• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

8 hafta 6 günlük çıktı bekledigim gibi :) Yarin 9 haftalık oluyoruz teyzesi :)
Bak bulantilarin sebebinin enfeksiyon oldugu da netlesti boylece:) benimki de ondan yuksek ihtimallr o zaman oh:) daha bi rahatladim simdi:)

Cok sevindim cancagizim, masallah buyumus:) haftaya cuma gidicem bende dun gidemedim malum hala olmak kolay degil:) insallah bende guzel haberlerle donerim de hepiniz rahatlarsiniz :) 12. Hafta olmus oluyo totem yapmistim malum 12. Haftaya:)

Bak bulantilarin sebebinin enfeksiyon oldugu da netlesti boylece:) benimki de ondan yuksek ihtimallr o zaman oh:) daha bi rahatladim simdi:)

Cok sevindim cancagizim, masallah buyumus:) haftaya cuma gidicem bende dun gidemedim malum hala olmak kolay degil:) insallah bende guzel haberlerle donerim de hepiniz rahatlarsiniz :) 12. Hafta olmus oluyo totem yapmistim malum 12. Haftaya:)

Kesin seninki de tosunpasagillerden çıkacak :) Kiz gördükçe insan zamanin daha cabuk gecmesini istiyor :)

Ha onu söylemeyi unuttum cok az miktarda enfeksiyon devam ediyor ama ilaca gerek yok dedi suya devam. Kilo almisim 2 haftada 1.5 kilo dimmat etmemi söyledi :)) Buara cok yiyordum zaten belliydi boyle olacagi :))

Sen artik 12. Haftayla birlikte riskli durumu atlatmis oluyorsun doktor bugun oyle dedi bana 12 haftaya kadar kalp durma durumlari oluyormus. Insallah cok guzel haberlerle gelirsin canim. Dualarim seninle.

B Biravucmutluluk canim bugunku goruntume baksana :) Biz de kendi aramizda cinsiyet tahmini yapalım. 8 hafta 6 günlük durumumuz :)

Eklentiler

• 20170325_114744.webp
    20170325_114744.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 61
B Biravucmutluluk canim bugunku goruntume baksana :) Biz de kendi aramizda cinsiyet tahmini yapalım. 8 hafta 6 günlük durumumuz :)
Kesen kesedeki bebegn hep benmkine benziyor bence seninki de erkek :) tabi benmki sanki erkek gbiymis gbi konuştum ama içime öyle geldi senin bebis :)

Ha onu söylemeyi unuttum cok az miktarda enfeksiyon devam ediyor ama ilaca gerek yok dedi suya devam. Kilo almisim 2 haftada 1.5 kilo dimmat etmemi söyledi :)) Buara cok yiyordum zaten belliydi boyle olacagi :))

Sen artik 12. Haftayla birlikte riskli durumu atlatmis oluyorsun doktor bugun oyle dedi bana 12 haftaya kadar kalp durma durumlari oluyormus. Insallah cok guzel haberlerle gelirsin canim. Dualarim seninle.
Evet iste o yuzden 12. Haftayi totem yaptim ben allah korusun da insallah guzel haberler alirim:) bulanti olmayonca bende kilo aldim:) cift cizgiyi gordugum gece tartilmistim 51 kiloydum, 2 ay oldu iste bugun 53.7 ciktim:) oha 3 kilo nerdeyse:) 2 ayda:) masallahim var:) aman napim olsun:) can bogazdan geliyo:) bebisim iyi olsun daha bisi istemem:)

İnsallah hepimiz hayirlisiyla kavusucaz meleklerimize.

Evet iste o yuzden 12. Haftayi totem yaptim ben allah korusun da insallah guzel haberler alirim:) bulanti olmayonca bende kilo aldim:) cift cizgiyi gordugum gece tartilmistim 51 kiloydum, 2 ay oldu iste bugun 53.7 ciktim:) oha 3 kilo nerdeyse:) 2 ayda:) masallahim var:) aman napim olsun:) can bogazdan geliyo:) bebisim iyi olsun daha bisi istemem:)

İnsallah hepimiz hayirlisiyla kavusucaz meleklerimize.

Burada 71 kilo bir bağyann olaraktan kilonu tebrik ediorum :):)

Tamam bu beni kisa bi sure avutur.:) valla kilo almaktan cok korkuyorum yapim kilo almaya cok musait. Insallah 78le felan dogururum :)
150 cm boyumla 62 kilo hamile kalmistim gecende. 3 aylik hamileyken 2 kilo alinca oldum mu 64 kilo. La benim neyime:)

Sonra bebegimi kaybedince bi kesildim yemeden icmeden 3 ayda 51 e dustum. Hooooop yine hamile kalinca:) simdi dusunuyorum o bebegimi dogursaydim muhtemelen 70-75 le felan girerdim doguma. Simdi 65 olsam bile maksimum o kiloma gelmis olucam:) korkmuyorum o yuzden veririm yaw... zaten emzirirken cok kilo veriyomus insan

Back
X