-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.281
Çok teşekkürler. Öyle çaresiz hissediyorum ki kendimive çok haklısınız spreyler bi süre sonra işe yaramıyor. Alerjik rinit nasıl birşey tam olarak? Benim burun içindeki etler şişip solunum yapmama engel oluyor. Sizde de mi var böyle bişey? Bir de menekşe yaprağı duydum suyu sürülünce şiş olan konkaları iyileştirirmiş onu da denicem. Bir de nasorinse alıcam. Sprey bağımlılığını söküp atıyormuş. Öyle mi? Bi çare bulmam şart çünkü ruhsal olarak çok etkiledi beni gebeliğin de getirdiği hassaslık var. Akşam olunca strese giriyorum resmen uyku uyuyamıyorum
Bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama karnım belli oluyo ya , diyorum ben anne olcamBnde aynı ya kendimi hamile gbi bile hissedemiyorum ki doğru düzgün cinsiyet hissedeym birazcık kız gbi geliyordu bugüne kadr bugn gene gitti hisler :))
yarın inşallah güzel haber alırım.seninle aynıyız biz canım , ben keseyi görelim dediğim gün 4100 gibi bişeydi , ama gözükmesi lazım
Yeni sanki monitörü yeniydi ya net gördük de ya bn derin nefes aldm görüntüyü alırken yada doktor ozenmedi . Gecenkinde gittiğimde hoşuma gitmemişti eski doktorumun ki eskiydi ama bn hersyi çok net görebiliyordum bilmiyorum.Seninki biraz özensiz olmuş ,ultrasyon makinesi yeni mi eski mi tatlım
Deminden beri saçma sapan belirtilere baktm ama brsey varmis canm bebek kesenin solundaysa erkek sagindaysa kız br çok kişide tutmuş yine kk da br konuda konuşulmuş ordan mı yürüsk acabaBende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama karnım belli oluyo ya , diyorum ben anne olcam
Erkek gibi sanki , ama kızda olabilir , ZZATEN %50 %50 amaan , sağlıklı olsun bebişlerimizde farketmez :)
Hee bide çin takmini rus takvimi var onlara bakalım istersenDeminden beri saçma sapan belirtilere baktm ama brsey varmis canm bebek kesenin solundaysa erkek sagindaysa kız br çok kişide tutmuş yine kk da br konuda konuşulmuş ordan mı yürüsk acaba
Hee bide çin takmini rus takvimi var onlara bakalım istersen
Aynen cnm tutmuyor , birde bebeğimin güncesi diye bişey var , herşey çoğu foto koymak için bi bak istersenÇin ve Rus tutmuyor ki ya tutsa bakardık Çin takvimine göre ablamin oğlu kız
Ben ayın 14 de gittim 4+5 demişti , şimdi 5+4 oluyorum , senin durumun karışık senle beraber olmamız gerekmiyormu ?
Kalp atışı için ne zaman gideceksin cnm
Tam olarak ne var bilmiyom ama univ burnumu kirmistim o gunden beri bagimliyim ne zaman doktora gitsem ameliayt masasina yatirmak istiyolar ama reddediyorumSana şifa olduysa ne mutlu canım çok sevindim. Bende nazal nem diye doğal bir damla var o da yağ karışımı. Bana iyi gelmişti ama şu an gribim etki etmiyor. Şişler çok yoğun gribi atlatıp doğal ne varsa deneyeceğim inşallah. Bu arada bendeki damlanın içeriğine bakayım zeytinyağı var mı diye :) peki sende burun eti şişmesi var mı?
Haftaya salı cnm benimde inş.Cuma gunu kontrolum var bakalim hayirlisi ile duyarim ins senin ne zaman
Yazıyom canım güzel bir anı olacak :)ahahah aynen , iyi hadi bakalım şimdiden anı defterin oldu yaz bakalım :)
İnş bi dahakine net kağıt verir doktor çünkü bunlar bizim için çok önemli:)Yeni sanki monitörü yeniydi ya net gördük de ya bn derin nefes aldm görüntüyü alırken yada doktor ozenmedi . Gecenkinde gittiğimde hoşuma gitmemişti eski doktorumun ki eskiydi ama bn hersyi çok net görebiliyordum bilmiyorum.
Baktm onada ya içini neden gostermiyo ki. Zaten aklımı çelen su ayak izi isim faln yazan gunceler yokmu fotoğraflı yazılı onlar oldu :))Aynen cnm tutmuyor , birde bebeğimin güncesi diye bişey var , herşey çoğu foto koymak için bi bak istersen
Aynen ya :)İnş bi dahakine net kağıt verir doktor çünkü bunlar bizim için çok önemli:)
Zaten bahsettiğim o içini gösteren var cnm sen neden bulamadın ki ama aaa :)Baktm onada ya içini neden gostermiyo ki. Zaten aklımı çelen su ayak izi isim faln yazan gunceler yokmu fotoğraflı yazılı onlar oldu :))
Bilmiyorum ya n11.comda baktm gttigdiyor da faln hepsine tek tek girmedim açıkçası belkide ondan göremedm.Zaten bahsettiğim o içini gösteren var cnm sen neden bulamadın ki ama aaa :)
Aynen benim de konkalar sisiyor iste burun etleri. Bazen kucuk dilim de şişiyor ayni anda. Nefes alamıyorum ölecek gibi oluyorum. Yaşamayan bilmez(( geceleri ister istemez agizdan nefes alinca sabah hep boğaz agrisiyla uyanmak, ağız kokusu (( papatya suyunu deneyin. Ve vazgecmeyin. Burnun kendine gelmesi zaman alacaktir
Senin geçti mi peki? Aynen öyle yaşamayan bilmez ben de boğulacak gibi oluyorum. Bir tek eşim takıyor kafasına gerisi de anlamıyor zaten. Çevremdekiler anlamıyor gerçekten. Hiçbişi kullanma diyorlar tuzlu su başka bişi yok diyorlar. Oysa ben bu yüzden depresyona girdim diyebilirim. Mutlaka deneyeceğim papatyayı.