- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 40
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.361
kalp atışını duydunmu sen? benim ağrılarım geçsinde,bulantıya inan razıyım şu an.Sen benden biraz daha geç doğum tarihin var - ayın 14ünde gittiğimde doktor 1-2 haftaya başlar mide bulantısı kusma dedi , yavaş yavaş başlıyor sanki dün mantıyı yiyemedim
Canım bende de baştan beri var o akıntı. Koku ve kaşıntı yoksa korkma. Ben hamile olduğumu bilmeden enfeksiyon mu diye doktora gitmiştim normal dedi doktor bana.Kizlar sarimtrak akintim var biraz koku yanma kasinti yok korkuyorum
Oluşmuşdur.Seninle benim aramda 3 gün var.Bende karın ağrılarından çok muzdaribim ve geçmiyor.Kızlar ben hasta gibiyim ya. Karın ağrıları bende de var. Kese oluşmuş mudur acaba :) Ben hamile olduğumu öğreneli 9 gün oldu günüm geçeli 4 gün :)
Ben çok erken öğrendim reglime 5 gün vardı. Regle 2 gün kala doktora gittim 1 Mart'ta çağırdı. Kalp atışı duyulur mu diye çok merak ediyorum :) Benim de geçmiyor ağrılarım beni çok rahatsız ediyor. Hafiften mide bulantılarım da başladı benim :/Oluşmuşdur.Seninle benim aramda 3 gün var.Bende karın ağrılarından çok muzdaribim ve geçmiyor.
benide 2 martta çağırdılar kalp atışı için:)Böyle ağrılar sendede süreklimi var bazen gaz ağrısı gibi ama bazende kramp gibi bende.Ben çok erken öğrendim reglime 5 gün vardı. Regle 2 gün kala doktora gittim 1 Mart'ta çağırdı. Kalp atışı duyulur mu diye çok merak ediyorum :) Benim de geçmiyor ağrılarım beni çok rahatsız ediyor. Hafiften mide bulantılarım da başladı benim :/
hiç sıkıntı yapma ben ilk gebeliğimde bebeğimi 7 haftalıkken duymuştum.Başka bir doktora daha görün bence.Ben bugun gittim doktora kalp atisi duyulmadi. Ama doktorumu degistircem sanirim. ozel hastane olmasina ragmen ultrason aleti bozuk gibiydi. Cok ağladim 6+2yim duyulmasi lazimdi dedi.
Cuma gunu baska doktora gorunucem. Kesede bebek de gözükmedi. Karindan bakti. Ama alet o kadar tuhafti ki kirmizi yesil renkler çıkıyordu aradahiç sıkıntı yapma ben ilk gebeliğimde bebeğimi 7 haftalıkken duymuştum.Başka bir doktora daha görün bence.
ne dedi peki?Cuma gunu baska doktora gorunucem. Kesede bebek de gözükmedi. Karindan bakti. Ama alet o kadar tuhafti ki kirmizi yesil renkler çıkıyordu arada
Kızlar ben hasta gibiyim ya. Karın ağrıları bende de var. Kese oluşmuş mudur acaba :) Ben hamile olduğumu öğreneli 9 gün oldu günüm geçeli 4 gün :)
Bazen gaz ağrısı gibi bazen kramp gibi bazen de iğne batması gibi ama sürekli var. Ben daha kendi doktoruma gidemedim. Cumartesiye randevu alıp gideyim diyorum. Beni 1 Mart'ta çağıran devlet hastanesi. Beta ölçümü için gitmiştim o zaman.benide 2 martta çağırdılar kalp atışı için:)Böyle ağrılar sendede süreklimi var bazen gaz ağrısı gibi ama bazende kramp gibi bende.
Ben kendi doktoruma gidemedim henüz. Bu cumartesi gitsem mi diyorum kese varsa görürüm belki diye :)bende cok erken ögrendim ade olmama 5 gün önceama beklemesi daha zor. Gec ögrenmek daha mi iyi ne. Kese olusmustur canim. ama ultrason icin erken biraz daha bekle derim
Cuma gunu baska doktora gorunucem. Kesede bebek de gözükmedi. Karindan bakti. Ama alet o kadar tuhafti ki kirmizi yesil renkler çıkıyordu arada
Ben kendi doktoruma gidemedim henüz. Bu cumartesi gitsem mi diyorum kese varsa görürüm belki diye :)
Gözükmesi gerekiyordu. Istiyorsan alttan bakalım dedi. Ben istemedim bir hafta sonra gel dedi. Ben doktoru beğenmediğim icin alttan muayene istemedim 2 hafta once kese var miydi dedi sanki simdi yokmus gibi cildirtti benine dedi peki?
Yok o kadar ultrasona girdim bu yasima kadar. Dusuk yaptigim zaman bile boyle bisey gormedim benkirmizi Yesil renkler kann akisini gösteriyor, benim bildigim kadariyla
Bence en doğrusu daha içine sinen bir doktora daha görün mutlaka.Gözükmesi gerekiyordu. Istiyorsan alttan bakalım dedi. Ben istemedim bir hafta sonra gel dedi. Ben doktoru beğenmediğim icin alttan muayene istemedim 2 hafta once kese var miydi dedi sanki simdi yokmus gibi cildirtti beni