2017 EKİM Anne adayları

Günaydın, 6+3 . Gündeyim ..
Son 3-4 gündür sabahları bulantım vardı ama bu sabah olmadı endişelensem mi bilemedim

Seninle aramızda fazla yok büyük ihitmalle sende duyarsın cnm , doktora gitmedinmi sen , bi kontrol tahlil vs. ?
canım benim yarın randevum ben erken öğrendim adet olmadan 4 gün önce beta 90,5 ik gün sonra 216 oldu benim . daha 33.gündeyim doktor vinalac verdi sonra haftaya cuma gel dedi

Kızlar bana da doktor iki hafta sonra gel dedi. Sizce çok mu geç çağırdı? Devlet hastanesine gittim daha doğrusu iş yerimin polikiliğine gittim. 1 Mart oluyor iki hafta sonrası. Sadece folik asit kullan dedi. Ne beslenme önerisi ne bir şey? Özele gitsem mi sizce? Yoksa 1 Mart'tan sonra mı gitsem. Kalp atışı o zaman duyulur mu bilmiyorum son adet tarihim 18 ocak.

Kızlar bana da doktor iki hafta sonra gel dedi. Sizce çok mu geç çağırdı? Devlet hastanesine gittim daha doğrusu iş yerimin polikiliğine gittim. 1 Mart oluyor iki hafta sonrası. Sadece folik asit kullan dedi. Ne beslenme önerisi ne bir şey? Özele gitsem mi sizce? Yoksa 1 Mart'tan sonra mı gitsem. Kalp atışı o zaman duyulur mu bilmiyorum son adet tarihim 18 ocak.
Canım bende özele gittim 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi , kilo alma dedi , tahlilleri yaptırmıştık , demir eksikliği kansızlık filan çıktı , hap yazdı vitamin yazdı ayreten :) benim son adet tarihim 9 ocak , pazartesi gittim 2hafta sonra tekrar gideceğim cnm

canım ben devlete hiç gitmedim özel de ilgi başka oluyor ben çok memnunum tabi paralı olunca ilgileniyorlar eğer imkanın varsa özele bi görün ama sen benden 4 gün öncesin daha kese falan görünmez sanıyorum canım

X