2017 EKİM Anne adayları

Tahlilde yaptırmadı ya sadece beta hcg ye baktı :)

maşallah ya canım bakalım yarın sabah bende gidiyorum sonuçları paylaşırım :) kese göründü de bebiş görünüyor mu peki
Kese dediğin ufak bi mandalina gibi görünüyor , ama tabi çok çok daha ufak bişey , bebek içinde tam belli olmuyorki

İmkanım var canım. Sadece beta hcg ye baktırmak için bir gideyim, bundan sonra istene tahlilleri de orada yaptırırım diye gittim. Durumumuz var ama tahlillerde acayip pahalı tutuyor. Bir de biz bebek gelişini bilmeden ev aldık çok borca girdik. Bebeği öğrendiğimizin ertesi günü ev sahibi olduk. Özele de gideceğim de 2 hafta sonra mı gitsem şimdi bir şey görünmez sanırım ben senden 4 gün sonrayım :)

Bende özele gidiyorum tahlilleri 1 saat izin alıp sağlık ocağında yaptırdım cnm , sende öyle yap :)

Bende özele gidiyorum tahlilleri 1 saat izin alıp sağlık ocağında yaptırdım cnm , sende öyle yap :)
Ben taşındığım için sağlık ocağında bir kaydım da yok. Benim yaptırdığım yerde devlete bağlı bir tıp merkezi. İllaki oturduğum yerin sağlık ocağına kayıt yaptırmam gerekiyor mu gebelik için?

İlla sağlık ocağında olman gerekmiyor ki kuzum , 2 dk devlete randevu al , böyle böyle ben özel hastaneye gidiyorum doktor bunları istedi dersin yaptırırsın verirsin doktoruna bu kadar basit :)

canım nerdesin sizin oralarda nasıl oluyor bilmiyorum ama ben muayneye 80 tl veriyorum 10 gün ücret almıyorlar kan ve tahlilde henüz para vermedim valla ben de araba aldım bitti sayılır ama Allah yardım eder be canım bereketi ile gelir öyle düşün :)

Ben istanbuldayım 40 veya 43 olması lazım muayane , 10 gün içerisinde gelirsen kontrol parası bişey almıyolar , hemen hemen her yerde aynı kuzum :)

Yok doktor demedi de hem burda cok okudum hem de annem bana hamileyken oyle tuketiyormus. Kaşıkla yiyince midem bulaniyor. Ekmek olunca daha rahat oluyor

Benim normalde gittiğim kadın doğum doktoruma devam edeceğim ben de. Muayene 50 tl. Benim sormak istediğim 2 hafta sonra ona gitsem geç kalmış mı olurum? Ultrasona çok fazla girmek istemiyorum o yüzden soruyorum :) Sağol canım biz de öyle dedik kısmetiyle geliyor minnoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…