2017 EKİM Anne adayları

Eklentiler

• IMG_20170220_110832.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 41
Başta kadin seçmiştim ama şu an erkek. Daha sakin olur daha az kaprisli olur dediler bakalim
Evet herkes erkek doktora gidiyor , kadınlar çok kaprisli ve sizi hiç anlamıyor , ağrım var dediğinde he normal diyen bayan doktorlar gördüm , gerçi şuan doktorumun asistanı bayan onu boğmamak için kendimi zor tutuyorum

Ben 8+3 gidecem canım fotosunu karşılaştırırım merak ediyorum nasıldır şimdi :)
Himm bn geldm eve direk kese ile karşılaştırdm artk hep yaparm herl kalp atışlarıni ses kaydı aldm cidi isteyecktmde daha çok erken ileri haftalarda soylerm cinsiyet öğrenirken faln verirse yeter suan çok küçük yani 9.hafta da ablamla gidecem videoya aldırırım onuda hayırlısı hakkımızda

Yillarca illadine bagimli yasamis biri olarak gebelikte artan burun tikanikligima ilac kullanamayinca careyi zeytinyaginda buldum tavsiye ederim. Kullandigin bir sprey kutusunun icine zeytinyag dok, onu sik burnuna. Doktoruma soyledim o bile kahkahayla guldu hic bilmiyodum ama hastalarima tavsiye edicem dedi:)

Keseye göre kaç haftalık dedi sana doktor cnm ?

Aynen önem vermemiş hiç ,terbiyesizzz anı olacaktı , anı demişken anı defteri alan varmı aranızda ???
Canm bugün kalp atışlarıni duyunca aklıma ilk o geldi ama huysuz bir eşim var kendn geldiğinde al diyor artk 2 hafta sonra alirm düsünüyorum bn almayı :) azcik bastirsaydn ne vardı 2 hafta sonra büyür bebegm inslhta net br görüntü alirz . Zaten suan 6mmcik canm :)))

Merhaba kızlar. Perşembe günü 3500 değerinde karından kesem görünmedi. Yarin baktiricam sizlerin hangi değerde göründü karından baktiricam. 6+0 günlük

Kendin geldiğinde al derken o ne anlama geliyorki ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…