2017 EKİM Anne adayları

8 hafta 6 günlük çıktı bekledigim gibi :) Yarin 9 haftalık oluyoruz teyzesi :)
Bak bulantilarin sebebinin enfeksiyon oldugu da netlesti boylece:) benimki de ondan yuksek ihtimallr o zaman oh:) daha bi rahatladim simdi:)

Cok sevindim cancagizim, masallah buyumus:) haftaya cuma gidicem bende dun gidemedim malum hala olmak kolay degil:) insallah bende guzel haberlerle donerim de hepiniz rahatlarsiniz :) 12. Hafta olmus oluyo totem yapmistim malum 12. Haftaya:)

Kesin seninki de tosunpasagillerden çıkacak :) Kiz gördükçe insan zamanin daha cabuk gecmesini istiyor :)

Ha onu söylemeyi unuttum cok az miktarda enfeksiyon devam ediyor ama ilaca gerek yok dedi suya devam. Kilo almisim 2 haftada 1.5 kilo dimmat etmemi söyledi :)) Buara cok yiyordum zaten belliydi boyle olacagi :))

Sen artik 12. Haftayla birlikte riskli durumu atlatmis oluyorsun doktor bugun oyle dedi bana 12 haftaya kadar kalp durma durumlari oluyormus. Insallah cok guzel haberlerle gelirsin canim. Dualarim seninle.

B Biravucmutluluk canim bugunku goruntume baksana :) Biz de kendi aramizda cinsiyet tahmini yapalım. 8 hafta 6 günlük durumumuz :)
Kesen kesedeki bebegn hep benmkine benziyor bence seninki de erkek :) tabi benmki sanki erkek gbiymis gbi konuştum ama içime öyle geldi senin bebis :)

Evet iste o yuzden 12. Haftayi totem yaptim ben allah korusun da insallah guzel haberler alirim:) bulanti olmayonca bende kilo aldim:) cift cizgiyi gordugum gece tartilmistim 51 kiloydum, 2 ay oldu iste bugun 53.7 ciktim:) oha 3 kilo nerdeyse:) 2 ayda:) masallahim var:) aman napim olsun:) can bogazdan geliyo:) bebisim iyi olsun daha bisi istemem:)

İnsallah hepimiz hayirlisiyla kavusucaz meleklerimize.

Burada 71 kilo bir bağyann olaraktan kilonu tebrik ediorum :):)

Tamam bu beni kisa bi sure avutur.:) valla kilo almaktan cok korkuyorum yapim kilo almaya cok musait. Insallah 78le felan dogururum :)
150 cm boyumla 62 kilo hamile kalmistim gecende. 3 aylik hamileyken 2 kilo alinca oldum mu 64 kilo. La benim neyime:)

Sonra bebegimi kaybedince bi kesildim yemeden icmeden 3 ayda 51 e dustum. Hooooop yine hamile kalinca:) simdi dusunuyorum o bebegimi dogursaydim muhtemelen 70-75 le felan girerdim doguma. Simdi 65 olsam bile maksimum o kiloma gelmis olucam:) korkmuyorum o yuzden veririm yaw... zaten emzirirken cok kilo veriyomus insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…