- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Aynen canm azaldı epey tek taraflı ara slara oluyo şimdi.Eşlerimiz iyiki varlar ve yanımızdalar ya gerçekten zor bi süreç sabır istiyor hem de çok sabır, benim de oluyor arada bulantıların arada kasık ağrısı ama kasık ağrısı 5. 6. Haftaya göre çok çok azaldı sende de öyle mi canım
Bizim günler yakın ya yaşadıklarımız da benziyor :)Aynen canm azaldı epey tek taraflı ara slara oluyo şimdi.
benimde 9 ocak arada 1 hafta var seninle cnmSon adet tarihim 2 Ocak
Benim de 5.4 çıktı. Tadi da kotu sonrasi da kotu. Gunde 10 damla ekmege damlatip yiyorumBen kullanıyorum 5 gündür.
Devit3. Çok mide bulantısı yapıyor. O yüzden yatarken alıyorum. Değerim 6 çıktı, doktor yazdı oyüzden
Kız sen niye yazmıyorsun aramızda fazla yok , mide bulantın kusma vs varmı ?Benim de 5.4 çıktı. Tadi da kotu sonrasi da kotu. Gunde 10 damla ekmege damlatip yiyorum
O kadar halsiz oluyorum ki bazen telefonu elime alasim gelmiyorKız sen niye yazmıyorsun aramızda fazla yok , mide bulantın kusma vs varmı ?
Yok kız nerde , dün işten geldim yemek bile yemedim direk yattım :) kalktım saat 11 di yemeğimi yedim tekrar yattım 7 de kalktım , bıraksalar hala yatıcam ama iş işte .O kadar halsiz oluyorum ki bazen telefonu elime alasim gelmiyor1 hafta rapor aldim. Mide bulantisi yok ama halsizlik cok. Senin bsladi mi bulantilar tatlim
Oyyy cok zor ya şu donemi sag salim atlatsak normal hayatimiza donucez. Ama vucudumuz alisamadi daha minnaklarimizaYok kız nerde , dün işten geldim yemek bile yemedim direk yattım :) kalktım saat 11 di yemeğimi yedim tekrar yattım 7 de kalktım , bıraksalar hala yatıcam ama iş işte .
Aynen , ben daha alışamadım mesela , hamişim şimdiOyyy cok zor ya şu donemi sag salim atlatsak normal hayatimiza donucez. Ama vucudumuz alisamadi daha minnaklarimiza
evet canım bugün ultrasonda da baktı 6+3 tam. pıt pıtları gördük Rabbime sonsuz şükürler olsun. hayırlıca sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin inşallah. aminAyy inslh duyarsn cnm doktor bni epey gec çağırdı seni erken çağırmış daha 6+3deyz senle.
hayırlı olsun canımmmerhaba bende allah nasip ederse ekim annesi alacağım
pazartesi idrar testinde silik ikinci çizgiyi görünce dün kan testi yaptırdım 21,60 çıktı lekelenme var az
progestran başladım bu gün
Yarın dr gideceğim ken değerim iki katına çıkmışmı diye arkadaşlar dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla tamamlayabiliriz bu süreci
benim ikinci kuzum olacak bu bebiş 4,5 yıldır bekliyorum iki kere miyon nedeniyle ameliyat oldum inşallah rabbim bizlere bağışlar emanetlerini
Evet ya bazen sacma sapan gülesim geliyor dusundukceAynen , ben daha alışamadım mesela , hamişim şimdi
Günaydın kizlarrrr nasıl hissediyorsunuz bakalım bebisler nasıl sizler nasılsınız
hayırlı olsun canımm
Selaaaammmm !
Dün hamile olduğumu öğrendim. Daha çok erken, sanırım 3-4 haftalık. Ama Allah nasip ederse ekim 2017de kucağıma alacağım bebeğimi
Benim idrar ve kan testimde çıktı, ama ultrasonda henüz görünmüyor
Hcg oranım da henüz düşükmüş, yani henüz çok yeniymiş. Sizde durum nasıl ?
Keseyi gördük ya , doktora sordum eminmisin bebek varmı dedimEvet ya bazen sacma sapan gülesim geliyor dusundukce
canım ben ilk öğrendiğimde 1094 tü değerim. adetimden 4 gün falan geçmiştir. onun dışında bide bugün kan verdim sonuçları 2 de çıkçak. toksoplazma, hepatit, hormon vs kontrol edilcek. şimdi 6+3 günlük oldum. meleğimin kalp atışlarını gördük bugün. darısı sana olsun inşallah canım :)hoşgeldin canım bende dün öğrendim kanda değerin kaç
inşallah hep beraber sağlıkla hamileliklerimizi ilerletir kucağımıza alırız kuzuları