- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.381
Yok cnm ayın 28 inde gidicem :) Bulantılar daha berbatmış kız öyle deme :)kalp atışını duydunmu sen? benim ağrılarım geçsinde,bulantıya inan razıyım şu an.
Ben test yaptırdığım gün tartıldım. 84 kilo geldim. Hem tansiyonum yüksek çıktı hem de ikiz olma ihtimali var.Bu yüzden ekmek ,hamurişi, tatlı ya da paketli ürün yemiyorum. Kahvaltıda yumurta ve peynir yiyorum. Hergün tavuklu çorba yapıyorum. Yanında sebze yemeği ya da köfte ,haşlanmış tavuk yiyorum. Doktor altı öğün beslenen dedi. Ara öğünlerde meyva veya kuruyemiş yiyorum. Evde yaptığım yogurttan tüketiyorum. akşam yediden sonra birşey yemiyorum.Beş günde iki kilo verdim.
olsun ben bulantım olunca iyice hamile moduna girerim diye seviniyorum:)şimdi ağrı olunca korkuyorum çünkü.Yok cnm ayın 28 inde gidicem :) Bulantılar daha berbatmış kız öyle deme :)
Ben çok aceleciyim aceleden çok aslında tedirginlik oluyorum fazlasıyla 2 düşük yaptım bn onun etkisinden çıkamıyorum
Kız korkmaaa , bebişin oraya yavaş yavaş yerleşiyorr sakinnn :) Bulantı berbat bişeymiş mutfağa giremeyen bile varmış yaolsun ben bulantım olunca iyice hamile moduna girerim diye seviniyorum:)şimdi ağrı olunca korkuyorum çünkü.
Kızlar merhaba hamilelikte ağda işi nasıl oluyor sakıncası var ilk haftalarda? Bilginiz var mı?
Merhaba canım..Ben ilk 5+5 de gittiğimde keseyi gördüm 7+0 da tekrar çağırdı doktorum o zamanda kalp atışını duydum şükür.Kızlar merhaba içinizde kalp atışını duyan varmı?
Kaçıncı haftada duydunuz
Doktorum sadece kesenin düzgün yerinin iyi olduğunu söyledi kalp atışı için 9. haftada gel dedi bana biraz geç gibi geldi
Sizin fikriniz ne ?
Başka bir doktoramı gitsem acaba belki bende duyarım içim rahatlarMerhaba canım..Ben ilk 5+5 de gittiğimde keseyi gördüm 7+0 da tekrar çağırdı doktorum o zamanda kalp atışını duydum şükür.
Canım onlar çok ufaktı biri 3.haftada biri 4. Hafta daydı ama şuan güzel haberlerle geldim sonadete göre 6+2 oluyordu ama doktorum 5+2 olduğunu söyledi içinde çok şükür ki bebek oluşumları görünüyor ve kalp atışalrıda hareketlenmeye başlamış doktorum çok zayıf olduğun için bu kadar net görüyoruz şuan da sesi eğer biraz kilolu olsaydın bunları hiçbirini göremezdik henüz dedi o yüzden içinizi ferah tutun ben çok effam yaptım ama çok şükür iyiyizCok uzuldum ,kac haftalıkkken dusuk oldu
Sen duydun mu canimBence en doğrusu daha içine sinen bir doktora daha görün mutlaka.
ay o yerleşirken işte ben bişey vardamı ağrıyor paniğine kapıldım:) mutfağa giremezsem çok güzel olur:) zaten kilolu hanile kaldım:)Kız korkmaaa , bebişin oraya yavaş yavaş yerleşiyorr sakinnn :) Bulantı berbat bişeymiş mutfağa giremeyen bile varmış ya
Gözükmesi gerekiyordu. Istiyorsan alttan bakalım dedi. Ben istemedim bir hafta sonra gel dedi. Ben doktoru beğenmediğim icin alttan muayene istemedim 2 hafta once kese var miydi dedi sanki simdi yokmus gibi cildirtti beni
Allah seni bebek neyle beslenecek tövbe bismillahay o yerleşirken işte ben bişey vardamı ağrıyor paniğine kapıldım:) mutfağa giremezsem çok güzel olur:) zaten kilolu hanile kaldım:)
Hamilelikte stressiz icimizin rahat olmasi cok önemli bence,bu geçen haftalar geri gelmeyecek çünkü,beni de daha gec çağırmıştı doktorum ama ben bir hafta daha erken gittim ve iyiki gitmiştim içim rahat etti..Içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence canım.Başka bir doktoramı gitsem acaba belki bende duyarım içim rahatlar
hemen hemen aynı zamanda kalp atışlarını duyucaz bakalım belirtiler ne alem gidecek:)Allah seni bebek neyle beslenecek tövbe bismillah
Kızlar merhaba içinizde kalp atışını duyan varmı?
Kaçıncı haftada duydunuz
Doktorum sadece kesenin düzgün yerinin iyi olduğunu söyledi kalp atışı için 9. haftada gel dedi bana biraz geç gibi geldi
Sizin fikriniz ne ?
aynen cnm , sen sat ne ? birde nerde oturuyorsun :)hemen hemen aynı zamanda kalp atışlarını duyucaz bakalım belirtiler ne alem gidecek:)
Canim haftalarimiz ayni. Bugun doktor bana da benzer seyler söyledi. Bebek de gorunmuyor henuz dedi. Haftayagel dedi ama ben baska doktora gidicem cuma gunuKızlar merhaba içinizde kalp atışını duyan varmı?
Kaçıncı haftada duydunuz
Sizin fikriniz ne ?