2017 EKİM Anne adayları

Ne güzel canım. Acıbadem çok iyi o konuda. Aldığı parayı sonuna kadar hakediyor bence. Sigorta ciddi indirim yapmış. Normalde 12bin falan diye biliyorum orayı. Ben Anadolu yakası Ümraniyedeyim. Özel Göztepe yada medipol Koşuyolu düşünüyorum. Güncel fiyat mı bilmiyorum ama normal 3500 sezaryen 6000 diye duydum. Göztepe'nin doktorları ve hastane şartları çok iyiymiş. Evimin hemen dibinde Erdem hastanesi var fiyatlarda yine böyle ama daha önce enfeksiyondan ölüm vakaları var, Allah korusun. İnsan etkileniyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah. Tek avazda kurtarsın, hayırla sağlıkla gelsinler bebeklerimiz gerisi mühim değil

Evet canım 12 bin kusur ama benim acıbadem sigortam olduğu için önce indirim uygulaniyor ve bebek masraflariyla birlikte 5500 e düşüyor bununda bir kısmını sigorta kalanını ben ödeyeceğim..Sonuçta kaç kere yaşanabilir ki bu mucize bize hatıra kalan anılar çok önemli :) Herşeyin en güzeli olsun istiyorum bebegim ve kendim için :)
Söylediğin hastaneleri biliyorum bende uzun yıllar o tarafta oturdum Kozyataginda çalıştım.Erdem hastanesi durumlarını bende duymuştum..Benim yakın arkadaşım oralarda oturuyor o yüzden korkmuş Hisar hastenesi diye biyere gitmiş ama orta karar biyer diyordu çok detay sormadım.
Az öncede detaylı ultrason fiyatı aldım 20.haftada yapılacak olan oda 600 tl imiş.Oğluma yapan perinatalog alanında çok iyi bir profesör...Bu kuzular hep para sağ salim gelsinlerde :)
Sizin ilkmi olacak :) Benim ikinci olacak inşallah tecrubeliyim ama heyecan aynı :) Allah sağlıklı güzel doğumlar nasıp etsin sizede bana da :)

Ben de kosuyolu medipole 8 nisana randevu aldim canim. Hangi doktora gitmeyi dusunuyorsun?

Ayy inşaAllah benim de ilk oğlum olur ,sağlıklı olsunda tabi. Evet ilk olucak Allah'ın izniyle. Bence anlattığın düzene göre çok çok iyi. Her zaman yaşamıyoruz sonuçta bu duyguyu. Travmaya dönüştürmemeli kimse. Daha önce normal özel bir hastanede ameliyat oldum, hem ameliyatı yapamadı doktor hem de narkozdan ölüyorum sandım. Sonra ünlü bir doktorda iyi bir hastaneye gittim aynı sebepten. Ameliyat çok başarılı geçti ve sıfır ağrıyla çok iyi uyandım. Konu sağlıksa para ters orantılı oluyor. Paradan kısınca da sağlıklı çıkma durumun düşüyor haliyle :) Rabbim isabetli kararlar aldırsın :)

Ben de kosuyolu medipole 8 nisana randevu aldim canim. Hangi doktora gitmeyi dusunuyorsun?
Yrd. Doç. Leyla hanımla birebir konuştum hakkında da çok iyi yorumlar var ama çok rica etmeme rağmen temmuzdan önce alamam çok doluyum dedi. Ozamana kadar özel Göztepe Gülçin hn. İle ilerleyeyim diyorum bakalım. Tek bir yere bağlı kalmayayım sürpriz olmasın diye iki yer denicem Doğuma kadar. Sen kime aldın

Aynen tecrubelerime ve hislerime tercüman oldun :)) Kesinlikle aynı düşünüyorum...
Inşallah Allah kalbine göre versin :) Ayni haftalardayiz ikili test için kontrole gittin mi ben yarın gideceğim belki tahminde bulunur doktorum çok heyecanlıyım güzel şeyler duyarım inşallah :))

Sinem Ay Beden diye bir doktora aldim deneyeyim diye. Doktor hakkinda bir bilgim yok burada Leyla hanim cok yogun diye okumuştum.

merhaba kizlar.Ben suan 6 haftalik hamileyim.ama cok korkuyorum.cunki hematomam var hemde buyuk olcude.yani kanama alani.doktorum tehlikeli dedi.ilac filan yazdi beklemek zorundayiz dedi.boyle bir sey yasayip sonu iyi olan varmi.ben cok kirkuyorum cok zor hamile kaldim.benim icinde dua edin nolur.bilgisi olan varsa paylassin.onceden tesekkur ederim

