2017 EKİM Anne adayları

Benim durum karisik 5+4 felan dedi doktor sonra.

Ben sadece kalp atisini duymaya odakliyim rabbimmkismet eder insallah baska hicbirseye bakmiuorum su an
Ben ayın 14 de gittim 4+5 demişti , şimdi 5+4 oluyorum , senin durumun karışık senle beraber olmamız gerekmiyormu ?
Kalp atışı için ne zaman gideceksin cnm

Merhaba kızlar. Perşembe günü 3500 değerinde karından kesem görünmedi. Yarin baktiricam sizlerin hangi değerde göründü karından baktiricam. 6+0 günlük
seninle aynıyız biz canım , ben keseyi görelim dediğim gün 4100 gibi bişeydi , ama gözükmesi lazım

Canım benim toz alerjim yok. Gribe karşı alerjim var çok tuhaf gelebilir ama öyle. Alerjik reaksiyon olarakta burun içindeki etler şişiyor nefes aldırmıyor.

Sana şifa olduysa ne mutlu canım çok sevindim. Bende nazal nem diye doğal bir damla var o da yağ karışımı. Bana iyi gelmişti ama şu an gribim etki etmiyor. Şişler çok yoğun gribi atlatıp doğal ne varsa deneyeceğim inşallah. Bu arada bendeki damlanın içeriğine bakayım zeytinyağı var mı diye :) peki sende burun eti şişmesi var mı?

Cumartesi gittiğimde videoya alacam inş canım , allah kucağımıza almayı da nasip etsin :)

Krem beyaz sade olan renklerde var ama yinede sen öyle söyleyince bende bilemedim cnm :)
Beyazlarn içinde genelde pembe var ya . 14. Haftada öğreniriz belkide o zamana kadr norml bir günlük mü tutsak ondan sonra adına özel alirdk bnmde kafm karıştı ay ne vardı kalp atışlarıni duyunca cinsiyette öğrensek :))

Allah seni dur kız yavaş , bişeyler hissediyormusun ne bileyim ben hala kendimi alıştırma çalışıyorum

Allah seni dur kız yavaş , bişeyler hissediyormusun ne bileyim ben hala kendimi alıştırma çalışıyorum
Bnde aynı ya kendimi hamile gbi bile hissedemiyorum ki doğru düzgün cinsiyet hissedeym birazcık kız gbi geliyordu bugüne kadr bugn gene gitti hisler :))

Aynen önem vermemiş hiç ,terbiyesizzz anı olacaktı , anı demişken anı defteri alan varmı aranızda ???
Kız kardeşim almış zaten aklımdaydı sağolsun teyzesi almış defteri yazmaya başladım :) insanın kardeşinin olması çok güzel böyle düşününce çok çocuk yapasım geliyor sonra hele bi tane doğur hayırlısıyla diyorum kendi kendime :)

ahahah aynen , iyi hadi bakalım şimdiden anı defterin oldu yaz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…