- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.241
Anladım cnm , peki doktorlarınız erkekmi bayanmı ?Ben eşimle gidiyorum o heyecanı beraber yaşamak güzel oluyor :)onun için randevuları hep Cumartesi gününe alıyorum
Bende cumartesi aldim. Erkekler zaten idrak zorluğu cekiyorlar. Insallah beraber gidicezKızlar bişey sorcam kalp atışını duymak için eşinizlemi gittiniz yoksa tekmi ? Genelde tekmi gidersiniz sürekli eşinizlemi ?
Sağol canm ya aynı seninki gibiymis sanırım o bebegn yanındaki yolk saç demnden beri ona bakıyorum bu ney diye cozemedm seninkide bnmkine benziyor dur atimTatlım attım hatta iki kere attım :))) B Biravucmutluluk
Sağol canm ya aynı seninki gibiymis sanırım o bebegn yanındaki yolk saç demnden beri ona bakıyorum bu ney diye cozemedm seninkide bnmkine benziyor dur atimTatlım attım hatta iki kere attım :))) B Biravucmutluluk
Başta kadin seçmiştim ama şu an erkek. Daha sakin olur daha az kaprisli olur dediler bakalimAnladım cnm , peki doktorlarınız erkekmi bayanmı ?
Evet herkes erkek doktora gidiyor , kadınlar çok kaprisli ve sizi hiç anlamıyor , ağrım var dediğinde he normal diyen bayan doktorlar gördüm , gerçi şuan doktorumun asistanı bayan onu boğmamak için kendimi zor tutuyorumBaşta kadin seçmiştim ama şu an erkek. Daha sakin olur daha az kaprisli olur dediler bakalim
Doktor da yolk sac dedi küçük bir çıkıntı var solda o kalbiymiş :)Sağol canm ya aynı seninki gibiymis sanırım o bebegn yanındaki yolk saç demnden beri ona bakıyorum bu ney diye cozemedm seninkide bnmkine benziyor dur atim
Erkek canım doktorumAnladım cnm , peki doktorlarınız erkekmi bayanmı ?
Himm şimdi anladm bak diğer gittiğimde 9 haftalk olacak hersy daha net gözükür o zamn..Doktor da yolk sac dedi küçük bir çıkıntı var solda o kalbiymiş :)
Ben 8+3 gidecem canım fotosunu karşılaştırırım merak ediyorum nasıldır şimdi :)Himm şimdi anladm bak diğer gittiğimde 9 haftalk olacak hersy daha net gözükür o zamn..
Hiçbişey anlaşılmıyor ki , kafam karıştı yahu :)Sağol canm ya aynı seninki gibiymis sanırım o bebegn yanındaki yolk saç demnden beri ona bakıyorum bu ney diye cozemedm seninkide bnmkine benziyor dur atim
Himm bn geldm eve direk kese ile karşılaştırdm artk hep yaparm herl kalp atışlarıni ses kaydı aldm cidi isteyecktmde daha çok erken ileri haftalarda soylerm cinsiyet öğrenirken faln verirse yeter suan çok küçük yani 9.hafta da ablamla gidecem videoya aldırırım onuda hayırlısı hakkımızdaBen 8+3 gidecem canım fotosunu karşılaştırırım merak ediyorum nasıldır şimdi :)
Demi ama nasıl ultrason kağıdı verms anı be bu biraz önem verir insan. Kendi iyice bakarken bn net gördüm de hersyi burda çok küçük gözüküyor nette degl sinir oldumHiçbişey anlaşılmıyor ki , kafam karıştı yahu :)
Yillarca illadine bagimli yasamis biri olarak gebelikte artan burun tikanikligima ilac kullanamayinca careyi zeytinyaginda buldum tavsiye ederim. Kullandigin bir sprey kutusunun icine zeytinyag dok, onu sik burnuna. Doktoruma soyledim o bile kahkahayla guldu hic bilmiyodum ama hastalarima tavsiye edicem dedi:)Günaydınlar bu arada :)
Kızlar yaaa benim derdime bir çare söyleyin kafayı yemek üzereyim. Bende alerjik burun eti büyümesi var. Otrivine den başkası açmıyor. Şu anda da gribim daha beter oldu. Hamilelikten önce doktorum demişti ki seninki gripteki mikroba karşı bir takım alerjik reaksiyon demişti. Gerçekten de öyle. Tamam yine tıkanıyordum ama grip olunca burun içi hepten şişti hiç nefes alamıyorum kafayı yicem. Gece olacak diye ödüm kopuyor çünkü uyuyamıyorummalum ilaçta vermiyorlar. Şimdi kendim tuzlu su yaptım ama açmıyor önerileriniz var mı? Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Uyurken boğuluyorum sanıyorum.
Bir de mide bulantım yok 2 gündür korkmaya başladım. Kalp atışı mı durdu diye korkuyorumoğlumda hep vardı bulantı hatta kusma. Acaba hastalığıma kafayı taktım diye mi böyle oldu bilemiyorum bi el atın nolur..
Keseye göre kaç haftalık dedi sana doktor cnm ?Yillarca illadine bagimli yasamis biri olarak gebelikte artan burun tikanikligima ilac kullanamayinca careyi zeytinyaginda buldum tavsiye ederim. Kullandigin bir sprey kutusunun icine zeytinyag dok, onu sik burnuna. Doktoruma soyledim o bile kahkahayla guldu hic bilmiyodum ama hastalarima tavsiye edicem dedi:)
Aynen önem vermemiş hiç ,terbiyesizzz anı olacaktı , anı demişken anı defteri alan varmı aranızda ???Demi ama nasıl ultrason kağıdı verms anı be bu biraz önem verir insan. Kendi iyice bakarken bn net gördüm de hersyi burda çok küçük gözüküyor nette degl sinir oldum
Canm bugün kalp atışlarıni duyunca aklıma ilk o geldi ama huysuz bir eşim var kendn geldiğinde al diyor artk 2 hafta sonra alirm düsünüyorum bn almayı :) azcik bastirsaydn ne vardı 2 hafta sonra büyür bebegm inslhta net br görüntü alirz . Zaten suan 6mmcik canm :)))Aynen önem vermemiş hiç ,terbiyesizzz anı olacaktı , anı demişken anı defteri alan varmı aranızda ???
Keseye göre kaç haftalık dedi sana doktor cnm ?
Kendin geldiğinde al derken o ne anlama geliyorki ::)Canm bugün kalp atışlarıni duyunca aklıma ilk o geldi ama huysuz bir eşim var kendn geldiğinde al diyor artk 2 hafta sonra alirm düsünüyorum bn almayı :) azcik bastirsaydn ne vardı 2 hafta sonra büyür bebegm inslhta net br görüntü alirz . Zaten suan 6mmcik canm :)))