2017 EKİM Anne adayları

maşallah kuzuna canım kalp atışlarını duydun demek ne mutlu rabbim kucağında da göstersin inşallah

amin inşallah canım

hoşgeldin canım bende dün öğrendim kanda değerin kaç

inşallah hep beraber sağlıkla hamileliklerimizi ilerletir kucağımıza alırız kuzuları

Sağol canım, hoşbulduk
Vallah sanırım HCG 68.52 mIU/mL
Bana oranı söylemediler, ama Laboratuvar sonuçlarının yazdığı kayıtta öyle gördüm.
Sadece çok düşük, daha çok erken dediler.
Sende kaç ?
Sevgililer günü hediyesini çok sevdi eşim. Düne yetiştirdim testleri ve eşime akşam süpriz yapıp, test sonuçlarını hediye olarak verdim.
HCg ile bilgin var mı ? Yada diğer değerler ile ?

Benim de 5.4 çıktı. Tadi da kotu sonrasi da kotu. Gunde 10 damla ekmege damlatip yiyorum
Ekmeğe damlat diye doktor mu dedi. Benimki bişey söylemedi, prospektüsünde yardımcı madde ayçiçekyağı yazıyor. Bir doktorun makalesinde görmüştüm oyüzden yemek kaşığına damlatıp üstüne biraz da zeytinyağı döküp yutuyorum. Acaba hangisi daha etkili?! Bir an önce yükselsin değerlerimiz ya, kemiklerim ağrıyor bazen.

bizim içinde sevgililer günü hediyesi oldu bebiş
benim 32. gün adet döngümde 21,60 çıktı sonuç banada perşembe tekrarla iki katına çıkmalı sonuç dendi
herkesin başlangıç değeri farklıoluyor sanırım önemli olan değerin 2 katına çıkması iki günde

ben hala şoktayım 4-5 yıldır bu anı yaşamak için beklemiş olan biri için
dua ediyorum devamlı benimle kalması için bebişin

sen nasılsın arkadaşım
Ohoooo şok bence hep devam edecek bende aynı şoktayım bazen unutuyorum sonra rahat aklıma gelince mutlu oluyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah birde kendilerini görürüz kalp atışlarını duyar rahatlariz

Kızlar sabah kan verdim. 3 gün önce 14.85 çıkmıştı sonuç, bu sabah 66.5 olmuş. Artış iyi sanırım 65 saat için? Öğleden sonra doktora göstereceğim. Regl günüme daha 2 gün var buarada :)

bence güzel artmış arkadaşım, sağlıkla gelsin kucağına meleğin

Hadi gözün aydın sende kalp atışlarını duydun demek

evet canım çok şükür duymadık ama gördük. Allah isteyen herkese nasip etsin. kan sonuçlarını bekliyoruz. bi kısmı çıkmış kanım düşük. ama kan hapı kullanmak istemiyorum. zaten bağırsaklarım ağır çalışıyo kan ilacı iyice kabız yapıyo. ne yapcaz bilmiyorum.

canım kuru üzüm yee ve ceviz

Beta hcg kaçmış senin cnm , Amin inşallah ekimde hepimiz alacağımız Rabbim izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…