2017 EKİM Anne adayları

Kızlar merhaba içinizde kalp atışını duyan varmı?
Kaçıncı haftada duydunuz
Doktorum sadece kesenin düzgün yerinin iyi olduğunu söyledi kalp atışı için 9. haftada gel dedi bana biraz geç gibi geldi
Sizin fikriniz ne ?

Tesekkur ederım acıklaman ıcın , benım artık sutten mıdem bulanıyor Ayrıca benım doktorum tavuk yememı onermedı cok hormonlu oldugu ıcın. Kahvaltıdada mı ekmek yemıyorsun.Ben kahvaltıda neredeyse hergun bır sımıt yoyorum :)

Kızlar merhaba hamilelikte ağda işi nasıl oluyor sakıncası var ilk haftalarda? Bilginiz var mı?

Canım ben gecen hafta yaptırdım valla cunku mecbur kaldım dayanamadım, 6+5 haftallıkken.Suanda bır sorun yok canım ama tabı sakıncalımı onu bılmıyrum,sen en ıyısı doktoruna danıs.

Merhaba canım..Ben ilk 5+5 de gittiğimde keseyi gördüm 7+0 da tekrar çağırdı doktorum o zamanda kalp atışını duydum şükür.

Cok uzuldum ,kac haftalıkkken dusuk oldu
Canım onlar çok ufaktı biri 3.haftada biri 4. Hafta daydı ama şuan güzel haberlerle geldim sonadete göre 6+2 oluyordu ama doktorum 5+2 olduğunu söyledi içinde çok şükür ki bebek oluşumları görünüyor ve kalp atışalrıda hareketlenmeye başlamış doktorum çok zayıf olduğun için bu kadar net görüyoruz şuan da sesi eğer biraz kilolu olsaydın bunları hiçbirini göremezdik henüz dedi o yüzden içinizi ferah tutun ben çok effam yaptım ama çok şükür iyiyiz

Gözükmesi gerekiyordu. Istiyorsan alttan bakalım dedi. Ben istemedim bir hafta sonra gel dedi. Ben doktoru beğenmediğim icin alttan muayene istemedim 2 hafta once kese var miydi dedi sanki simdi yokmus gibi cildirtti beni

Merhaba canım ,neden ıstemedın altan bakılmasının hıc bır sakıncası yok bende 6 haftalıkken alttan baktırdım ve kalp atıslarını orada gordum,usten bellı olmamıstı cunku.Hıc bır sakıncası yok bence sıkıntı yapma olur Allahın ıznıyle canım.

Başka bir doktoramı gitsem acaba belki bende duyarım içim rahatlar
Hamilelikte stressiz icimizin rahat olmasi cok önemli bence,bu geçen haftalar geri gelmeyecek çünkü,beni de daha gec çağırmıştı doktorum ama ben bir hafta daha erken gittim ve iyiki gitmiştim içim rahat etti..Içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence canım.

Canım selam gecen persembe benım7 haftalıkken ben duydum ama cok derınden gelıyordu ,6 haftallıkken alttan baktı ozamanda sadece gormustum.

Canim haftalarimiz ayni. Bugun doktor bana da benzer seyler söyledi. Bebek de gorunmuyor henuz dedi. Haftayagel dedi ama ben baska doktora gidicem cuma gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…