- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.301
Tam olarak ne var bilmiyom ama univ burnumu kirmistim o gunden beri bagimliyim ne zaman doktora gitsem ameliayt masasina yatirmak istiyolar ama reddediyorum
Deviasyon olabilir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak ne var bilmiyom ama univ burnumu kirmistim o gunden beri bagimliyim ne zaman doktora gitsem ameliayt masasina yatirmak istiyolar ama reddediyorum
Bende hem kemik var hem alerji. Büyük kısmı alerjik ama. Aşı tedavisi oldum ama yarım bıraktım malesef. Bence dogumdan sonra bunun kesin sebebini öğrenip kesin tedavi olmalisiniz. Muhtemelen alerjiktir. Aşı tedavisi kesin çözüm. Ben yarım birakmama rağmen neredeyse 5 yıl kadar beni çok rahatlattı. Bir de uzerlik tohumunu azicik kaynatip solumak var ama hamile oldugunuz için ona bişey diyemiyorum
Hımm aslında solumakla sıkıntı olmaz. İçmedikçe bi zararı olmaz. Allah razı olsun biraz içimi rahatlattın. Şimdi yine tuzlu su sıkıcam biraz sonra da papatya kaynatıp soğutup sıkarım inşallah iyi gelir. Enjektörle sıkıyorum ben olur dimi? Bir de şu an bir tarafta deniyorum bunalmamak için. Açılırsa inş öbür tarafa geçicem :)
Ben iliadinin sprey sisesine koyup sıkıyorum. Siz nasıl isterseniz. Iki tarafa birden sikmalisiniz bence. Çünkü zaten konkalar kemik olan tarafin aksi tarafında sisiyorlar. Yani açık olan tarafa yoneliyor. Siz bi tarafi açınca yine açık tarafta sisebilirler, iki tarafa da sıkın
Ama hemen açılmaz ki zaten mümkün olduğunca agzinizdan az nefes almaya çalışın. Burnunuz tembellige alismasin. Tuzla karbonati karışık denemedim,o yuzden bisey diyemiyorum. Ama sabirli olun, hemen açılmaz o spreylere alışık olduğu içinTamam deneyeceğim inşallah. Doğru yan taraflar şişiyor. Ama tuzlu su hiç açmıyor. Karbonat ve tuzu beraber mi sıkmalıyım acaba? Şimdi de papatya suyunu sıkıcam.
Ama hemen açılmaz ki zaten mümkün olduğunca agzinizdan az nefes almaya çalışın. Burnunuz tembellige alismasin. Tuzla karbonati karışık denemedim,o yuzden bisey diyemiyorum. Ama sabirli olun, hemen açılmaz o spreylere alışık olduğu için
Anladım uff çok zorrr o kadar tıkanık ki burnumdan nefes almam mümkün değil peki tahmini kaç gün sonra biraz açılma olur acaba?
Ay hamilesiniz midenizi de kaldirmak istemem ama, sümkurmeyin. Siz burnunuzu açtığınızı zannedersiniz ama o bacincla iyice şişiyor etler. Anlıyorum sizi inanin çok iyi biliyorum hiç kolay degil ev çok sıcak olmasın mumkunse, yani aldığınız nefes biraz ferah olsun, sauna havası gibi solumayin, odayi sık sık havalandirin. Burnunuzun deliklerine değil, önüne, yani bıyık bölgenize biraz çörek otu yağı surebilirsiniz, o da ferahlatir simdi geldi aklıma. O spreyler malesef çok dengeyi bozuyor ve bi sure sonra kendileri bile açamıyor. İnşallah 1 haftaya kalmaz düzelir
İşte yaşayan biliyor gerçekten halimden anladınız. Grip olduğum için sümkürme gereği duyuyorum. Sümkürünce daha da şişiyor. Vallahi doğru. Ona da dikkat edicem artık. Sık sık havalandırıyorum evi mümkün olduğunca. Bir de buhar makinesini açsam mı uyuduğum odada hiç denediniz mi? İyi geliyor mu? Sizin de başınızı bir ton şişirdim dimi hakkınızı helal edin.
Canim merhaba sen adetini kac gun gectikten sonra beta hcg verdin benim de senin gibi degerim 65 kusuratli cikti adete iki gun kala yaptirmistim 0.26 di .adet olmayinca tekrar yapayim dedim 18 i adet tarihimdi 20 sinde yani bugun verdim 65 cikti ama bu defa da korkuyprum ya deger dusuk diye sen ne durumdasin dr un ne dediBenim de senin gibi sat 9 ocak, ama sanırım benim geç döllenme, çünkü 13ünde idrar testinde çok silik ikinci çizgi çıktı. 14. kan testinde hcg 68,52 (özel hastane) / 70(sağlık ocağı) çıktı ve ultrasonda hiç bir şey görünmedi. Senin değerler maşallah daha yüksek
Şu an 5+5 gözüküyorum, ama daha 3.-4. haftadaymışım.
Haftaya randevum var, umarım bir şey görünür
Kızlar şu kaşık ağrıları bazen çok sinir ediyor beni. İlk başta tedirgin oldum kanamam mı gelecek diye, ama araştırınca rahatladım.
Benim şu an ki derdim çok üşüyorum. Zaten demir eksikliği var, sabahları pekmeze başladım.
Bir de dün anormal bir şekilde gazım vardı
Hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün önce canım ciğer çekmişti durup dururken, iyi ki yemedim, içindeki Vitamin A miktarı gebeler için sakıncalıymış.
Ebe 3 ayı bitirmeden hamileyim deme dedi. Ben de zaten ilk 3 ayı atlatınca arkadaşlarıma söylerim diyordum. Ama ebe uzuuuunnn uzuunnn ilk aylardaki düşük yapmak normal, dert etme dedikçe ben daha çok stres yaptım.
Şimdi de tam sevinemiyorum, ultrasonda da görünmedi ya bide çok yeni diye. Umarım haftaya güzel sonuçlar çıkar, şu an iyi gidiyoruz
Bu arada dün bir makale okudum. 10 - 13 haftalık hamile olan kadınların değerlerini araştırmışlar ve kız çocuğu bekleyen kadınlarda oğlan çocuğu bekleyenlere göre daha yüksek hcg oranı çıkıyormuş. Hatta bundan dolayı oğlu olacak kadının idrar testinde hamileliği daha geç belli oluyormuş, kız çocuğu bekleyen hamilenin testine göre.
Sanırım ikiz bekleyenlerin de daha yüksek çıkıyor. Tabii hiç belli olmaz, ama enteresan geldi bana.
Deviasyon olabilir canım
Ekledim canim16.10.2017 beni de ekler misiniz☺
Kızlar az önce kalp atışlarıni duydun biraz geriden gelmesi harici bir problem yok çok şükür ) darısı duymsyanlara
Merhaba kızlar.. Bende de geç döllenme olmuş, değerlerim inanılmaz düşük... 15 şubat 6,3 16 şubat 19,6 17 şubat 31,8 çıktı.. Bugün kan verdim sonucu yarın çıkacak hayırlısı olsun. Bat 9 şubattı, o kadar geç döllenmiş ki bebek sanki adetine 4-5 gün kala gibi değer çıktı dedi... İnşallah yükselir...
Benimde bat tan 1 gün sonra 17 çıkmıştı yükselir inşallah merak etme
Sat a Gore kaç haftalık canm. Bnmde aynı oyle dedi 6+4 ama bn 7+2 himBende bugün kalp atışlarını duydum 6+4 dedi benimde sata göre biraz geride
Sat a Gore kaç haftalık canm. Bnmde aynı oyle dedi 6+4 ama bn 7+2 him