- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Benim kan değerim 112 çıktı, doktorum iğne yazdı. İçinde 5tane var. Haftada 1 tane vurulucam. iğne korkusu var bende ama neyseki ilaçta yakma acı hissi yok, hafif geldi. kabız yapar mı bilmiyorumevet canım çok şükür duymadık ama gördük. Allah isteyen herkese nasip etsin. kan sonuçlarını bekliyoruz. bi kısmı çıkmış kanım düşük. ama kan hapı kullanmak istemiyorum. zaten bağırsaklarım ağır çalışıyo kan ilacı iyice kabız yapıyo. ne yapcaz bilmiyorum.
canım 112 derken referans aralığı kaç, benim normalde 12-16 arası arası olması gerekirken hemoglobin 10,8 çıktı. hormon sonuçlarını bekliyoruz şimdi. onlar geç çıkıyomuş. bi de ferritin değeriniBenim kan değerim 112 çıktı, doktorum iğne yazdı. İçinde 5tane var. Haftada 1 tane vurulucam. iğne korkusu var bende ama neyseki ilaçta yakma acı hissi yok, hafif geldi. kabız yapar mı bilmiyorum
Bencede normalhormon yükselişi çok hızlı maaşallahKızlar sonuçlarım çıkmış yalnız beni garip eden kısım 9 şubatta beta 685 : 13 şubatta beta 4100 olması
bu kadar yükselmesi normal mi ?
Nasıl oluyorki bu bende onu anlamıyorum sat 09.01 banada doktor 4+5 demiştikızlar merhaba ben de Allah nasip ederse ekim annesiyim sat 14.01 :) şuan 4+4
Doktorda normal dedi ne bilim :) kızmı erkek mi acaba en çok onu merak ediyorum :)Bencede normalhormon yükselişi çok hızlı maaşallah
canım 26-28 gün arası regl oluyorum ben normal de bu ay 10undan olmam gerekiyordu hep erkene atar.Nasıl oluyorki bu bende onu anlamıyorum sat 09.01 banada doktor 4+5 demişti
Bebeginizin Kalp atışlarını dinleyebildiniz mi acaba ?
Canım benim rabbim soğanı versin inşallah bebeğini kucağına alırsın tam olarak ne kadarlık 5+?Basima cok kotu birsey geldi kizlardualarinizdan baska hicbirsey yok su an ne olur dua edin bana....
İki gun once lekelenme ardindan kanamam oldu, acile gittik apar topar. Kesemin icinde kan doldugunu, yolk sac ve bebegi kararti halinde gordugunu dusundugunu ama kanamadan dolayi asla net konusmayacagini, kalp atisini su an alamadigi icin de saglikli bir gebelik olmadigini ama beklemekten baska caremiz olmadigini siyledi. İgne yapti, ilaclarimin dozunu yukseltti. Eve geldim raporluyum yatiyorum simdi. Ne olur dua edin bana rabbim yavruma sag saglim kavustursun beni
Sağlıklı bir şekilde kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin inşallahBasima cok kotu birsey geldi kizlardualarinizdan baska hicbirsey yok su an ne olur dua edin bana....
İki gun once lekelenme ardindan kanamam oldu, acile gittik apar topar. Kesemin icinde kan doldugunu, yolk sac ve bebegi kararti halinde gordugunu dusundugunu ama kanamadan dolayi asla net konusmayacagini, kalp atisini su an alamadigi icin de saglikli bir gebelik olmadigini ama beklemekten baska caremiz olmadigini siyledi. İgne yapti, ilaclarimin dozunu yukseltti. Eve geldim raporluyum yatiyorum simdi. Ne olur dua edin bana rabbim yavruma sag saglim kavustursun beni
Kalp atışı için henüz çok erken zaten. Korkma. İnşaAllah geçer bu sıkıntı ve gebeliğinin sağlıklı devam edişini duyarız. Rabbim yardım etsin, Bebeğine ve sana güç kuvvet sağlık versinBasima cok kotu birsey geldi kizlardualarinizdan baska hicbirsey yok su an ne olur dua edin bana....
Tam olarak doktor soylemedi hala, ama maksimum 5+3Canım benim rabbim soğanı versin inşallah bebeğini kucağına alırsın tam olarak ne kadarlık 5+?
Rabbim yardımcın olsun canım inşTam olarak doktor soylemedi hala, ama maksimum 5+3