2017 EKİM Anne adayları

sat tarihin ne canım ? Evet 13 şubatta gördük keseyi , nokta gibi bişey ama beta 4100 olmuştu benim senin bebek geç döllenmeden gözükmez henüz , betada düşük

maşallah canım benim 14 ocaktı adet 1 şubat gibi yumurtalıdm test yapıyordum ordan biliyorum
benim değer çok düşük

Canım özel şart değil. Bağlı olduğun sağlık ocağına git sabah erken, ben ayrıntılı kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmak istiyorum de. Tabi şehirden şehire değişebilir ara bir sor randevu alman gerekebilir.
Varsa bir sıkıntı ilk haftalardan öğrenip önlem almak gerek. Mesela tsh hormonu seviyesi çok önemli veya diğer vitamin eksiklikleri, idrar da enfeksiyon vs.
İhmal etme hemen şimdi ara, yarın sabah gider yaptırırsın.

Benim aklıma bir fikir geldi ama bilmiyorum yapabilirmiyiz yapamazmıyız :)
Buluşma ayarlayalım istanbuldakilerrr

Kizlarr sizde de kasık ve bel ağrıları oluyor mu. Benim arada hafif regl sancisi seklinde oluyor endiselenmeye basladim
Olmaz mı. Birden çimdik atılmış gibi oluyor, 1dk sonra geçiyor. Dün eşimin yanında birden oldu bağırdım. Adam korktu.
Hergün her saat başka bir tarafım ağrıyor. Göğüs ağrısı, böğür ağrısı, karın ağrısı, hızlı kalp çarpıntısı, bacak ağrısı,..
Noluyor bu bedene bukadar yahuu diyorum. Şu 13.haftayı bir görseydik Allah'ın izniyle

Benim aklıma bir fikir geldi ama bilmiyorum yapabilirmiyiz yapamazmıyız :)
Buluşma ayarlayalım istanbuldakilerrr
Bebişler doğunca güzel olabilir. İnstagramda görmüştüm, aynı böyle bi topik anneleri toplanmıştı. Yaklaşık 15kişi vardı ama

Bebişler doğunca güzel olabilir. İnstagramda görmüştüm, aynı böyle bi topik anneleri toplanmıştı. Yaklaşık 15kişi vardı ama
İstanbulda olanlar elini kaldırsın Bebişler doğmadan önce buluşup sonra tekrar doğduktan sonra buluşmak daha mantıklı :) bende özendim onlara

Canım ben dün doktora gittim hiçbir tahlil istemedi benden sadece beta hcg baktırdı. Hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce idrar tahlili yaptırmıştım kasıklarımda ağrı var diye temiz çıktı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…