haberdar ederim
Yok cnm ayın 28 inde gidicem duymak için :)Sen duydun mu ya canım kalp atışlarını ben şuan da doktora gidiyorum inşallah duyarım
Benim sürekli oluyor cnm , bebek yerleşiyormuş oraya rahim büyüyormuş normalmiş korkmaarkadaşlar benim gibi karın ağrısı yaşayan varmı ?çok korkuyorum.
Kırmızı et sevmem , Senede 1 belki , süt yoğurt , pekmez gibi severim bunları:)Ayrıca benım7+3 suan.Sızden neler yıyorsunuz neler ıcıyorsunuz.Dısarıdan et yogurt falan yıyormusunuz? Bılgılerı olan varsa paylasalım hepımız bılgılenelım:)
Ben test yaptırdığım gün tartıldım. 84 kilo geldim. Hem tansiyonum yüksek çıktı hem de ikiz olma ihtimali var.Bu yüzden ekmek ,hamurişi, tatlı ya da paketli ürün yemiyorum. Kahvaltıda yumurta ve peynir yiyorum. Hergün tavuklu çorba yapıyorum. Yanında sebze yemeği ya da köfte ,haşlanmış tavuk yiyorum. Doktor altı öğün beslenen dedi. Ara öğünlerde meyva veya kuruyemiş yiyorum. Evde yaptığım yogurttan tüketiyorum. akşam yediden sonra birşey yemiyorum.Beş günde iki kilo verdim.Ayrıca benım7+3 suan.Sızden neler yıyorsunuz neler ıcıyorsunuz.Dısarıdan et yogurt falan yıyormusunuz? Bılgılerı olan varsa paylasalım hepımız bılgılenelım:)
Ben çok aceleciyim aceleden çok aslında tedirginlik oluyorum fazlasıyla 2 düşük yaptım bn onun etkisinden çıkamıyorumYok cnm ayın 28 inde gidicem duymak için :)
Ay canım benimmm , bilmiyordum benim ilk düşük filan yok siz böyle deyınce bende korkuyorumBen çok aceleciyim aceleden çok aslında tedirginlik oluyorum fazlasıyla 2 düşük yaptım bn onun etkisinden çıkamıyorum
çok içim rahatladı şimdi,haftaya minik kalbimi duyana kadar bekliycem.Teşekkür ederim.Benim sürekli oluyor cnm , bebek yerleşiyormuş oraya rahim büyüyormuş normalmiş korkma
Kizlar sarimtrak akintim var biraz koku yanma kasinti yok korkuyorum
ederim tabikide,mutlaka haber bekliyorum.İnşallah canım ya dua et bana nolur çok korkuyorum çıkınca haberdar ederim
Ayrıca benim de karın agrım düne kadar oluyordu dün kesildi ara ara sızlar gibi oluyor şimdi
Rica ederim cnm bende çok korkuyordum , sürekli can yakacak kadar ağrıyordu ama normalmiş :)çok içim rahatladı şimdi,haftaya minik kalbimi duyana kadar bekliycem.Teşekkür ederim.
evet benimde aynen öyle hiç geçmiyor birde.Bu benim ikinci çoçuğum olacak.İlkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Sürekli olup hiç durmayınca insan ister istemez panik yapıyor.Ne zaman geçer acaba:) ben hep acaba bebeğe bişey olduda ondanmı ağrıyor diye düşünüyordum.Rica ederim cnm bende çok korkuyordum , sürekli can yakacak kadar ağrıyordu ama normalmiş :)
Benim şuanda geçer gibi oldu ama bakalım , mide bulantın kusma filan varmı sende ?evet benimde aynen öyle hiç geçmiyor birde.Bu benim ikinci çoçuğum olacak.İlkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Sürekli olup hiç durmayınca insan ister istemez panik yapıyor.Ne zaman geçer acaba:) ben hep acaba bebeğe bişey olduda ondanmı ağrıyor diye düşünüyordum.
onlar hiç yok:) sadece karın ağrım var o kadar.Benim şuanda geçer gibi oldu ama bakalım , mide bulantın kusma filan varmı sende ?
Sen benden biraz daha geç doğum tarihin var - ayın 14ünde gittiğimde doktor 1-2 haftaya başlar mide bulantısı kusma dedi , yavaş yavaş başlıyor sanki dün mantıyı yiyemedimonlar hiç yok:) sadece karın ağrım var o kadar.
Hiç bir fikrim yok cnm , bende senin gibi bilgisizim :)Kızlar merhaba hamilelikte ağda işi nasıl oluyor sakıncası var ilk haftalarda? Bilginiz var mı?