2017 EKİM Anne adayları

Doktorlar düşük tehlikesi yoksa izin veriyor zaten. Bakma sen. O bizim evhamımız :)

Bilmiyorum korku cok pis icimde. İnsallh bosuna panikliyorumdur ama ya olursa? Naparim ben o zaman

Bilmiyorum korku cok pis icimde. İnsallh bosuna panikliyorumdur ama ya olursa? Naparim ben o zaman
Korkunun ecele faydası yok. Duanı et ve git. Allahın izniyle sapasağlıklı goreceksin bebişini. Ona bakarsan doğuncaya kadar hep risk altındalar. Git kuzum sen git. Yarin da güzel haberlerini paylaş bizimle. Ay valla ben senden çok merak ettim kız.

Gideceksin ama kontrole dimi?
Durum uygun olursa giderim de bilmiyorum xesaretim de yok bir yandan, simdi karisti isler onlar cok uzakta oturuyor bizim arabamiz yok biz babamdan arabayi alip hastaneye gidiyoduk normalde evimize cok ters bir yerde cunku ama simdi babam da arabayi alip abimlerde olur muhtemelen. Bizim oraya gitmemiz lazim araba lzim araya kontrol sikistirmak lazim...

kızlar aranızda mantar olanınız varmı?benim iki üç gündür aşırı kaşıntım var.acaba yapılabilecek doğal birşey varmıdır?
Sarımsak koyabilirsn . Veya papatya çayını soğuyunca bir pamuk yardımıyla vajinanı silebilirsin her lavabodan sonra ikisnindr gebeliğe br zararı olacağını sanmıyorum bnm akintm rengi değişince hemen sarımsak koydm normal suan.

Sertlik yok ama buyuduler epey benimkiler, cok az bir iki minik noktada acima kaldi oda cok kurcalayinca felan oluyo:)

Bi de sabahlari uyandigimda cok aciyor sonra geciyor. Gece yayiliyomu nedir:) ay surekli kendimi dinleyip belirti ariyorum
Allah iyiliğini versin. :) Artk 10 haftaliksin tabiki hafifleyecek, :) telaş yapma hc bnm 5 haftada kesildi birden :)

Buraya ne zaman midem hic bulanmiyo yazsam deli gibi bi bulanti basliyo :):)) artik belirtilerim azalip kendimi kotu hissettiigimde buraya hic midem bulanmiyo yazma karari aldim
Ayni seyi bende farkettim bende her degisikligimi yazmama karari aldim kendi kendime

Ya kızlar hiziniza yetişemiyorum okumadım çoğunu benim doktorum bayandı 8 haftaya kadar tam 3 kere gittim 3 dede Altan baktı çünkü rahmim ters mis ve donmemisti dedi bir ay sonra gel bugün aradım randevu için doktor gitmiş özele gidiyordum iki doktor var onlar da erkek aldım artık birine yarın için 12 hafta da gel demişti önceki doktor yarın tam 12 hafta doluyor offf ya ya bebek donmediyse çok korkuyorum zaten bir aydır birşey hissetmiyorum karnım da yok birşey olduysa diye bir de doktor değişti nasıl olacak bakalım inş bebek dönmüştür ya kaçıncı haftaya kadar dönüyor biliyormusinuz rahmi ters olanlar Allahım ya streslidim şimdi iki kat stres oldum

Bizim adete br hafta kala birakmistik 2bucuk ay oldu geçenlerde bn hormonlarima sahip cikamadm sanırım gece uyurken birden iş üstünde buldk kendimizi halbuki bize yasaakkkk o kadr cosmusken çok dikkat ederek oldu br kere ama geri sabah çok pişman oldum nasıl br bundan azabidir anlatamam. A Arya Stark bir daha asla...!

kirmizigitar hatta kontrolü öne alma sebebim bu korku ilişkiden 5 gün sonra oldu bel ağrısı ama bn ona bagladm korkudn ne hale koydm kendimi asla affetmezdm brsy olsa

Nr güzel canım hiç değilse sende istek var. Ben odun gibiyim olursa zorla olur :)

Neden boyle oluyo acaba. Bu arada sen niluferi neden begenmemistin
Cok hizli cok aciklamiyor mesela sonuclarda tsh degeri dusuk cikmis direk dahiliyeye git dedi bu kadar zarari var mi yok mu bebek icin ben hemen panik yaparim kaldim oyle birde dosya acacaktim sira yokki adaletli olmadi hemsire ben giriyorum sira bende kapiyi kapatin disarida bekleyin diyo ama giren girene sinir etti en sona kaldim herkes gitmisti. Izzet beye gidecem ben oradaki hemsirede gicik ama adaletli en azindan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…