- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
maşallah kuzuna canım kalp atışlarını duydun demek ne mutlu rabbim kucağında da göstersin inşallahcanım ben ilk öğrendiğimde 1094 tü değerim. adetimden 4 gün falan geçmiştir. onun dışında bide bugün kan verdim sonuçları 2 de çıkçak. toksoplazma, hepatit, hormon vs kontrol edilcek. şimdi 6+3 günlük oldum. meleğimin kalp atışlarını gördük bugün. darısı sana olsun inşallah canım :)
hoşgeldin canım bende dün öğrendim kanda değerin kaç
inşallah hep beraber sağlıkla hamileliklerimizi ilerletir kucağımıza alırız kuzuları
Ekmeğe damlat diye doktor mu dedi. Benimki bişey söylemedi, prospektüsünde yardımcı madde ayçiçekyağı yazıyor. Bir doktorun makalesinde görmüştüm oyüzden yemek kaşığına damlatıp üstüne biraz da zeytinyağı döküp yutuyorum. Acaba hangisi daha etkili?! Bir an önce yükselsin değerlerimiz ya, kemiklerim ağrıyor bazen.Benim de 5.4 çıktı. Tadi da kotu sonrasi da kotu. Gunde 10 damla ekmege damlatip yiyorum
Sağol canım, hoşbulduk
Vallah sanırım HCG 68.52 mIU/mL
Bana oranı söylemediler, ama Laboratuvar sonuçlarının yazdığı kayıtta öyle gördüm.
Sadece çok düşük, daha çok erken dediler.
Sende kaç ?
Sevgililer günü hediyesini çok sevdi eşim. Düne yetiştirdim testleri ve eşime akşam süpriz yapıp, test sonuçlarını hediye olarak verdim.
HCg ile bilgin var mı ? Yada diğer değerler ile ?
Hadi gözün aydin canım darısı bize inşallahevet canım bugün ultrasonda da baktı 6+3 tam. pıt pıtları gördük Rabbime sonsuz şükürler olsun. hayırlıca sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin inşallah. amin
Ohoooo şok bence hep devam edecek bende aynı şoktayım bazen unutuyorum sonra rahat aklıma gelince mutlu oluyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah birde kendilerini görürüz kalp atışlarını duyar rahatlarizben hala şoktayım 4-5 yıldır bu anı yaşamak için beklemiş olan biri için
dua ediyorum devamlı benimle kalması için bebişin
sen nasılsın arkadaşım
Maşallah canm Allah ım esirgesin bnde 6+4 deym ama kontrolüm 7+5de..evet canım bugün ultrasonda da baktı 6+3 tam. pıt pıtları gördük Rabbime sonsuz şükürler olsun. hayırlıca sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin inşallah. amin
Gayet iyi sonucun canım maşallah üç günde üç kat artmış daim olsun inşallahKızlar sabah kan testi verdim. 3 gün önce 14.85 çıkmıştı sonuç, bu sabah 66.5 olmuş. Artış iyi sanırım 65 saat için? Öğleden sonra doktora göstereceğim. Regl günüme daha 2 gün var buarada :)
4 kat artmış canım :) Bu artıştan mı nedir benim şimdiden midem bulanıyor biliyor musun :/Gayet iyi sonucun canım maşallah üç günde üç kat artmış daim olsun inşallah
Hadi gözün aydınKızlar sabah kan verdim. 3 gün önce 14.85 çıkmıştı sonuç, bu sabah 66.5 olmuş. Artış iyi sanırım 65 saat için? Öğleden sonra doktora göstereceğim. Regl günüme daha 2 gün var buarada :)
Teşekkür ederim :) Tutunuyor sanırımHadi gözün aydın
Benim adetimin geciktiği 4ncü gününde 68.52 çıktı. gözün aydın
evet canım bugün ultrasonda da baktı 6+3 tam. pıt pıtları gördük Rabbime sonsuz şükürler olsun. hayırlıca sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin inşallah. amin
Kızlar sabah kan verdim. 3 gün önce 14.85 çıkmıştı sonuç, bu sabah 66.5 olmuş. Artış iyi sanırım 65 saat için? Öğleden sonra doktora göstereceğim. Regl günüme daha 2 gün var buarada :)
Hadi gözün aydın sende kalp atışlarını duydun demek
canım kuru üzüm yee ve cevizevet canım çok şükür duymadık ama gördük. Allah isteyen herkese nasip etsin. kan sonuçlarını bekliyoruz. bi kısmı çıkmış kanım düşük. ama kan hapı kullanmak istemiyorum. zaten bağırsaklarım ağır çalışıyo kan ilacı iyice kabız yapıyo. ne yapcaz bilmiyorum.
canım ceviz yiyorum ama kuru üzüm yiyemiyorum. sabahları pekmez mi kaşıklasam acabacanım kuru üzüm yee ve ceviz
evet canım çok şükür duymadık ama gördük. Allah isteyen herkese nasip etsin. kan sonuçlarını bekliyoruz. bi kısmı çıkmış kanım düşük. ama kan hapı kullanmak istemiyorum. zaten bağırsaklarım ağır çalışıyo kan ilacı iyice kabız yapıyo. ne yapcaz bilmiyorum.
Bende miyom ameliyatı öncesi sonrasında kansızlıklan çok çektim genelde ilaç tedavisi veriyolar ama yeşil mercimek kırmızı pancar ve kırmızı eti bol tüketmemi istemişti doktor.
pekmezi ihmal etme zaten her sabah ben alacağım inşallah bir iki kaşıkcanım ceviz yiyorum ama kuru üzüm yiyemiyorum. sabahları pekmez mi kaşıklasam acaba
Beta hcg kaçmış senin cnm , Amin inşallah ekimde hepimiz alacağımız Rabbim izin verirseSelaaaammmm !
Dün hamile olduğumu öğrendim. Daha çok erken, sanırım 3-4 haftalık. Ama Allah nasip ederse ekim 2017de kucağıma alacağım bebeğimi
Benim idrar ve kan testimde çıktı, ama ultrasonda henüz görünmüyor
Hcg oranım da henüz düşükmüş, yani henüz çok yeniymiş. Sizde durum nasıl ?