2017 EKİM Anne adayları

Estağfurullah ne demek. Aşılama tedavisi görüyorum ben de,hamileler benim için çok degerli :) buhar makinesi hiç denemedim açıkçası. Papatya suyunu iyice derinlere cekmeye çalışın,o sinuslerinizi yumusatip bosaltacaktir ama yine de kuvvetli sumkurmeyin, cok hafif hafif yapın.

O zaman hamile duası kabul olur derler Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. Çook teşekkür ederim ben bu papatya suyu buğusunu biliyordum da direk sıkıldığını hiç duymamıştım. İnşallah derdime çare olur.

D Deligonul783 cnm geçenlerde bi yazı okumustum sirkeli suyla ilgili grip nezle geniz eti sinüzit migren lenf nodlari bademcik iltihabı ve daha birçok şeyi cok ii geliomus ve geciriyormus 15 günde sabah akşam yar yarıya sulandirilmis sirke ve su baya sasirmistim okudugumda istersen bi araştır tabi gebelikte de kullaniliomu zararı olurmu bilemicem çok geçmiş olsun acil sifalar

Çok teşekkür ederim sirkeyi iltihabı atmak için duymuştum canım ama burun eti büyümesine iyi gelir mi bir araştırmak lazım. Gebeliğe zararı olacağını pek sanmam ama sirke fena halde yakıyor onu biliyorum bir kez denemiştim de :)

D Deligonul783 cnm geçenlerde bi yazı okumustum sirkeli suyla ilgili grip nezle geniz eti sinüzit migren lenf nodlari bademcik iltihabı ve daha birçok şeyi cok ii geliomus ve geciriyormus 15 günde sabah akşam yar yarıya sulandirilmis sirke ve su baya sasirmistim okudugumda istersen bi araştır tabi gebelikte de kullaniliomu zararı olurmu bilemicem çok geçmiş olsun acil sifalar

Çok teşekkür ederim sirkeyi iltihabı atmak için duymuştum canım ama burun eti büyümesine iyi gelir mi bir araştırmak lazım. Gebeliğe zararı olacağını pek sanmam ama sirke fena halde yakıyor onu biliyorum bir kez denemiştim de :)

Ayrıca benım7+3 suan.Sızden neler yıyorsunuz neler ıcıyorsunuz.Dısarıdan et yogurt falan yıyormusunuz? Bılgılerı olan varsa paylasalım hepımız bılgılenelım:)

arkadaşlar merhaba

bende 5+3 günlük hamileyim.Doğumumuz 21 Ekim gözüküyor.Ultrasonda gördük bebeğimizi haftaya kalp atışı için gidicez.Arkadaşlar benim gibi karın ağrısı olan varmı?Benim hiç geçmeyen gaz sancısı gibi karın ağrılarım oluyor.

arkadaşlar merhaba

bende 5+3 günlük hamileyim.Doğumumuz 21 Ekim gözüküyor.Ultrasonda gördük bebeğimizi haftaya kalp atışı için gidicez.Arkadaşlar benim gibi karın ağrısı olan varmı?Benim hiç geçmeyen gaz sancısı gibi karın ağrılarım oluyor.
Ya arkadaşlar bişey sorucam şu hesaplama nasıl , ayın 13.ünde 4+5 sin dedi doktor keseye göre = 4+6 olunca mı 5 oluyor 4+7 olunca mı 5 haftalık oluyor biri bana anlatsın :KK70:

X