- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Sıra bekleme ilk sırayı sen al :)yaa çalışınca zor oluyor sıra vs beklemek bizim burada aşırı kalabalık zaten 1 hastane olunca.aslında haklısın çok
sanmıyorum neden geç kalasın bence canımBenim normalde gittiğim kadın doğum doktoruma devam edeceğim ben de. Muayene 50 tl. Benim sormak istediğim 2 hafta sonra ona gitsem geç kalmış mı olurum? Ultrasona çok fazla girmek istemiyorum o yüzden soruyorum :) Sağol canım biz de öyle dedik kısmetiyle geliyor minnoş.
Bence bekle canım kendini iyi hissediyorsan ne kadar geç gidersen o kadar iyi ben bi kere kan tahlili yaptım sonra 6+3 te gittim ,çünkü keseyi görürsün daha bebek yok bebeği görürsün kalp atışı olmaz daha erken gidince tabi ,yine de sen bilirsin :)Benim normalde gittiğim kadın doğum doktoruma devam edeceğim ben de. Muayene 50 tl. Benim sormak istediğim 2 hafta sonra ona gitsem geç kalmış mı olurum? Ultrasona çok fazla girmek istemiyorum o yüzden soruyorum :) Sağol canım biz de öyle dedik kısmetiyle geliyor minnoş.
Sıra bekleme ilk sırayı sen al :)[/Q
neyse Allah bizi hastanelere düşürmesin kötü durumlar için de :)
Benim hiçbişeyde midem bulanmıyoki :)Canlar ya yumurta yiyince çok zorlanıyorum midem bulanıyor sizde de öyle mi ?
Tamam canım haklısın ben de öyle yapayım sağolasın. Özel'e de o haftasonu randevu alır giderim.Bence bekle canım kendini iyi hissediyorsan ne kadar geç gidersen o kadar iyi ben bi kere kan tahlili yaptım sonra 6+3 te gittim ,çünkü keseyi görürsün daha bebek yok bebeği görürsün kalp atışı olmaz daha erken gidince tabi ,yine de sen bilirsin :)
Canım ben özel hastaneye gidiyorum bana da aynı şeyleri söylediler hiçbir farkı yok bence kalp atisindan sonra bişeyler diyecekler biraz sabır etmek gerekiyor galibaKızlar bana da doktor iki hafta sonra gel dedi. Sizce çok mu geç çağırdı? Devlet hastanesine gittim daha doğrusu iş yerimin polikiliğine gittim. 1 Mart oluyor iki hafta sonrası. Sadece folik asit kullan dedi. Ne beslenme önerisi ne bir şey? Özele gitsem mi sizce? Yoksa 1 Mart'tan sonra mı gitsem. Kalp atışı o zaman duyulur mu bilmiyorum son adet tarihim 18 ocak.
Rica ederim canım, minnoşunu sağlıklı bi şekilde görürsün inşTamam canım haklısın ben de öyle yapayım sağolasın. Özel'e de o haftasonu randevu alır giderim.
Maşallah canım ben yumurta yerken zorlanıyorum ya bi de çok faydalıBenim hiçbişeyde midem bulanmıyoki :)
Kalp atışlarını duydunmu cnm sen , Yumurta yeme cnm o zaman :)Maşallah canım ben yumurta yerken zorlanıyorum ya bi de çok faydalı
Kalp atışı başlamış dedi canım ,dinletti çok sessizdi ben erken görüp,duymuş oldum 6+3 kalp atışı biraz erken çünküKalp atışlarını duydunmu cnm sen , Yumurta yeme cnm o zaman :)
benim pazartesi doktor 4+5 dedi , 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi , benımkide erken olmuş olmuyormu canım o zamanKalp atışı başlamış dedi canım ,dinletti çok sessizdi ben erken görüp,duymuş oldum 6+3 kalp atışı biraz erken çünkü
Keşke bu kadar faydalı olmasa ve yemesem canım :)Kalp atışlarını duydunmu cnm sen , Yumurta yeme cnm o zaman :)
Senin de erken olmuş oluyor canım çünkü doktor kalp atışı yeni başlamış dedi hatta bugün bile başlamış olabilir dedi sen düşün yanibenim pazartesi doktor 4+5 dedi , 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi , benımkide erken olmuş olmuyormu canım o zaman
Şimdilik yeme , arada bi bak miden bulanıyomu diye :)Keşke bu kadar faydalı olmasa ve yemesem canım :)
Anladım cnm ama her bebek aynı değildir belki senin sat neydiSenin de erken olmuş oluyor canım çünkü doktor kalp atışı yeni başlamış dedi hatta bugün bile başlamış olabilir dedi sen düşün yani
benim pazartesi doktor 4+5 dedi , 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi , benımkide erken olmuş olmuyormu canım o zaman