2017 EKİM Anne adayları

Aynen benim de konkalar sisiyor iste burun etleri. Bazen kucuk dilim de şişiyor ayni anda. Nefes alamıyorum ölecek gibi oluyorum. Yaşamayan bilmez (( geceleri ister istemez agizdan nefes alinca sabah hep boğaz agrisiyla uyanmak, ağız kokusu (( papatya suyunu deneyin. Ve vazgecmeyin. Burnun kendine gelmesi zaman alacaktir

Bnde aynı ya kendimi hamile gbi bile hissedemiyorum ki doğru düzgün cinsiyet hissedeym birazcık kız gbi geliyordu bugüne kadr bugn gene gitti hisler :))
Bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama karnım belli oluyo ya , diyorum ben anne olcam
Erkek gibi sanki , ama kızda olabilir , ZZATEN %50 %50 amaan , sağlıklı olsun bebişlerimizde farketmez :)

Seninki biraz özensiz olmuş ,ultrasyon makinesi yeni mi eski mi tatlım
Yeni sanki monitörü yeniydi ya net gördük de ya bn derin nefes aldm görüntüyü alırken yada doktor ozenmedi . Gecenkinde gittiğimde hoşuma gitmemişti eski doktorumun ki eskiydi ama bn hersyi çok net görebiliyordum bilmiyorum.

Bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama karnım belli oluyo ya , diyorum ben anne olcam
Erkek gibi sanki , ama kızda olabilir , ZZATEN %50 %50 amaan , sağlıklı olsun bebişlerimizde farketmez :)
Deminden beri saçma sapan belirtilere baktm ama brsey varmis canm bebek kesenin solundaysa erkek sagindaysa kız br çok kişide tutmuş yine kk da br konuda konuşulmuş ordan mı yürüsk acaba

THEY- canm açıkçası benm isimsz olanların hiçbiri hoşuma gitmedi bakarm yine arada bulursam hemen alırım yoksa beklicm.. bide bn günlük olarak değilde hafta hafta yazmak istiyorum öyle bulabilirmiym ??

Tam olarak ne var bilmiyom ama univ burnumu kirmistim o gunden beri bagimliyim ne zaman doktora gitsem ameliayt masasina yatirmak istiyolar ama reddediyorum

İnş bi dahakine net kağıt verir doktor çünkü bunlar bizim için çok önemli:)

Aynen cnm tutmuyor , birde bebeğimin güncesi diye bişey var , herşey çoğu foto koymak için bi bak istersen
Baktm onada ya içini neden gostermiyo ki. Zaten aklımı çelen su ayak izi isim faln yazan gunceler yokmu fotoğraflı yazılı onlar oldu :))

Senin geçti mi peki? Aynen öyle yaşamayan bilmez ben de boğulacak gibi oluyorum. Bir tek eşim takıyor kafasına gerisi de anlamıyor zaten. Çevremdekiler anlamıyor gerçekten. Hiçbişi kullanma diyorlar tuzlu su başka bişi yok diyorlar. Oysa ben bu yüzden depresyona girdim diyebilirim. Mutlaka deneyeceğim papatyayı.

Bende hem kemik var hem alerji. Büyük kısmı alerjik ama. Aşı tedavisi oldum ama yarım bıraktım malesef. Bence dogumdan sonra bunun kesin sebebini öğrenip kesin tedavi olmalisiniz. Muhtemelen alerjiktir. Aşı tedavisi kesin çözüm. Ben yarım birakmama rağmen neredeyse 5 yıl kadar beni çok rahatlattı. Bir de uzerlik tohumunu azicik kaynatip solumak var ama hamile oldugunuz için ona bişey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…