2017 EKİM Anne adayları

Aman bilmiyorum ama 7 8 kilo hakkim var kendime daha fazlasini vermiyorum insallah o kdarla kurtulurum :):):)

Ya doktorum beni tartmiyor bile kiloyla ilgili hc konuşmadı :) sanırım 30 kilo alsam gene bise demez . okeanoss00 S Sosyoloogg

Ya doktorum beni tartmiyor bile kiloyla ilgili hc konuşmadı :) sanırım 30 kilo alsam gene bise demez . okeanoss00 S Sosyoloogg
Beni gecen hamileligimde tartmisti bu hamileligimde yok kanama yok rnfeksiyon derken hep olayli gittigimiz icin rutine donemedik daha:) tartmadi bu kez. Esime dedim aaa doktor beni tartmayi unuttu. Unutmamistir dedi profesyonel hamilesin biliyo adam gerek duymamistir:) malum yazdigi ilacin dozuna bile yeterli gelmeyebilir sunu da yazalim yanina felan diye mudehale halindeyim:)

9-10 kilo maksimum demisti. Heee canim he:) zaten 3 kilosu bebek 2 kilosu plesentasi suyu derken 5 kilo onlar. E 5 kilosu da odem :) bana ne kaldi:)

Cann boğaz dan gelir ya yiyelm gitsin 9 10 kiloyla bitiren hc duymadım onu nasıl basaracakmis hamile br kadn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…