- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Hayırlı olsun kuzum , Hoşgeldin :)merhabalar ezo26 nicmi değişti senin avatarından benzetiyorum seni ama
kızlar salı gününkü değerim 21,60 bugün 58,98 şükürler olsun yükseliyor öğleden sonra dr göreceğim
Ben de onu diyecektim her çocuk biriciktir farklıdır tabi biz genel konuşuyoz, ben en son 28 aralıkta regl oldumAnladım cnm ama her bebek aynı değildir belki senin sat neydi
sat tarihin ne canım ? Evet 13 şubatta gördük keseyi , nokta gibi bişey ama beta 4100 olmuştu benim senin bebek geç döllenmeden gözükmez henüz , betada düşükaramızda 4 gün var kese göründümü sende canım.
sen benden 1 hafta ilerdesin normal o zaman benim sat 9 ocakBen de onu diyecektim her çocuk biriciktir farklıdır tabi biz genel konuşuyoz, ben en son 28 aralıkta regl oldum
Evet canım ,bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşşsen benden 1 hafta ilerdesin normal o zaman benim sat 9 ocak
sat tarihin ne canım ? Evet 13 şubatta gördük keseyi , nokta gibi bişey ama beta 4100 olmuştu benim senin bebek geç döllenmeden gözükmez henüz , betada düşük
Canım özel şart değil. Bağlı olduğun sağlık ocağına git sabah erken, ben ayrıntılı kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmak istiyorum de. Tabi şehirden şehire değişebilir ara bir sor randevu alman gerekebilir.İmkanım var canım. Sadece beta hcg ye baktırmak için bir gideyim, bundan sonra istene tahlilleri de orada yaptırırım diye gittim. Durumumuz var ama tahlillerde acayip pahalı tutuyor. Bir de biz bebek gelişini bilmeden ev aldık çok borca girdik. Bebeği öğrendiğimizin ertesi günü ev sahibi olduk. Özele de gideceğim de 2 hafta sonra mı gitsem şimdi bir şey görünmez sanırım ben senden 4 gün sonrayım :)
Yumurtladığım tarihi bilmiyorum ama 14-24 ocak arası olduğuna eminim :)maşallah canım benim 14 ocaktı adet 1 şubat gibi yumurtalıdm test yapıyordum ordan biliyorum
benim değer çok düşük
İnş. kuzum istanbulda olan yokmu ki ya ?Evet canım ,bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşş
İlla vardır canım görürler yazarlar canım :)İnş. kuzum istanbulda olan yokmu ki ya ?
Ben! İstanbul Ümraniyeİnş. kuzum istanbulda olan yokmu ki ya ?
Yakın olmasakta ikimizde istanbuldayız , en kötü 45 dkkaya yanındayım bacımBen! İstanbul Ümraniye
Evet oluyor cnm , bazen dayanılmaz oluyor , bazende bi iğne vururmuş gibi oluyor normalmişKizlarr sizde de kasık ve bel ağrıları oluyor mu. Benim arada hafif regl sancisi seklinde oluyor endiselenmeye basladim
Olmaz mı. Birden çimdik atılmış gibi oluyor, 1dk sonra geçiyor. Dün eşimin yanında birden oldu bağırdım. Adam korktu.Kizlarr sizde de kasık ve bel ağrıları oluyor mu. Benim arada hafif regl sancisi seklinde oluyor endiselenmeye basladim
Bebişler doğunca güzel olabilir. İnstagramda görmüştüm, aynı böyle bi topik anneleri toplanmıştı. Yaklaşık 15kişi vardı amaBenim aklıma bir fikir geldi ama bilmiyorum yapabilirmiyiz yapamazmıyız :)
Buluşma ayarlayalım istanbuldakilerrr
İstanbulda olanlar elini kaldırsınBebişler doğunca güzel olabilir. İnstagramda görmüştüm, aynı böyle bi topik anneleri toplanmıştı. Yaklaşık 15kişi vardı ama
Canım ben dün doktora gittim hiçbir tahlil istemedi benden sadece beta hcg baktırdı. Hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce idrar tahlili yaptırmıştım kasıklarımda ağrı var diye temiz çıktı çok şükür.Canım özel şart değil. Bağlı olduğun sağlık ocağına git sabah erken, ben ayrıntılı kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmak istiyorum de. Tabi şehirden şehire değişebilir ara bir sor randevu alman gerekebilir.
Varsa bir sıkıntı ilk haftalardan öğrenip önlem almak gerek. Mesela tsh hormonu seviyesi çok önemli veya diğer vitamin eksiklikleri, idrar da enfeksiyon vs.
İhmal etme hemen şimdi ara, yarın sabah gider yaptırırsın.