- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.341
Bak bulantilarin sebebinin enfeksiyon oldugu da netlesti boylece:) benimki de ondan yuksek ihtimallr o zaman oh:) daha bi rahatladim simdi:)8 hafta 6 günlük çıktı bekledigim gibi :) Yarin 9 haftalık oluyoruz teyzesi :)
Bak bulantilarin sebebinin enfeksiyon oldugu da netlesti boylece:) benimki de ondan yuksek ihtimallr o zaman oh:) daha bi rahatladim simdi:)
Cok sevindim cancagizim, masallah buyumus:) haftaya cuma gidicem bende dun gidemedim malum hala olmak kolay degil:) insallah bende guzel haberlerle donerim de hepiniz rahatlarsiniz :) 12. Hafta olmus oluyo totem yapmistim malum 12. Haftaya:)
Ha onu söylemeyi unuttum cok az miktarda enfeksiyon devam ediyor ama ilaca gerek yok dedi suya devam. Kilo almisim 2 haftada 1.5 kilo dimmat etmemi söyledi :)) Buara cok yiyordum zaten belliydi boyle olacagi :))Bak bulantilarin sebebinin enfeksiyon oldugu da netlesti boylece:) benimki de ondan yuksek ihtimallr o zaman oh:) daha bi rahatladim simdi:)
Cok sevindim cancagizim, masallah buyumus:) haftaya cuma gidicem bende dun gidemedim malum hala olmak kolay degil:) insallah bende guzel haberlerle donerim de hepiniz rahatlarsiniz :) 12. Hafta olmus oluyo totem yapmistim malum 12. Haftaya:)
Ay hic sorma inan cok sasirdim yine boyle pek belli olmayan bir görüntü bekliyordum :) Maasallah hepimizin yavrularina :)
Kesen kesedeki bebegn hep benmkine benziyor bence seninki de erkek :) tabi benmki sanki erkek gbiymis gbi konuştum ama içime öyle geldi senin bebis :)B Biravucmutluluk canim bugunku goruntume baksana :) Biz de kendi aramizda cinsiyet tahmini yapalım. 8 hafta 6 günlük durumumuz :)
Evet iste o yuzden 12. Haftayi totem yaptim ben allah korusun da insallah guzel haberler alirim:) bulanti olmayonca bende kilo aldim:) cift cizgiyi gordugum gece tartilmistim 51 kiloydum, 2 ay oldu iste bugun 53.7 ciktim:) oha 3 kilo nerdeyse:) 2 ayda:) masallahim var:) aman napim olsun:) can bogazdan geliyo:) bebisim iyi olsun daha bisi istemem:)Ha onu söylemeyi unuttum cok az miktarda enfeksiyon devam ediyor ama ilaca gerek yok dedi suya devam. Kilo almisim 2 haftada 1.5 kilo dimmat etmemi söyledi :)) Buara cok yiyordum zaten belliydi boyle olacagi :))
Sen artik 12. Haftayla birlikte riskli durumu atlatmis oluyorsun doktor bugun oyle dedi bana 12 haftaya kadar kalp durma durumlari oluyormus. Insallah cok guzel haberlerle gelirsin canim. Dualarim seninle.
O fark etme ki:) napican ayolKizlar herkesin bebeginin kafasi solda benimki niye sagda ya
Bu arada bence erkek:) zaten senin hic kizin olacagina ihtimal vermiyorum:) nedense:)B Biravucmutluluk canim bugunku goruntume baksana :) Biz de kendi aramizda cinsiyet tahmini yapalım. 8 hafta 6 günlük durumumuz :)
Evet iste o yuzden 12. Haftayi totem yaptim ben allah korusun da insallah guzel haberler alirim:) bulanti olmayonca bende kilo aldim:) cift cizgiyi gordugum gece tartilmistim 51 kiloydum, 2 ay oldu iste bugun 53.7 ciktim:) oha 3 kilo nerdeyse:) 2 ayda:) masallahim var:) aman napim olsun:) can bogazdan geliyo:) bebisim iyi olsun daha bisi istemem:)
İnsallah hepimiz hayirlisiyla kavusucaz meleklerimize.
Kuzum beni zayif sanmayin ben cok kisayim:) muhtemelen cevrenizde benim kadar kisa kimse uoktur:) o yuzden beni baz almayin:)Burada 71 kilo bir bağyann olaraktan kilonu tebrik ediorum :):)
O fark etme ki:) napican ayol
Kuzum beni zayif sanmayin ben cok kisayim:) muhtemelen cevrenizde benim kadar kisa kimse uoktur:) o yuzden beni baz almayin:)
Bu arada bence erkek:) zaten senin hic kizin olacagina ihtimal vermiyorum:) nedense:)
Benden 20 cm uzunsun :)Ben de 168im ama kemikliyim biraz yani aslinda 60 kilo gorunlum 70 kiloyum
Benmde 8.hftada sagdaydi canm sonra sola geçti geriKizlar herkesin bebeginin kafasi solda benimki niye sagda ya
Benden 20 cm uzunsun :)
Benmde 8.hftada sagdaydi canm sonra sola geçti geri
150 cm boyumla 62 kilo hamile kalmistim gecende. 3 aylik hamileyken 2 kilo alinca oldum mu 64 kilo. La benim neyime:)Tamam bu beni kisa bi sure avutur.:) valla kilo almaktan cok korkuyorum yapim kilo almaya cok musait. Insallah 78le felan dogururum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?