- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.261
Ben ayın 14 de gittim 4+5 demişti , şimdi 5+4 oluyorum , senin durumun karışık senle beraber olmamız gerekmiyormu ?Benim durum karisik 5+4 felan dedi doktor sonra.
Ben sadece kalp atisini duymaya odakliyim rabbimmkismet eder insallah baska hicbirseye bakmiuorum su an
Yani tek başıma carsiya çıktığımda alacakmisim o ugrasamazmsKendin geldiğinde al derken o ne anlama geliyorki ::)
seninle aynıyız biz canım , ben keseyi görelim dediğim gün 4100 gibi bişeydi , ama gözükmesi lazımMerhaba kızlar. Perşembe günü 3500 değerinde karından kesem görünmedi. Yarin baktiricam sizlerin hangi değerde göründü karından baktiricam. 6+0 günlük
Çarşıdan illa alman gerekmiyorki , nette bir sürü anı defteri var sipariş ver kapına gelsin :)Yani tek başıma carsiya çıktığımda alacakmisim o ugrasamazms..
Kredi kartı kullanmiyorz ki canm ama bakaym br kapıda ödeme varmı :)Çarşıdan illa alman gerekmiyorki , nette bir sürü anı defteri var sipariş ver kapına gelsin :)
Allah bağışlasın miniklerimizi benim ilk olacak inş :)
Olan siteleri bakar sanada atarım cnm , nerede oturuyorsun ?Kredi kartı kullanmiyorz ki canm ama bakaym br kapıda ödeme varmı :)
D Deligonul783 eltim de senin gibi oldu gebeliğinde. Bir çok doktora gitti ve en son bitki ve toza karşı alerjinin arttığı teşhisi kondu. Gözlerinden sürekli yaş geliyodu artık çok kötüydü.
Evdeki saksı bitkilerini ve halıları kaldırttı biraz rahatladı
Yillarca illadine bagimli yasamis biri olarak gebelikte artan burun tikanikligima ilac kullanamayinca careyi zeytinyaginda buldum tavsiye ederim. Kullandigin bir sprey kutusunun icine zeytinyag dok, onu sik burnuna. Doktoruma soyledim o bile kahkahayla guldu hic bilmiyodum ama hastalarima tavsiye edicem dedi:)
K.maras Dulkadiroğlu canm. Ya bn baktmda biraz hep pembe ve mavi var isimli olanda var acaba cinsiyeti öğrenince mi alsak adida yazılı olurdu bilemedim smdiOlan siteleri bakar sanada atarım cnm , nerede oturuyorsun ?
Krem beyaz sade olan renklerde var ama yinede sen öyle söyleyince bende bilemedim cnm :)K.maras Dulkadiroğlu canm. Ya bn baktmda biraz hep pembe ve mavi var isimli olanda var acaba cinsiyeti öğrenince mi alsak adida yazılı olurdu bilemedim smdi
Cumartesi gittiğimde videoya alacam inş canım , allah kucağımıza almayı da nasip etsin :)Himm bn geldm eve direk kese ile karşılaştırdm artk hep yaparm herl kalp atışlarıni ses kaydı aldm cidi isteyecktmde daha çok erken ileri haftalarda soylerm cinsiyet öğrenirken faln verirse yeter suan çok küçük yani 9.hafta da ablamla gidecem videoya aldırırım onuda hayırlısı hakkımızda
Beyazlarn içinde genelde pembe var ya . 14. Haftada öğreniriz belkide o zamana kadr norml bir günlük mü tutsak ondan sonra adına özel alirdk bnmde kafm karıştı ay ne vardı kalp atışlarıni duyunca cinsiyette öğrensek :))Krem beyaz sade olan renklerde var ama yinede sen öyle söyleyince bende bilemedim cnm :)
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşş :)Amin. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. İlkler çok tatlı oluyor :)
Amin canm :)Cumartesi gittiğimde videoya alacam inş canım , allah kucağımıza almayı da nasip etsin :)
Beyazlarn içinde genelde pembe var ya . 14. Haftada öğreniriz belkide o zamana kadr norml bir günlük mü tutsak ondan sonra adına özel alirdk bnmde kafm karıştı ay ne vardı kalp atışlarıni duyunca cinsiyette öğrensek :))
Bnde aynı ya kendimi hamile gbi bile hissedemiyorum ki doğru düzgün cinsiyet hissedeym birazcık kız gbi geliyordu bugüne kadr bugn gene gitti hisler :))Allah seni dur kız yavaş , bişeyler hissediyormusun ne bileyim ben hala kendimi alıştırma çalışıyorum
Kız kardeşim almış zaten aklımdaydı sağolsun teyzesi almış defteri yazmaya başladım :) insanın kardeşinin olması çok güzel böyle düşününce çok çocuk yapasım geliyor sonra hele bi tane doğur hayırlısıyla diyorum kendi kendime :)Aynen önem vermemiş hiç ,terbiyesizzz anı olacaktı , anı demişken anı defteri alan varmı aranızda ???
ahahah aynen , iyi hadi bakalım şimdiden anı defterin oldu yaz bakalım :)Kız kardeşim almış zaten aklımdaydı sağolsun teyzesi almış defteri yazmaya başladım :) insanın kardeşinin olması çok güzel böyle düşününce çok çocuk yapasım geliyor sonra hele bi tane doğur hayırlısıyla diyorum kendi kendime :)
Seninki biraz özensiz olmuş ,ultrasyon makinesi yeni mi eski mi tatlımDemi ama nasıl ultrason kağıdı verms anı be bu biraz önem verir insan. Kendi iyice bakarken bn net gördüm de hersyi burda çok küçük gözüküyor nette degl sinir oldum