2017 EKİM Anne adayları

Aynen canm azaldı epey tek taraflı ara slara oluyo şimdi.

O kadar halsiz oluyorum ki bazen telefonu elime alasim gelmiyor 1 hafta rapor aldim. Mide bulantisi yok ama halsizlik cok. Senin bsladi mi bulantilar tatlim
Yok kız nerde , dün işten geldim yemek bile yemedim direk yattım :) kalktım saat 11 di yemeğimi yedim tekrar yattım 7 de kalktım , bıraksalar hala yatıcam ama iş işte .

merhaba bende allah nasip ederse ekim annesi alacağım

pazartesi idrar testinde silik ikinci çizgiyi görünce dün kan testi yaptırdım 21,60 çıktı lekelenme var az
progestran başladım bu gün

Yarın dr gideceğim ken değerim iki katına çıkmışmı diye arkadaşlar dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla tamamlayabiliriz bu süreci

benim ikinci kuzum olacak bu bebiş 4,5 yıldır bekliyorum iki kere miyon nedeniyle ameliyat oldum inşallah rabbim bizlere bağışlar emanetlerini

Yok kız nerde , dün işten geldim yemek bile yemedim direk yattım :) kalktım saat 11 di yemeğimi yedim tekrar yattım 7 de kalktım , bıraksalar hala yatıcam ama iş işte .
Oyyy cok zor ya şu donemi sag salim atlatsak normal hayatimiza donucez. Ama vucudumuz alisamadi daha minnaklarimiza

hayırlı olsun canımm

Selaaaammmm !

Dün hamile olduğumu öğrendim. Daha çok erken, sanırım 3-4 haftalık. Ama Allah nasip ederse ekim 2017de kucağıma alacağım bebeğimi
Benim idrar ve kan testimde çıktı, ama ultrasonda henüz görünmüyor
Hcg oranım da henüz düşükmüş, yani henüz çok yeniymiş. Sizde durum nasıl ?

hoşgeldin canım bende dün öğrendim kanda değerin kaç

inşallah hep beraber sağlıkla hamileliklerimizi ilerletir kucağımıza alırız kuzuları

hoşgeldin canım bende dün öğrendim kanda değerin kaç

inşallah hep beraber sağlıkla hamileliklerimizi ilerletir kucağımıza alırız kuzuları
canım ben ilk öğrendiğimde 1094 tü değerim. adetimden 4 gün falan geçmiştir. onun dışında bide bugün kan verdim sonuçları 2 de çıkçak. toksoplazma, hepatit, hormon vs kontrol edilcek. şimdi 6+3 günlük oldum. meleğimin kalp atışlarını gördük bugün. darısı sana olsun inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…