- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.381
Boskoysana ya:) aynen:) omru hayatinda diledigince yiyebilme ozgurlugu olan tek donem hamilelik kadin icin. Onda da kilo milo ohoooo cok sacma:)Cann boğaz dan gelir ya yiyelm gitsin 9 10 kiloyla bitiren hc duymadım onu nasıl basaracakmis hamile br kadn :)
Ay valla hc memnun değilim halimden alamıyorum kilo boyumda 1.60 ..Derhal burayi terket
Yahu yok burda kadınlar maşallah yani etli butlu nerde zayf bna gorenn ayy kızım tahta gbisin hasta mısın diyorlar:):) kiz tahmin edebiliyorum marasta herkes cok zayif zaten psikolojim bozuluyo orda :):)
Ya bence sende o kadr abarttigin gbi değilsindir bence :)Sana kolay demesi :):) uf isyan etcem kendime simdi :):):)
Ay valla hc memnun değilim halimden alamıyorum kilo boyumda 1.60 ..
Yahu yok burda kadınlar maşallah yani etli butlu nerde zayf bna gorenn ayy kızım tahta gbisin hasta mısın diyorlar
Ya bence sende o kadr abarttigin gbi değilsindir bence :)
Aynen özgürce yiyin :) brde artk yeme zamnlarimiz basliyo 1.trimesteri bitirmek uzereyz :)Boskoysana ya:) aynen:) omru hayatinda diledigince yiyebilme ozgurlugu olan tek donem hamilelik kadin icin. Onda da kilo milo ohoooo cok sacma:)
Valla gittim doktorada kızım sn benden sagliklisin sn boşver marasin kadınlarını gayt iyi kilon dedi geri yolladı beni . Görümcelern daha zayfmis ama bak boy uzun sonuçta onlar gtsinler br zahmet . Ama inan zayflikta guzl degl br kere giydiğini yakışmıyor hadi elbiseli br nevi bn havuza faln gtmek istemiyorum yazınValla benim gorumcelerim 170 varlar 43 44 kilolar diyetisyene gidiyolar kilo almak icin cildirriyorum :)
Valla gittim doktorada kızım sn benden sagliklisin sn boşver marasin kadınlarını gayt iyi kilon dedi geri yolladı beni . Görümcelern daha zayfmis ama bak boy uzun sonuçta onlar gtsinler br zahmet . Ama inan zayflikta guzl degl br kere giydiğini yakışmıyor hadi elbiseli br nevi bn havuza faln gtmek istemiyorum yazın
Heh işte orasını bilemem sıkı vücutlu insanlar zor veriyor diye duymuştum aslını bilmemYok suanki halimi cok seviyorum sikinti yok cnku vucudum siki oyle civik civik sisko degilim amaa alirda veremezsem diye korkuyorum :)
Heh işte orasını bilemem sıkı vücutlu insanlar zor veriyor diye duymuştum aslını bilmem
Migde rahatsızlıgm var çok yiyince hazmedemiyorm .Kiyamam yaaa yazik :) ye kiz o zaman cilginlar gibi ye yatarken ye ekmegi doldur mideye :):):):)
Tesekkurler bebek moral oldu
Kızlar o değilde bu bebeklrin kafası kocaman ne zamn orantılı hale gelecekSa
Sağda pardon..:)
Hoşgeldin canım. Sadece lekelenmesi olana bile yat sakın kalkma diyo doktorlar. Seninkiler de ilginçmiş. Hatırlatmak gibi olmasın, kayıpların kaç haftalıktı sebebi neymiş biliyor musun?
Migde rahatsızlıgm var çok yiyince hazmedemiyorm .Hoş migdemde almıyor zatn az ve sık yiyincedee kilo olmuyo çok çok yiyebilsem alırım belki . Brde bekarken 50 idim çok memnundm halimden evlenip hem iş hem ev çok yordu birde bebek mevzuna üzülmekten oldu çok istiyordm evlendigimden beri 2 buck sene oldu inslh bu kez alırım kucağıma . 2 kere de kaybednce gebeliklerimi onların üzüntüsü de ayrı bindi bunlardan da alamiyo olabilorm sipam gelsinde inslh beraber yer içer aliriz :)
Amiiinnn :)Insallah canim benim rabbim icimizde birakmasin insallah sevincimizi
İlki kimyasal gebelikti 5 haftalıktı. 2.cisi 17 haftalıkken kaybettim 2 gün sancı ağrı çektim doktor rahim genişliyor normal dedi. Bem normal olduğunu hissetmediğimi söyledim işe gidemedim yatış falan verin dedim gerek olmadığnı söyledi hafif kasılma olmuş dedi proluton verdi. 2 gün sonra suyum geldi kaybettim. Ray diyen var başka sebep öne süren var. Detaylı tetkikler yaptırdım gittiğin tek bi doktordan memnun kaldım o da çok uzak malesef. Mardin kızıltepedeyim ve bu civarda doğru düzgün doktor yok. Strese giriyorum o yüzden. Miyomlarım var. Yaş 32. Bi de grip oldum üstüne dün. 38 dereceye çıktı ateşim düşürene kadar akla karayı seçtim. Allah herkesin karşısına hayırlı doktor çıkarsın. Ağır iş yapmakla bebek düşmez diyem doktora akl-ı selim demem ben. Riskli gebeyim birşey olmaz dedi 2 doktor ya. Pess.
bana da istersen bütün gün yat düşeceği varsa zaten düşer demişti. ben biraz katılıyorum bu görüşe açıkçası. bebekte veya annede riskli bi durum yoksa bence de temizlikle felan bebek düşmez yani. sağlıksızsa bi şekilde düşer. bütün düşük yapanlar agır iş yaptığı için düşük yapmıyor sonuçta sağlıksız gebelikten kaynaklanan bişey
Canim miyomlardan olabilir. Hemde doktorun oyle demesi seninn icin bi anlam ifade etmiyosa neden bunu arastiriyosun onu anlamadim. Yani genelde istirahat verir doktorlar ama is yapmakla da dusuk olmasi arasinda hic bu zamana kadar bi baglanti oldugunu soyleyen doktor duymadim ben tabi kendini yormaman lazim icin nasil rahat ediyosa o sekilde davran .. ama keske once miyomlari aldirip sonra gebelik dusunseydin
Canım gebeliğim sağlıklı idi. Doktor ihmali oldu bende. İşin gereği fazla ayakta kaldığım bir dönemdi. Doktora söyledim bakın çok ayakta kalmam riskliyse rapor verin dedim. Vermedi gerek yok diye. 17.haftaya kadar sağlıklıydı. Ayakta kaldığım süreçte karnımın gerildiğini hissediyordum. Anne bir şekilde bir anormallik döndüğünü hissediyor gerçekten. Ama ben doktora güvenmeyi tercih ettim. Bu güneydoğuda özellikle benim bulunduğum yerde yaşamanın en büyük dezavantajı sağlık koşullarının berbat oluşu malesef. Öyle telefonla ulaşabileceğiniz bir doktor bulamazsınız burda. Randevuyu 2 hafta önce alırsınız alalacele doktorlar bakar. Kavga çıkarırsınız illaki bir yerde. Sağlık durumundan dolayı şehir dışınada sürekli çıkamazsınız. Başlı başına stres burada riskli gebe olmak. Her kontrolde farklı doktor deniyorum kafama sinmiyorlar. düzenli kontrolümü seçebileceğim bir doktor bulamadım daha. O yüzden geriliyorum malesef. Doktor tercihi çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?