- 11 Temmuz 2016
- 896
- 853
- 36
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
maşallah ya canım bakalım yarın sabah bende gidiyorum sonuçları paylaşırım :) kese göründü de bebiş görünüyor mu pekiYok cnm ultrason :) ayın 13 ünde beta 4100 olmuş öyle gördü :) İnş. cnm
Tahlilde yaptırmadı ya sadece beta hcg ye baktı :)Canım bende özele gittim 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi , kilo alma dedi , tahlilleri yaptırmıştık , demir eksikliği kansızlık filan çıktı , hap yazdı vitamin yazdı ayreten :) benim son adet tarihim 9 ocak , pazartesi gittim 2hafta sonra tekrar gideceğim cnm
Kaç çıktı canım peki ?Tahlilde yaptırmadı ya sadece beta hcg ye baktı :)
Kese dediğin ufak bi mandalina gibi görünüyor , ama tabi çok çok daha ufak bişey , bebek içinde tam belli olmuyorkimaşallah ya canım bakalım yarın sabah bende gidiyorum sonuçları paylaşırım :) kese göründü de bebiş görünüyor mu peki
nokta gibi bişey görünür dimi bebekKese dediğin ufak bi mandalina gibi görünüyor , ama tabi çok çok daha ufak bişey , bebek içinde tam belli olmuyorki
İmkanım var canım. Sadece beta hcg ye baktırmak için bir gideyim, bundan sonra istene tahlilleri de orada yaptırırım diye gittim. Durumumuz var ama tahlillerde acayip pahalı tutuyor. Bir de biz bebek gelişini bilmeden ev aldık çok borca girdik. Bebeği öğrendiğimizin ertesi günü ev sahibi olduk. Özele de gideceğim de 2 hafta sonra mı gitsem şimdi bir şey görünmez sanırım ben senden 4 gün sonrayım :)canım ben devlete hiç gitmedim özel de ilgi başka oluyor ben çok memnunum tabi paralı olunca ilgileniyorlar eğer imkanın varsa özele bi görün ama sen benden 4 gün öncesin daha kese falan görünmez sanıyorum canım
Aynen nokta gibi , ultrasonda baya bi büyüttüler yani :) top gibi bişeynokta gibi bişey görünür dimi bebek
Benim hala günüm geçmedi canım beklenen regl tarihim 17 şubat yani yarın :) Pazar günü 14.85'ti dün baktırdım 66.5'e çıkmış minnoş :)Kaç çıktı canım peki ?
Bende özele gidiyorum tahlilleri 1 saat izin alıp sağlık ocağında yaptırdım cnm , sende öyle yap :)İmkanım var canım. Sadece beta hcg ye baktırmak için bir gideyim, bundan sonra istene tahlilleri de orada yaptırırım diye gittim. Durumumuz var ama tahlillerde acayip pahalı tutuyor. Bir de biz bebek gelişini bilmeden ev aldık çok borca girdik. Bebeği öğrendiğimizin ertesi günü ev sahibi olduk. Özele de gideceğim de 2 hafta sonra mı gitsem şimdi bir şey görünmez sanırım ben senden 4 gün sonrayım :)
Sen baya bi erken göstermişsin daha gözükmezki kese cnm , 1 hafta daha bekle :)Benim hala günüm geçmedi canım beklenen regl tarihim 17 şubat yani yarın :) Pazar günü 14.85'ti dün baktırdım 66.5'e çıkmış minnoş :)
Ben taşındığım için sağlık ocağında bir kaydım da yok. Benim yaptırdığım yerde devlete bağlı bir tıp merkezi. İllaki oturduğum yerin sağlık ocağına kayıt yaptırmam gerekiyor mu gebelik için?Bende özele gidiyorum tahlilleri 1 saat izin alıp sağlık ocağında yaptırdım cnm , sende öyle yap :)
5 gün kala idrarda çıkınca gidip kan testi yaptırdım canım özelde. İşte beta yükselmiş mi diye de dün oraya gittim mecburen.Sen baya bi erken göstermişsin daha gözükmezki kese cnm , 1 hafta daha bekle :)
İlla sağlık ocağında olman gerekmiyor ki kuzum , 2 dk devlete randevu al , böyle böyle ben özel hastaneye gidiyorum doktor bunları istedi dersin yaptırırsın verirsin doktoruna bu kadar basit :)Ben taşındığım için sağlık ocağında bir kaydım da yok. Benim yaptırdığım yerde devlete bağlı bir tıp merkezi. İllaki oturduğum yerin sağlık ocağına kayıt yaptırmam gerekiyor mu gebelik için?
