- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.321
Napiyon tospikim:) dun sabah 6 da uyandim ise gittim ordan kostur kostur (hala olmak kolay degil) eve gel bebegin suslerini al hastaneye git hastaneden eve gec suslemeleri hazirla hayirli olsuna gelenleri agirla gece korunde eve don felan vallaha bildigin pestil olmusum:)Annelerin en yardımcı meleği
Kiz yorma kendini bak banaNapiyon tospikim:) dun sabah 6 da uyandim ise gittim ordan kostur kostur (hala olmak kolay degil) eve gel bebegin suslerini al hastaneye git hastaneden eve gec suslemeleri hazirla hayirli olsuna gelenleri agirla gece korunde eve don felan vallaha bildigin pestil olmusum:)
Ama o dunyanin en kucuk agzi burnu kulaklari yanaklari var ya! İste onu bi kere koklamak yetti! Ay allahim sen burda hepimize ekim ayinda hayirlisiyla o meleklerden nasip et bir tane! Yatalim kalkalim varligina mucizene sukredelim!
Gectimi agrilar sancilar:)
Hadi hadi kocacigina masaj yaptirmak icin ozellikle yordun kendini dimi:) olsun ayol gebesin sen iki canlisin oh ne yapsan mubah:) pir donsun etrafinda dogumdan sonra bebege bakmaktan kimse yuzune bakmayacak nasil olsa:)Kiz yorma kendini bak banaTabii halalikta baska bisiy insan heyecanlaniyordur evet daima sukretmeliyiz daima , minis mucizeler ....
Daha iyiyim canim en azindan yururken nineler gibi ahhh ohhh allah diye bagirmiyorum
Canim selam
Kaygini anliyorum ama sakin ol ne olur. Benim de bir kaybim var oncesinde. Hem de zerre kadar leke gormemistim ben kontrolde kalbi durmus dediler...
Bu hamileligimde kanamalar ( hemde ne kanama) lekeler igneler ohoooo neler neler gordum. Kesenin ici kanla dolmustu bebek gorunmuyordu icinde. Doktor hic umitlenme bu gebelik icin dedi. 15 gun sadece tuvalet icin kalktim ayaga sirtim acidi yatmaktan.Cok sukur hepsi bitti. Simdi vala otobuslerle tangir tungur ise gidip geliyorum. Kalp durmasi gibi bir talihsizligi insallah tekrar yasamazsam insallah hayirlisiyla aliriz evladimizi kucagimiza. Rabbim nasip ettiyse tabiki bakalim...
İcini ferah tut, rabbime sigin dua et, ona emanet et gerisini dusunme... risklerin bitene kadar sadece yat sakin ama sakin kalkma yerinden. Ama kahverengi olduguna gore lekelerin su an akan aktif bir kandan olmadigini bil. Aktif knama kirmizi yada pembe renkte olur, kahverengiler eskiden olmus ve durmus bir kanamadan dolayi olur ve temizlenince biter genelde... bir cougumuz yasadik boyle lekelenmeler felan takma bozma moralini.
Rabbim bagislasin yavrunu insallah
Gunaydin canimcim:) dun ben aldim mazotu bu sabah pek mutlu umutlu uyandim. Halbuki bulantiyla kalktim ama:)Gunaydiinn güzel hamislerrr :)
2 gündür bulantidan bende kalkıyorum eşim giderken geri yatamıyorum. Dünkü mutluluktan seninki. :)Gunaydin canimcim:) dun ben aldim mazotu bu sabah pek mutlu umutlu uyandim. Halbuki bulantiyla kalktim ama:)
Canım benim 4.haftadan 11.haftaya kadar lekelenmem oldu. En son çamur gibi ve nohut kadar pıhtı düştü. Sonra kesildi çok şükür. En son adetten kalandır dedi doktor kiminin 4.ayda düşer dedi. Dert etme kahverengi lekelenmeyi burda nerdeyse hepimiz yaşadık. Kırmızı parlak renkte olan tehlikeli. Seninki de geçer inşaAllah. 10.haftadan sonra düşük yapma ihtimali düşüyor. En önemli ilk 8hafta. Kendini strese sokmadan bol dua et. Doktor biraz fazla korkutmuş seni. Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlıkla inşaAllahHerkese selamlar öncelikle.. dün malesef kahverengi lekelenme yaşadım.. apar topar hastaneye geldim.. daha önce de bir düşük hikayem vardı.. o korku o endişe gerçekten çok zor.. rh uyusmazlgm da vardi.. hem düşük icin hemde uyusmazlk icin ignelere basladik ve hastanede yatıyorum suan.. kontrol altına aldı dr beni.. iş yok kesinlikle ve dinleneceksin dedi.. gerekirse yat 9 ay dedi.. ama yattgn halde de elbette düşebilir o da nasip dedi..böyle lekelenme gören oldu mu? Birde dua istiyorum edebilirseniz inşallah Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın
Yaşamak tüm zorluklarına rağmen harika bi duygu tabi ki canım..Aynen canim hepimizin basina. Sadece izleyicisi olmak bile bu kadar duygulandirdi yasamak nasildir kimbilir
Hayde bakalim hayirli guzel haberlerini bekliyorum cok.Gunaydin canlarim :) Hazırlanıyorum kontrole gidicem :) Bana dua edin.
