- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.321
Himm br hafta gerideyz işte inslh bir sorun çıkmaz ilerde yetisiriz haftamiza :))Sat a göre 7+6
Estağfurullah ne demek. Aşılama tedavisi görüyorum ben de,hamileler benim için çok degerli :) buhar makinesi hiç denemedim açıkçası. Papatya suyunu iyice derinlere cekmeye çalışın,o sinuslerinizi yumusatip bosaltacaktir ama yine de kuvvetli sumkurmeyin, cok hafif hafif yapın.
Himm br hafta gerideyz işte inslh bir sorun çıkmaz ilerde yetisiriz haftamiza :))
Öyle diyorlar genelde ya .. çok şükür içim rahatladı epey bugn Rabbim bebeklerimizi korusunYetişir canım yetişir hiç merak etme. Başlarda öyle oluyor sonradan büyüdükçe yakalıyor gününü hatta önden gitmeye başlıyor :)
D Deligonul783 cnm geçenlerde bi yazı okumustum sirkeli suyla ilgili grip nezle geniz eti sinüzit migren lenf nodlari bademcik iltihabı ve daha birçok şeyi cok ii geliomus ve geciriyormus 15 günde sabah akşam yar yarıya sulandirilmis sirke ve su baya sasirmistim okudugumda istersen bi araştır tabi gebelikte de kullaniliomu zararı olurmu bilemicem çok geçmiş olsun acil sifalar
D Deligonul783 cnm geçenlerde bi yazı okumustum sirkeli suyla ilgili grip nezle geniz eti sinüzit migren lenf nodlari bademcik iltihabı ve daha birçok şeyi cok ii geliomus ve geciriyormus 15 günde sabah akşam yar yarıya sulandirilmis sirke ve su baya sasirmistim okudugumda istersen bi araştır tabi gebelikte de kullaniliomu zararı olurmu bilemicem çok geçmiş olsun acil sifalar
Hiiic bilmiyorum:) tek bildigim ameliyat olmam getektigi
Öyle diyorlar genelde ya .. çok şükür içim rahatladı epey bugn Rabbim bebeklerimizi korusun
Kizlar sarimtrak akintim var biraz koku yanma kasinti yok korkuyorum
Ekledim canim
Kızlar takip edemedim bayadır ner ey e ekliyorsunuz benide ekleyinnnnEkledim canim
Seninlede aramızda fazla bi fark yok cnm :) sen kalp atışını duydunmu ?Ekledim kızlar hoşgeldiniz
Ya arkadaşlar bişey sorucam şu hesaplama nasıl , ayın 13.ünde 4+5 sin dedi doktor keseye göre = 4+6 olunca mı 5 oluyor 4+7 olunca mı 5 haftalık oluyor biri bana anlatsınarkadaşlar merhaba
bende 5+3 günlük hamileyim.Doğumumuz 21 Ekim gözüküyor.Ultrasonda gördük bebeğimizi haftaya kalp atışı için gidicez.Arkadaşlar benim gibi karın ağrısı olan varmı?Benim hiç geçmeyen gaz sancısı gibi karın ağrılarım oluyor.
Sen duydun mu ya canım kalp atışlarını ben şuan da doktora gidiyorum inşallah duyarımSeninlede aramızda fazla bi fark yok cnm :) sen kalp atışını duydunmu ?