2017 EKİM Anne adayları

Annelerin en yardımcı meleği
Napiyon tospikim:) dun sabah 6 da uyandim ise gittim ordan kostur kostur (hala olmak kolay degil) eve gel bebegin suslerini al hastaneye git hastaneden eve gec suslemeleri hazirla hayirli olsuna gelenleri agirla gece korunde eve don felan vallaha bildigin pestil olmusum:)

Ama o dunyanin en kucuk agzi burnu kulaklari yanaklari var ya! İste onu bi kere koklamak yetti! Ay allahim sen burda hepimize ekim ayinda hayirlisiyla o meleklerden nasip et bir tane! Yatalim kalkalim varligina mucizene sukredelim!

Gectimi agrilar sancilar:)

Kiz yorma kendini bak bana Tabii halalikta baska bisiy insan heyecanlaniyordur evet daima sukretmeliyiz daima , minis mucizeler ....

Daha iyiyim canim en azindan yururken nineler gibi ahhh ohhh allah diye bagirmiyorum

Kiz yorma kendini bak bana Tabii halalikta baska bisiy insan heyecanlaniyordur evet daima sukretmeliyiz daima , minis mucizeler ....

Daha iyiyim canim en azindan yururken nineler gibi ahhh ohhh allah diye bagirmiyorum
Hadi hadi kocacigina masaj yaptirmak icin ozellikle yordun kendini dimi:) olsun ayol gebesin sen iki canlisin oh ne yapsan mubah:) pir donsun etrafinda dogumdan sonra bebege bakmaktan kimse yuzune bakmayacak nasil olsa:)

Saka bi yana cok gecmis olsun kuzucum, donem donem bende de oluyor bacak agrilari hatta oturdugum yerde, sanirim rahimle birlikte butun vucut kasiliyor sen bir de tam bunun uzerine yuruyus felan yorduysan kendini hepten katlanmistir. Masaj iyi geliyor bende aynisini benimkine yaptiriyom:)

Valla cok güzel umitli seyler yazmışsın allah razi olsun öncelikle.. allah ne nasip etmisse ondan öte yol yok bilirim.. ama gene de zor bir sinav.. beklemekten dua etmekten baska carem de yok.. suan kanama alani yok icerde allaha şükür.. ama durum nasil ilerler bilemiyorum tabi ki.. dedigin gibi sadece yatıyorum suan.. anne olmak ne zor biseymis insan böyle durumlarda daha cok anlıyor.. insallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..

Canım benim 4.haftadan 11.haftaya kadar lekelenmem oldu. En son çamur gibi ve nohut kadar pıhtı düştü. Sonra kesildi çok şükür. En son adetten kalandır dedi doktor kiminin 4.ayda düşer dedi. Dert etme kahverengi lekelenmeyi burda nerdeyse hepimiz yaşadık. Kırmızı parlak renkte olan tehlikeli. Seninki de geçer inşaAllah. 10.haftadan sonra düşük yapma ihtimali düşüyor. En önemli ilk 8hafta. Kendini strese sokmadan bol dua et. Doktor biraz fazla korkutmuş seni. Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlıkla inşaAllah

Aynen canim hepimizin basina. Sadece izleyicisi olmak bile bu kadar duygulandirdi yasamak nasildir kimbilir
Yaşamak tüm zorluklarına rağmen harika bi duygu tabi ki canım..
Bak bana kaç gündür hayattan soğudum bulantidan. Hep yatmak istiyorum bulantı geçene kadar ama ne mümkün. Bir de evde ilgi alaka bekleyen prensesim var :)

Bi de günaydın kızlar diyim hazir denk gelmişken :)

Eşim sabah hazırlanırken görmüş ben telde bişeyler yazıyorum. Kimle yazışıyorsun sen sürekli diyo dedim bir forum sayfasında hamileler olarak hergün birimizin bir sıkıntısı oluyor, destek olup moral veriyoruz, bedava terapi gibi

Oha yeni mi fark etti:) valllaha benimki caaanim ayfonu alip kiracak diye korkuyom:) bazen orjinal atisiyoruz beni kk ile aldatiyosun la diyo:)

Neyse ben beni rahatlatiyo kizlar ama bak felan diyorum da ordan yirttik:)

Bulantim var bu sabah cikamadim yataktan canim haslanmis patates istedi:) simdi gittim koydum ocaga allahim asermede sinir tanimiyorum:) ciger aseriyorum haslanmis patates aseriyorum:) bizimkisi fakir asermesi:)

Hayde bakalim hayirli guzel haberlerini bekliyorum cok.
Geldim canim. Bebegim kocaman olmuş teyzeleri 2.23 cm olmuş :) Hareket ediyordu inanamadim ayaklarini oynatiyordu :)) Doktor ayaklarını oynatiyor hareketlenmis dedi ayaklari elleri belli :)3 hafta sonra çağırdı o zaman 2 li test de yapariz dedi. Ben de istemedigimi soyledim 3 hafta sonra geldiginde anlatirim o zaman karar verirsin zorlama yok dedi. 3 hafta sonra 3 ayi dolduruyoruz.

Eklentiler

• 20170325_114744.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 43
kirmizigitar sabah uyuya kalmışım Evet az hamilelik nazida oldun demi, Allah esimden razi olsun cok yardimci olur nerdeyse cocuguda tasiycak ama :)

Ya eskiler tarla falan nasil yapiyormus ben bi evi temizlesem pert ;(

Allahim ya o gramlik halleriyle o bacaklari nasil oynatiyorlar deme ? Geçen resmen dojtorun yaninda len sipa nerden buluyon len o enerjiyi diycektim allahtan eşim baya tepki yapiyorda ben içime atiyorum

Masallah:) tam kac haftalik simdi:)

kirmizigitar sabah uyuya kalmışım Evet az hamilelik nazida oldun demi, Allah esimden razi olsun cok yardimci olur nerdeyse cocuguda tasiycak ama :)

Ya eskiler tarla falan nasil yapiyormus ben bi evi temizlesem pert ;(
Ben vala hic hir is yapmiyorum hamile kaldigimdan beri.

Hatta, tam tasindim ya ben 5 haftalikken. Bu evde hala supurgenin yeri nerde bilmiyorum. Gecen gun babam ugradi, soyle bi bakti, ya sen ne pasakli oldun boyle pasakli degildin bu evin hali nr la dedi:)

Dedim hoooop agir gel hamileyiz:)

Allahim ya o gramlik halleriyle o bacaklari nasil oynatiyorlar deme ? Geçen resmen dojtorun yaninda len sipa nerden buluyon len o enerjiyi diycektim allahtan eşim baya tepki yapiyorda ben içime atiyorum
Ay hic sorma inan cok sasirdim yine boyle pek belli olmayan bir görüntü bekliyordum :) Maasallah hepimizin yavrularina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…