Oha yeni mi fark etti:) valllaha benimki caaanim ayfonu alip kiracak diye korkuyom:) bazen orjinal atisiyoruz beni kk ile aldatiyosun la diyo:)Eşim sabah hazırlanırken görmüş ben telde bişeyler yazıyorum. Kimle yazışıyorsun sen sürekli diyodedim bir forum sayfasında hamileler olarak hergün birimizin bir sıkıntısı oluyor, destek olup moral veriyoruz, bedava terapi gibi
Geldim canim. Bebegim kocaman olmuş teyzeleri 2.23 cm olmuş :) Hareket ediyordu inanamadim ayaklarini oynatiyordu :)) Doktor ayaklarını oynatiyor hareketlenmis dedi ayaklari elleri belli :)3 hafta sonra çağırdı o zaman 2 li test de yapariz dedi. Ben de istemedigimi soyledim 3 hafta sonra geldiginde anlatirim o zaman karar verirsin zorlama yok dedi. 3 hafta sonra 3 ayi dolduruyoruz.Hayde bakalim hayirli guzel haberlerini bekliyorum cok.
Geldim canim. Bebegim kocaman olmuş teyzeleri 2.23 cm olmuş :) Hareket ediyordu inanamadim ayaklarini oynatiyordu :)) Doktor ayaklarını oynatiyor hareketlenmis dedi ayaklari elleri belli :)3 hafta sonra çağırdı o zaman 2 li test de yapariz dedi. Ben de istemedigimi soyledim 3 hafta sonra geldiginde anlatirim o zaman karar verirsin zorlama yok dedi. 3 hafta sonra 3 ayi dolduruyoruz.
Masallah:) tam kac haftalik simdi:)Geldim canim. Bebegim kocaman olmuş teyzeleri 2.23 cm olmuş :) Hareket ediyordu inanamadim ayaklarini oynatiyordu :)) Doktor ayaklarını oynatiyor hareketlenmis dedi ayaklari elleri belli :)3 hafta sonra çağırdı o zaman 2 li test de yapariz dedi. Ben de istemedigimi soyledim 3 hafta sonra geldiginde anlatirim o zaman karar verirsin zorlama yok dedi. 3 hafta sonra 3 ayi dolduruyoruz.
Ben vala hic hir is yapmiyorum hamile kaldigimdan beri.kirmizigitar sabah uyuya kalmışım Evet az hamilelik nazida oldun demi, Allah esimden razi olsun cok yardimci olur nerdeyse cocuguda tasiycak ama :)
Ya eskiler tarla falan nasil yapiyormus ben bi evi temizlesem pert ;(
Ay hic sorma inan cok sasirdim yine boyle pek belli olmayan bir görüntü bekliyordum :) Maasallah hepimizin yavrularina :)Allahim ya o gramlik halleriyle o bacaklari nasil oynatiyorlar deme ? Geçen resmen dojtorun yaninda len sipa nerden buluyon len o enerjiyi diycektimallahtan eşim baya tepki yapiyorda ben içime atiyorum
8 hafta 6 günlük çıktı bekledigim gibi :) Yarin 9 haftalık oluyoruz teyzesi :)Masallah:) tam kac haftalik simdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?