- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.361
Aynen öyle canm sağlıklı olsn da inslh :) sn ne zamn gidecektnInsallah benimki sapasaglam yerinde duruyodur sag sol farkemez nefes alsin yeter::):):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canm sağlıklı olsn da inslh :) sn ne zamn gidecektnInsallah benimki sapasaglam yerinde duruyodur sag sol farkemez nefes alsin yeter::):):)
150 cm boyumla 62 kilo hamile kalmistim gecende. 3 aylik hamileyken 2 kilo alinca oldum mu 64 kilo. La benim neyime:)
Sonra bebegimi kaybedince bi kesildim yemeden icmeden 3 ayda 51 e dustum. Hooooop yine hamile kalinca:) simdi dusunuyorum o bebegimi dogursaydim muhtemelen 70-75 le felan girerdim doguma. Simdi 65 olsam bile maksimum o kiloma gelmis olucam:) korkmuyorum o yuzden veririm yaw... zaten emzirirken cok kilo veriyomus insan
Aynen öyle canm sağlıklı olsn da inslh :) sn ne zamn gidecektn
Ya doktorum beni tartmiyor bile kiloyla ilgili hc konuşmadı :) sanırım 30 kilo alsam gene bise demez150 cm boyumla 62 kilo hamile kalmistim gecende. 3 aylik hamileyken 2 kilo alinca oldum mu 64 kilo. La benim neyime:)
Sonra bebegimi kaybedince bi kesildim yemeden icmeden 3 ayda 51 e dustum. Hooooop yine hamile kalinca:) simdi dusunuyorum o bebegimi dogursaydim muhtemelen 70-75 le felan girerdim doguma. Simdi 65 olsam bile maksimum o kiloma gelmis olucam:) korkmuyorum o yuzden veririm yaw... zaten emzirirken cok kilo veriyomus insan
Bende ayni iste. İnsallah duymayiz bakalimCarsamba gitcem ben de aklim cikiyo valla kotu bsy duycam diye bi gitseydimm
Kötü düşünme İnslh brsey çıkmayacak :) burda ekim ayına kadr beraber olacaz inslh :)Carsamba gitcem ben de aklim cikiyo valla kotu bsy duycam diye bi gitseydimm
Ya doktorum beni tartmiyor bile kiloyla ilgili hc konuşmadı :) sanırım 30 kilo alsam gene bise demez.
okeanoss00 S Sosyoloogg
Beni gecen hamileligimde tartmisti bu hamileligimde yok kanama yok rnfeksiyon derken hep olayli gittigimiz icin rutine donemedik daha:) tartmadi bu kez. Esime dedim aaa doktor beni tartmayi unuttu. Unutmamistir dedi profesyonel hamilesin biliyo adam gerek duymamistir:) malum yazdigi ilacin dozuna bile yeterli gelmeyebilir sunu da yazalim yanina felan diye mudehale halindeyim:)Ya doktorum beni tartmiyor bile kiloyla ilgili hc konuşmadı :) sanırım 30 kilo alsam gene bise demez.
okeanoss00 S Sosyoloogg
Bende ayni iste. İnsallah duymayiz bakalim
Kötü düşünme İnslh brsey çıkmayacak :) burda ekim ayına kadr beraber olacaz inslh :)
Sorma bunu ona sorma:) aha simdi depresyona giriceksin demedi deme:)Sen kac kilosun :)
Sağda pardon..:)Eki Görüntüle 1973030 canım bak benimki de solda iki hafta önce böyleydi yani..:)
Eki Görüntüle 1973030 canım bak benimki de solda iki hafta önce böyleydi yani..:)
Sorma bunu ona sorma:) aha simdi depresyona giriceksin demedi deme:)
45 kilo yoktu en son:) bu bide uzun:):):) kiz tahmin edebiliyorum marasta herkes cok zayif zaten psikolojim bozuluyo orda :):)
45 di en son hamile kaldığım ay :)Sen kac kilosun :)
45 di en son hamile kaldığım ay :)
45 kilo yoktu en son:) bu bide uzun:)
Cann boğaz dan gelir ya yiyelm gitsin 9 10 kiloyla bitiren hc duymadım onu nasıl basaracakmis hamile br kadn :)Beni gecen hamileligimde tartmisti bu hamileligimde yok kanama yok rnfeksiyon derken hep olayli gittigimiz icin rutine donemedik daha:) tartmadi bu kez. Esime dedim aaa doktor beni tartmayi unuttu. Unutmamistir dedi profesyonel hamilesin biliyo adam gerek duymamistir:) malum yazdigi ilacin dozuna bile yeterli gelmeyebilir sunu da yazalim yanina felan diye mudehale halindeyim:)
9-10 kilo maksimum demisti. Heee canim he:) zaten 3 kilosu bebek 2 kilosu plesentasi suyu derken 5 kilo onlar. E 5 kilosu da odem :) bana ne kaldi:)
Cann boğaz dan gelir ya yiyelm gitsin 9 10 kiloyla bitiren hc duymadım onu nasıl basaracakmis hamile br kadn :)