2017 EKİM Anne adayları

sanmıyorum neden geç kalasın bence canım

Bence bekle canım kendini iyi hissediyorsan ne kadar geç gidersen o kadar iyi ben bi kere kan tahlili yaptım sonra 6+3 te gittim ,çünkü keseyi görürsün daha bebek yok bebeği görürsün kalp atışı olmaz daha erken gidince tabi ,yine de sen bilirsin :)

Bu her zaman yapılan bi test değil , evden çık ilk hastaneye git ilk sırayı sen al ilk sen gir :) ordanda işe git :)

Tamam canım haklısın ben de öyle yapayım sağolasın. Özel'e de o haftasonu randevu alır giderim.

Canım ben özel hastaneye gidiyorum bana da aynı şeyleri söylediler hiçbir farkı yok bence kalp atisindan sonra bişeyler diyecekler biraz sabır etmek gerekiyor galiba

benim pazartesi doktor 4+5 dedi , 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi , benımkide erken olmuş olmuyormu canım o zaman
Senin de erken olmuş oluyor canım çünkü doktor kalp atışı yeni başlamış dedi hatta bugün bile başlamış olabilir dedi sen düşün yani

merhabalar ezo26 nicmi değişti senin avatarından benzetiyorum seni ama

kızlar salı gününkü değerim 21,60 bugün 58,98 şükürler olsun yükseliyor öğleden sonra dr göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…