2017 EKİM Anne adayları

Sen benden biraz daha geç doğum tarihin var - ayın 14ünde gittiğimde doktor 1-2 haftaya başlar mide bulantısı kusma dedi , yavaş yavaş başlıyor sanki dün mantıyı yiyemedim
kalp atışını duydunmu sen? benim ağrılarım geçsinde,bulantıya inan razıyım şu an.

Kızlar ben hasta gibiyim ya. Karın ağrıları bende de var. Kese oluşmuş mudur acaba :) Ben hamile olduğumu öğreneli 9 gün oldu günüm geçeli 4 gün :)

Oluşmuşdur.Seninle benim aramda 3 gün var.Bende karın ağrılarından çok muzdaribim ve geçmiyor.
Ben çok erken öğrendim reglime 5 gün vardı. Regle 2 gün kala doktora gittim 1 Mart'ta çağırdı. Kalp atışı duyulur mu diye çok merak ediyorum :) Benim de geçmiyor ağrılarım beni çok rahatsız ediyor. Hafiften mide bulantılarım da başladı benim :/

merhaba hanimlar, is yerine hamile oldugumu söyledim icim rahatladi dünya var mis bee. Yavrumu saglikli bi sekilde kucagima almayi nasip eder insaAllah Rabbim. Hepimze insAllah.

Dün doktorumu aradim randevumu öne alalim cok heyecan yapiyorum dedim. Nuh dedi Peygamber demedi. Mecbur beklicem

Ben bugun gittim doktora kalp atisi duyulmadi. Ama doktorumu degistircem sanirim. ozel hastane olmasina ragmen ultrason aleti bozuk gibiydi. Cok ağladim 6+2yim duyulmasi lazimdi dedi.

benide 2 martta çağırdılar kalp atışı için:)Böyle ağrılar sendede süreklimi var bazen gaz ağrısı gibi ama bazende kramp gibi bende.

Ben bugun gittim doktora kalp atisi duyulmadi. Ama doktorumu degistircem sanirim. ozel hastane olmasina ragmen ultrason aleti bozuk gibiydi. Cok ağladim 6+2yim duyulmasi lazimdi dedi.
hiç sıkıntı yapma ben ilk gebeliğimde bebeğimi 7 haftalıkken duymuştum.Başka bir doktora daha görün bence.

Kızlar ben hasta gibiyim ya. Karın ağrıları bende de var. Kese oluşmuş mudur acaba :) Ben hamile olduğumu öğreneli 9 gün oldu günüm geçeli 4 gün :)

bende cok erken ögrendim ade olmama 5 gün önce ama beklemesi daha zor. Gec ögrenmek daha mi iyi ne. Kese olusmustur canim. ama ultrason icin erken biraz daha bekle derim

benide 2 martta çağırdılar kalp atışı için:)Böyle ağrılar sendede süreklimi var bazen gaz ağrısı gibi ama bazende kramp gibi bende.
Bazen gaz ağrısı gibi bazen kramp gibi bazen de iğne batması gibi ama sürekli var. Ben daha kendi doktoruma gidemedim. Cumartesiye randevu alıp gideyim diyorum. Beni 1 Mart'ta çağıran devlet hastanesi. Beta ölçümü için gitmiştim o zaman.

bende cok erken ögrendim ade olmama 5 gün önce ama beklemesi daha zor. Gec ögrenmek daha mi iyi ne. Kese olusmustur canim. ama ultrason icin erken biraz daha bekle derim
Ben kendi doktoruma gidemedim henüz. Bu cumartesi gitsem mi diyorum kese varsa görürüm belki diye :)

Reactions: fmk
Herkese merhaba :) Uzun zaman olmuş buraya yazmayali,bir sürü bebek melek geldiği görmek ne güzel..Insallah bende Ekim ayında bebegime, oğlum da çok istediği kardeşine kavuşacak :) Hepimize güzel geçecek hamilelikler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…