2017 EKİM Anne adayları

Canim bende bugun bir hava alayim diye disari ciktim yavas yavas 1km yurumusum belime agri girdi simdi de uzandim evde durup durup uzun bi sure sonra cikiyoruz ya ondan sanirim dinlenirsek gecer insallah

Ahh yavrum anca duzeliyorum eşim masaj yaptı daha iyiyim :)

Amiiinnn epidural normal doğumu öven çok ama sonrasında baş ağrısı bırakıyor diyorlar . Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Doktorum kabul ederse bnde düşük doz epidural isteyecem. Kasılmaları ağrıları azda olsa hissetmem lazm doğru zamnda ikinmam icn ve bacaklarını da hissetmem lazm bakalm bizler nasıl olacağı Rabbim nasip etsn bizede :)

bu folik asit ne kdr pis bisey ya mide bulandırıyor dun icmedim ne kdr rahattım salı gunune kdr almıycam doktorada diycem fena yapıyo beni diye zaten 12. haftaya bisey kalmadı

Muayene 175₺ .
Via hospital için de iyi diyorlar. Orası biraz olsun daha yakın sana sanırım. Baktın mı hiç?
Çok kötü olursan bir parol alabilirsin. Bnde akşam rahatliyorum ağrılardan yana coraspin kullanıyorum . Bn ne kadr kan sulandrsin diye kullansamda br ağrı kesici türü sonuçta iyi geliyor akşamları rahatliyorum :) M Msspinkie

Ozellikle sordum zerre kadar bas agrisi olmamis. Sanirim vurulma sekliyle alakali

bu folik asit ne kdr pis bisey ya mide bulandırıyor dun icmedim ne kdr rahattım salı gunune kdr almıycam doktorada diycem fena yapıyo beni diye zaten 12. haftaya bisey kalmadı
Aynen. Bir de bende iştah açıyordu, akşam içiyordum, gece uykudan bile uyanıp mutfağa gidiyordum. Bir çok şeyi de canım istemiyordu. Bırakınca rahatladım. Zaten 9.haftadan sonra eskisi kadar faydası olmuyormuş.

bende icmiycem ya zaten 3 gun var doktora baska birsey yazsın yerine onu ictigim aksamlar bulantım oluyor istifra etmek zorunda kalıyorum

Boyunu sormayı unuttum.geçen hafta 4.5 cm di.biz genetik olarak uzun sayılırız onunla da bağlantılı. Hareketleri güzeldi maşallah sorun yok.geriden geliyoruz sadece o da düzelir sanıyorum.
Düzelir inslh o sorun değilmiş ya :) inslh sağlıkli olurlr

Herkese selamlar öncelikle.. dün malesef kahverengi lekelenme yaşadım.. apar topar hastaneye geldim.. daha önce de bir düşük hikayem vardı.. o korku o endişe gerçekten çok zor.. rh uyusmazlgm da vardi.. hem düşük icin hemde uyusmazlk icin ignelere basladik ve hastanede yatıyorum suan.. kontrol altına aldı dr beni.. iş yok kesinlikle ve dinleneceksin dedi.. gerekirse yat 9 ay dedi.. ama yattgn halde de elbette düşebilir o da nasip dedi.. böyle lekelenme gören oldu mu? Birde dua istiyorum edebilirseniz inşallah Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın

Arkadasım 8 ay yattı skmdi oglusu var,uzulme dinlen bazi hamileliklerde böyle geçiyor, Allaha teslim ol

Canim selam

Kaygini anliyorum ama sakin ol ne olur. Benim de bir kaybim var oncesinde. Hem de zerre kadar leke gormemistim ben kontrolde kalbi durmus dediler...

Bu hamileligimde kanamalar ( hemde ne kanama) lekeler igneler ohoooo neler neler gordum. Kesenin ici kanla dolmustu bebek gorunmuyordu icinde. Doktor hic umitlenme bu gebelik icin dedi. 15 gun sadece tuvalet icin kalktim ayaga sirtim acidi yatmaktan.Cok sukur hepsi bitti. Simdi vala otobuslerle tangir tungur ise gidip geliyorum. Kalp durmasi gibi bir talihsizligi insallah tekrar yasamazsam insallah hayirlisiyla aliriz evladimizi kucagimiza. Rabbim nasip ettiyse tabiki bakalim...

İcini ferah tut, rabbime sigin dua et, ona emanet et gerisini dusunme... risklerin bitene kadar sadece yat sakin ama sakin kalkma yerinden. Ama kahverengi olduguna gore lekelerin su an akan aktif bir kandan olmadigini bil. Aktif knama kirmizi yada pembe renkte olur, kahverengiler eskiden olmus ve durmus bir kanamadan dolayi olur ve temizlenince biter genelde... bir cougumuz yasadik boyle lekelenmeler felan takma bozma moralini.

Rabbim bagislasin yavrunu insallah

Amin Allah razı olsun canım.. valla anneden uzak o kadar zor ki.. allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun, benim de annem uzak ama Allahtan eşim melek gibi Sende eşinle paslas üzülme.... her zorlukta bir kolaylık vardır

Annelerin en yardımcı meleği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…