canım nerdesin sizin oralarda nasıl oluyor bilmiyorum ama ben muayneye 80 tl veriyorum 10 gün ücret almıyorlar kan ve tahlilde henüz para vermedim valla ben de araba aldım bitti sayılır ama Allah yardım eder be canım bereketi ile gelir öyle düşün :)İmkanım var canım. Sadece beta hcg ye baktırmak için bir gideyim, bundan sonra istene tahlilleri de orada yaptırırım diye gittim. Durumumuz var ama tahlillerde acayip pahalı tutuyor. Bir de biz bebek gelişini bilmeden ev aldık çok borca girdik. Bebeği öğrendiğimizin ertesi günü ev sahibi olduk. Özele de gideceğim de 2 hafta sonra mı gitsem şimdi bir şey görünmez sanırım ben senden 4 gün sonrayım :)
sadece beta baktırmak için dimi?İlla sağlık ocağında olman gerekmiyor ki kuzum , 2 dk devlete randevu al , böyle böyle ben özel hastaneye gidiyorum doktor bunları istedi dersin yaptırırsın verirsin doktoruna bu kadar basit :)
Ben istanbuldayım 40 veya 43 olması lazım muayane , 10 gün içerisinde gelirsen kontrol parası bişey almıyolar , hemen hemen her yerde aynı kuzum :)canım nerdesin sizin oralarda nasıl oluyor bilmiyorum ama ben muayneye 80 tl veriyorum 10 gün ücret almıyorlar kan ve tahlilde henüz para vermedim valla ben de araba aldım bitti sayılır ama Allah yardım eder be canım bereketi ile gelir öyle düşün :)
Hayır kuzum herşey için tahlil yaptırabilirsin boşunamı ssk parası ödüyoruz bizsadece beta baktırmak için dimi?
Yok doktor demedi de hem burda cok okudum hem de annem bana hamileyken oyle tuketiyormus. Kaşıkla yiyince midem bulaniyor. Ekmek olunca daha rahat oluyorEkmeğe damlat diye doktor mu dedi. Benimki bişey söylemedi, prospektüsünde yardımcı madde ayçiçekyağı yazıyor. Bir doktorun makalesinde görmüştüm oyüzden yemek kaşığına damlatıp üstüne biraz da zeytinyağı döküp yutuyorum. Acaba hangisi daha etkili?! Bir an önce yükselsin değerlerimiz ya, kemiklerim ağrıyor bazen.
yaa çalışınca zor oluyor sıra vs beklemek bizim burada aşırı kalabalık zaten 1 hastane olunca.aslında haklısın çokHayır kuzum herşey için tahlil yaptırabilirsin boşunamı ssk parası ödüyoruz biz
Benim normalde gittiğim kadın doğum doktoruma devam edeceğim ben de. Muayene 50 tl. Benim sormak istediğim 2 hafta sonra ona gitsem geç kalmış mı olurum? Ultrasona çok fazla girmek istemiyorum o yüzden soruyorum :) Sağol canım biz de öyle dedik kısmetiyle geliyor minnoş.canım nerdesin sizin oralarda nasıl oluyor bilmiyorum ama ben muayneye 80 tl veriyorum 10 gün ücret almıyorlar kan ve tahlilde henüz para vermedim valla ben de araba aldım bitti sayılır ama Allah yardım eder be canım bereketi ile gelir öyle düşün :)