Âmin inşaAllah canım. İkili test yaptırmicam. Görümcemin bebeğinde sonuç kötü çıktı ve hepimiz çok kötü günler geçirdik, kadıncağız mahfoldu. Gayet sağlıklı doğdu şimdi 2yaşında çok şükür.
Sonuç ne olursa olsun kabulümüzdür.
Ayrıntılıyı düşünüyorum sadece. Onu da varsa bir sıkıntı Doğum anında ona göre uzman ekip olsun diye yaptırayım diyorum.

Anladım..Şükür ki sağlıklı doğmuş cocuk :) Herkesin kendi tercihi tabii yaptırıp yaptirmamak. .Benim sormak istediğim şu 12.haftada yapılıyor ya usg de burun ense ölçümü falan o zaman tahmini cinsiyet söyleyebilirler belki diye onu yaptılar mı bakalım yarın gorcez bizde :))

Hoşgeldn canım bence doktorunun söylediği şey doğru o kadar çalışan insan var bazıları 2.aya yakın gebeliğini öğreniyor öyle ev temizlemekle falan bebek düşmez bi gebelik sağlıksızsa olacağı varsa olur benmde doktorum günlük hayatını aksatma demişti hiçbişeyi kısıtlamadı

Sinem Ay Beden diye bir doktora aldim deneyeyim diye. Doktor hakkinda bir bilgim yok burada Leyla hanim cok yogun diye okumuştum.
Ya ben bir doktor hakkında bir tane olumsuz yorum görsem kafam karışıyor. Leyla hanım bana çok sıcak geldi, hastası olmamama rağmen sekreteri telefonu Leyla hanıma verdi ve bir sıkıntım için yardımcı oldu başka hastane olmasına rağmen doktor tavsiyesinde bulundu sıkıntım için. Bayaa da konuştuk. Diğer doktorlar için araştırmam lazım. Çok olumsuz tepkiler alan doktorlar var. Doğum zamanı Leyla hanım varsa giderim yoksa Göztepe biraz daha uzak ama oradaki 3doktor için de çok güzel yorumlar var. Normal Doğum taraftarılar. O an kim varsa korkmam en azından. Hastane şartları da çok iyiymiş. Önümüzdeki hafta oraya gidicem. Dönüşte düşüncelerimi paylaşırım yine.

Selam kızlar bugün dr a gittik 11,haftada çıktı benim ilkinde de geriden geldışı için çok stress olmadım. 2 hafta sonraya bıraktık ikili testi hayırlısı.

Kizlar suni sanci vermisler bizim kizcagiz bakmis catliyo agridan epidurel igne yapmislar:) sonrasi sahaneydi diyo igneyi vurduktan sonra 1 saat icinde 10 cm acilmasi olmus sonra da doguma almis doktor 10 dk da dogdu cok rahatti diyo:) bir kac dikisi varmis ama belli belirsiz dedi. Epidurel normal varken insan neden o sanciyi ceker ki dedi:) taburcu oldular bile evdeyiz simdi kizceyi sevmeye geldim bende allaahiiiiiiiim bu guzellikten bize de ver ekim ayinda hepimize ya rabbim!

Muayne ücretleri nasil canim diger hastanenin? Ben cekmekoyde oturuyorum bana hepsi uzak zaten. Kendi doktorumdan cok memnunum ama sadece sezeryan yaptiriyor. Kafam cok karisik ilk hamileligim.

Kizlar sabah yazmistim hala fenayim yuruyemiyom parol alayim mi ? Ya da oberisi olan
Canim bende bugun bir hava alayim diye disari ciktim yavas yavas 1km yurumusum belime agri girdi simdi de uzandim evde durup durup uzun bi sure sonra cikiyoruz ya ondan sanirim dinlenirsek gecer insallah

Muayne ücretleri nasil canim diger hastanenin? Ben cekmekoyde oturuyorum bana hepsi uzak zaten. Kendi doktorumdan cok memnunum ama sadece sezeryan yaptiriyor. Kafam cok karisik ilk hamileligim.
Muayene 175₺ .
Via hospital için de iyi diyorlar. Orası biraz olsun daha yakın sana sanırım. Baktın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…