2017 EKİM Anne adayları

Hımm aslında solumakla sıkıntı olmaz. İçmedikçe bi zararı olmaz. Allah razı olsun biraz içimi rahatlattın. Şimdi yine tuzlu su sıkıcam biraz sonra da papatya kaynatıp soğutup sıkarım inşallah iyi gelir. Enjektörle sıkıyorum ben olur dimi? Bir de şu an bir tarafta deniyorum bunalmamak için. Açılırsa inş öbür tarafa geçicem :)

Ben iliadinin sprey sisesine koyup sıkıyorum. Siz nasıl isterseniz. Iki tarafa birden sikmalisiniz bence. Çünkü zaten konkalar kemik olan tarafin aksi tarafında sisiyorlar. Yani açık olan tarafa yoneliyor. Siz bi tarafi açınca yine açık tarafta sisebilirler, iki tarafa da sıkın

Tamam deneyeceğim inşallah. Doğru yan taraflar şişiyor. Ama tuzlu su hiç açmıyor. Karbonat ve tuzu beraber mi sıkmalıyım acaba? Şimdi de papatya suyunu sıkıcam.

Tamam deneyeceğim inşallah. Doğru yan taraflar şişiyor. Ama tuzlu su hiç açmıyor. Karbonat ve tuzu beraber mi sıkmalıyım acaba? Şimdi de papatya suyunu sıkıcam.
Ama hemen açılmaz ki zaten mümkün olduğunca agzinizdan az nefes almaya çalışın. Burnunuz tembellige alismasin. Tuzla karbonati karışık denemedim,o yuzden bisey diyemiyorum. Ama sabirli olun, hemen açılmaz o spreylere alışık olduğu için

Anladım uff çok zorrr o kadar tıkanık ki burnumdan nefes almam mümkün değil peki tahmini kaç gün sonra biraz açılma olur acaba?

Anladım uff çok zorrr o kadar tıkanık ki burnumdan nefes almam mümkün değil peki tahmini kaç gün sonra biraz açılma olur acaba?

Ay hamilesiniz midenizi de kaldirmak istemem ama, sümkurmeyin. Siz burnunuzu açtığınızı zannedersiniz ama o bacincla iyice şişiyor etler. Anlıyorum sizi inanin çok iyi biliyorum hiç kolay degil ev çok sıcak olmasın mumkunse, yani aldığınız nefes biraz ferah olsun, sauna havası gibi solumayin, odayi sık sık havalandirin. Burnunuzun deliklerine değil, önüne, yani bıyık bölgenize biraz çörek otu yağı surebilirsiniz, o da ferahlatir simdi geldi aklıma. O spreyler malesef çok dengeyi bozuyor ve bi sure sonra kendileri bile açamıyor. İnşallah 1 haftaya kalmaz düzelir

İşte yaşayan biliyor gerçekten halimden anladınız. Grip olduğum için sümkürme gereği duyuyorum. Sümkürünce daha da şişiyor. Vallahi doğru. Ona da dikkat edicem artık. Sık sık havalandırıyorum evi mümkün olduğunca. Bir de buhar makinesini açsam mı uyuduğum odada hiç denediniz mi? İyi geliyor mu? Sizin de başınızı bir ton şişirdim dimi hakkınızı helal edin.

Estağfurullah ne demek. Aşılama tedavisi görüyorum ben de,hamileler benim için çok degerli :) buhar makinesi hiç denemedim açıkçası. Papatya suyunu iyice derinlere cekmeye çalışın,o sinuslerinizi yumusatip bosaltacaktir ama yine de kuvvetli sumkurmeyin, cok hafif hafif yapın.

D Deligonul783 cnm geçenlerde bi yazı okumustum sirkeli suyla ilgili grip nezle geniz eti sinüzit migren lenf nodlari bademcik iltihabı ve daha birçok şeyi cok ii geliomus ve geciriyormus 15 günde sabah akşam yar yarıya sulandirilmis sirke ve su baya sasirmistim okudugumda istersen bi araştır tabi gebelikte de kullaniliomu zararı olurmu bilemicem çok geçmiş olsun acil sifalar

Canim merhaba sen adetini kac gun gectikten sonra beta hcg verdin benim de senin gibi degerim 65 kusuratli cikti adete iki gun kala yaptirmistim 0.26 di .adet olmayinca tekrar yapayim dedim 18 i adet tarihimdi 20 sinde yani bugun verdim 65 cikti ama bu defa da korkuyprum ya deger dusuk diye sen ne durumdasin dr un ne dedi

Kızlar bende bugün minigimi gördüm 9mm boyunda kalbi oluşmuş gelişimi iyi iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama bence bunun sebebi özele gidiyorum yoksa bence bugün duyabilirsin kalbi olustuysa bende haftaya aldım bilerek çünkü on gün içinde ikinci muayene ücretsiz :)

Merhaba kızlar.. Bende de geç döllenme olmuş, değerlerim inanılmaz düşük... 15 şubat 6,3 16 şubat 19,6 17 şubat 31,8 çıktı.. Bugün kan verdim sonucu yarın çıkacak hayırlısı olsun. Bat 9 şubattı, o kadar geç döllenmiş ki bebek sanki adetine 4-5 gün kala gibi değer çıktı dedi... İnşallah yükselir...

Benimde bat tan 1 gün sonra 17 çıkmıştı yükselir inşallah merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…