- 30 Ocak 2009
- 219
- 8
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
2 hafta sonra gideceğim cnm inşallahBebeginizin Kalp atışlarını dinleyebildiniz mi acaba ?
Seninle aramızda fazla yok büyük ihitmalle sende duyarsın cnm , doktora gitmedinmi sen , bi kontrol tahlil vs. ?o zaman ben de mi iki haftaya duyarım canım
canım benim yarın randevum ben erken öğrendim adet olmadan 4 gün önce beta 90,5 ik gün sonra 216 oldu benim . daha 33.gündeyim doktor vinalac verdi sonra haftaya cuma gel dediSeninle aramızda fazla yok büyük ihitmalle sende duyarsın cnm , doktora gitmedinmi sen , bi kontrol tahlil vs. ?
Anladım cnm ben adet olmam gereken günde kan testi yaptırdım 685 beta çıktı :) sen baya erkenden yaptırmışsıncanım benim yarın randevum ben erken öğrendim adet olmadan 4 gün önce beta 90,5 ik gün sonra 216 oldu benim . daha 33.gündeyim doktor vinalac verdi sonra haftaya cuma gel dedi
evet canım fena grip oldum ilaç alamadım bi baktırayım ona göre alayım dedim öyle cıktı :)Anladım cnm ben adet olmam gereken günde kan testi yaptırdım 685 beta çıktı :) sen baya erkenden yaptırmışsın
aaaaa süpriz bi hamilelikmi yoksa kızzzz :)evet canım fena grip oldum ilaç alamadım bi baktırayım ona göre alayım dedim öyle cıktı :)
yok canım değil olur mu uğraştım baya ama bu aydan pek bi umudum yoktu ama oldu :)aaaaa süpriz bi hamilelikmi yoksa kızzzz :)
İyi bakalım , Allah kimseyi aratmasın :) İnş kucağımıza aldığımız zamanlarıda görürürüz :)yok canım değil olur mu uğraştım baya ama bu aydan pek bi umudum yoktu ama oldu :)
amin canım ya inşallah zaman geçer mi bilemem de :)İyi bakalım , Allah kimseyi aratmasın :) İnş kucağımıza aldığımız zamanlarıda görürürüz :)
Sayılı gün çabuk geçer derler , geçer kız niye geçmesin ben daha şimdiden çatlaklarımı doğumu , kesilcekmiyim kesilmicekmiyim onu düşünüyorumamin canım ya inşallah zaman geçer mi bilemem de :)
ben de düşünüyorum da daha keseyi bile görmedim ne bilim geçmiyor gibi hissediyorum :)Sayılı gün çabuk geçer derler , geçer kız niye geçmesin ben daha şimdiden çatlaklarımı doğumu , kesilcekmiyim kesilmicekmiyim onu düşünüyorum
Canım bende özele gittim 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi , kilo alma dedi , tahlilleri yaptırmıştık , demir eksikliği kansızlık filan çıktı , hap yazdı vitamin yazdı ayreten :) benim son adet tarihim 9 ocak , pazartesi gittim 2hafta sonra tekrar gideceğim cnmKızlar bana da doktor iki hafta sonra gel dedi. Sizce çok mu geç çağırdı? Devlet hastanesine gittim daha doğrusu iş yerimin polikiliğine gittim. 1 Mart oluyor iki hafta sonrası. Sadece folik asit kullan dedi. Ne beslenme önerisi ne bir şey? Özele gitsem mi sizce? Yoksa 1 Mart'tan sonra mı gitsem. Kalp atışı o zaman duyulur mu bilmiyorum son adet tarihim 18 ocak.
Keseyi biz gördük minnacıcık daha ya :) sende görürüsün az kalmışben de düşünüyorum da daha keseyi bile görmedim ne bilim geçmiyor gibi hissediyorum :)
canım ben devlete hiç gitmedim özel de ilgi başka oluyor ben çok memnunum tabi paralı olunca ilgileniyorlar eğer imkanın varsa özele bi görün ama sen benden 4 gün öncesin daha kese falan görünmez sanıyorum canımKızlar bana da doktor iki hafta sonra gel dedi. Sizce çok mu geç çağırdı? Devlet hastanesine gittim daha doğrusu iş yerimin polikiliğine gittim. 1 Mart oluyor iki hafta sonrası. Sadece folik asit kullan dedi. Ne beslenme önerisi ne bir şey? Özele gitsem mi sizce? Yoksa 1 Mart'tan sonra mı gitsem. Kalp atışı o zaman duyulur mu bilmiyorum son adet tarihim 18 ocak.
ay yerim yaa ben de görürüm inş yarınKeseyi biz gördük minnacıcık daha ya :) sende görürüsün az kalmış
Yok cnm ultrason :) ayın 13 ünde beta 4100 olmuş öyle gördü :) İnş. cnmay yerim yaa ben de görürüm inş yarın
vajinal ile mi gördü canım