2017 EKİM Anne adayları

Benim kan değerim 112 çıktı, doktorum iğne yazdı. İçinde 5tane var. Haftada 1 tane vurulucam. iğne korkusu var bende ama neyseki ilaçta yakma acı hissi yok, hafif geldi. kabız yapar mı bilmiyorum

Benim kan değerim 112 çıktı, doktorum iğne yazdı. İçinde 5tane var. Haftada 1 tane vurulucam. iğne korkusu var bende ama neyseki ilaçta yakma acı hissi yok, hafif geldi. kabız yapar mı bilmiyorum
canım 112 derken referans aralığı kaç, benim normalde 12-16 arası arası olması gerekirken hemoglobin 10,8 çıktı. hormon sonuçlarını bekliyoruz şimdi. onlar geç çıkıyomuş. bi de ferritin değerini

Nasıl oluyorki bu bende onu anlamıyorum sat 09.01 banada doktor 4+5 demişti
canım 26-28 gün arası regl oluyorum ben normal de bu ay 10undan olmam gerekiyordu hep erkene atar.

ilk betamı 07.02 de yaptırdım 90,5 2. beta 09.02 216 çıktı bu hafta cuma randevum var ben de pek anlamıyorum bu hesaplamaları ama program kullanıyorum o da öyle diyor 4+4 diye

Merhaba kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Benimde 7. hafta bitiyor inşallah 9. haftaya doğru gideceğim yani kese oluştu mu onu bile bilmiyorum kan testi yaptırdığım dr bekle kalp atışı ile beraber keseyi gör 2 kez gereksiz yere ultrasona girme dedi bekliyorum heyecan ve endişe ile
Bu benim ikinci çocuğum olacak inşallah ama bunda sanki daha acemi gibiyim

Basima cok kotu birsey geldi kizlar dualarinizdan baska hicbirsey yok su an ne olur dua edin bana....

İki gun once lekelenme ardindan kanamam oldu, acile gittik apar topar. Kesemin icinde kan doldugunu, yolk sac ve bebegi kararti halinde gordugunu dusundugunu ama kanamadan dolayi asla net konusmayacagini, kalp atisini su an alamadigi icin de saglikli bir gebelik olmadigini ama beklemekten baska caremiz olmadigini siyledi. İgne yapti, ilaclarimin dozunu yukseltti. Eve geldim raporluyum yatiyorum simdi. Ne olur dua edin bana rabbim yavruma sag saglim kavustursun beni

Canım benim rabbim soğanı versin inşallah bebeğini kucağına alırsın tam olarak ne kadarlık 5+?

Sağlıklı bir şekilde kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin inşallah

Kizlar bende 5+1 ham isim sadece ilk ogrendegimde gitim adetten birgün sonra hcg 169.1 çıktı cumartesi yani doktor bebeğin çok yeni haftaya gel dedi pazartesi randevum var 5,+ 5 olacak kesen görünurmu çok tedirginim

Kalp atışı için henüz çok erken zaten. Korkma. İnşaAllah geçer bu sıkıntı ve gebeliğinin sağlıklı devam edişini duyarız. Rabbim yardım etsin, Bebeğine ve sana güç kuvvet sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…