• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

:KK70::KK70::KK70: ay kızlar siz çok yaşayın e mi güldürdünüz beni yahu. Yazık adamlara ya hepsi kendi başının çaresine bakıyo demek ki. Hamile olduğumu öğrendikten sonra bir kere halvet olduk biz de ama benim kociş de çok korkuyo bişey olcak diye bi rahat edemedi adam o zaman da:KK53: Bende istek var ama halim yok yaw. Ayrıca bu gazla adamın altında balon gibin patlar kalırım vallaha ondan korkuyorum :KK48: Şu 12 hafta bitsin de bakcaz artının:spor:

Ben açık açık söyledim valla. Basının çaresine bak dedim. 3 ay dokunmak yok dedim. Düşük olabilir dedim. 3. Aydan sonra nasıl kandircam onu bilmiyorum :) Her gittiğimizde doktora soralım diyor. O senin sorunun sen sor deyince cesaret edemiyor. :)
Allaha cok sukur cok anlayisli o konuda. Fazla hatta:) kurtaj dan sonra bende bi korku oldu ona asla sevisemem seninle bi daha dedim:) 1 ay felan gecmidti kendimi hazir hissettim sirnastim bi gece dondu gotunu:) kirildim cok sonra dedim niye reddettin:) sen bi daha sevisemem demistin ya benim icin istiyosun diye dusundum dedi:) yoksa seni cok ozledim dedi:) ay salak:)

Kizlar:) yarin kontrolum vardi ama ben bir yandan hala oluyorum yarin sabah gelinimizi doguma aliyorlarmis :) cok duygulandim ama bir yandan da gerildim... hamile oldugumuzu bir hafta arayla ogrenmistik ve ben bebegimi kaybetmistim. Su an bende dogum telasinda olacaktim yoksa. Dogurmadan yine hamile kaldim cok sukur ama simdi zaten gerginim ya bi de bu dogum ustu bise olursa diye iyice korkuyorum.

Kizlar:) yarin kontrolum vardi ama ben bir yandan hala oluyorum yarin sabah gelinimizi doguma aliyorlarmis :) cok duygulandim ama bir yandan da gerildim... hamile oldugumuzu bir hafta arayla ogrenmistik ve ben bebegimi kaybetmistim. Su an bende dogum telasinda olacaktim yoksa. Dogurmadan yine hamile kaldim cok sukur ama simdi zaten gerginim ya bi de bu dogum ustu bise olursa diye iyice korkuyorum.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Her şey nasip kısmet. Sen de anne olacaksın yakında. Bak en azından aynı sene içinde doğacak kuzenler. Aman stres yapma sen. Dikkat et kendine. Yarın güzel haberlerini ilet bize. Benim de kontrolüm cumartesi günü. Çok heyecanlıyım :)

Kuzucum Allah herkese herşeyin hayırlısını verir. Senin bebişinin bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek ki. Bu da Allah'ın takdiri biliyosun. Hem hep şöyle düşün. Senin için hayırlısı böyleymiş demek ki. Allah şimdiki bebişini senden ayırmasın sağlık sıhhat versin ona da sana da. Biraz pozitif olmaya çalış artık lütfen aşkitom. Sürekli geçmişi düşünme. Elimize bişey geçmiyor çünkü... Birşey de yapamıyoruz... E o zaman napmak lazım mutlu olmak lazım, napmak lazım pozitif olmak lazım:KK76: Bak yarın doğum da varmış. Bence sen önce doktoruna git yarın.Erteleme. Hayırlısıyla iyi haberlerini al ordan da gelininin yanında olursun mutlu mutlu :anneadayı:

dün akşamdan beri berbat durumdayım öğürmekten içim dışıma çıktı bulantıdan mahvoldum gece uyku yok sadece kuru kuru öğürme var kusamıyorum akşam ağladım artık sinirlerim bozuldu iyice bugün de çok kötüyüm öğüre öğüre yemek yemeye çalışıyorum nasıl beslicem bebeğimi bilmiyorum :KK61::KK61::KK61:
Leblebi çubuk kraker fayda etmiyor artık ne yersem hemen çıkarıyorum bende:KK42:

Hayırlı uğurlu olsun canım. Her şey nasip kısmet. Sen de anne olacaksın yakında. Bak en azından aynı sene içinde doğacak kuzenler. Aman stres yapma sen. Dikkat et kendine. Yarın güzel haberlerini ilet bize. Benim de kontrolüm cumartesi günü. Çok heyecanlıyım :)
Yarin o hengamede kontrole gidemeyebilirim cunku bize cok uzaktalar ben calisiyorum bir de.

Bi de korkuyorum ya. Yegenimin sogdugu gun kotu bi haber alirsam onu sevemezsem siye:(

Hahahahha kuzum kiyamam:) ilk geceden he:) masaallah dogurganliga bak:) o zaman siz takilin yavrum biz uc yili doldurduk:)

El mahkum takılıyoruz acıyorum adama kız 6 yıl sevgili ol gel ilk geceden karı hamile kalsın :oha:

adam şok adam iptal :kızgın: ya çok zorlamıyor ama napayım yazık günah şükür sıkıntı olmadı şimdiye kadar geçen kendi dedi çok sık olmasın ben korkuyorum diye dedim canım kocam :dua:

Yarin o hengamede kontrole gidemeyebilirim cunku bize cok uzaktalar ben calisiyorum bir de.

Bi de korkuyorum ya. Yegenimin sogdugu gun kotu bi haber alirsam onu sevemezsem siye:KK43:
Kuzum neden hala kötü düsünüyorsun ya. Bak kızıcam ama. Bebeğini gör de rahatla işte. Hem 1 aydır bu günü beklemiyor musun? Illa aynı şeyi birdaha yaşayacaksın diye birsey yok ki. Allah korusun olmaz birsey. Yerinde olsam önce kontrole gider sonra doguma giderdim.

Yeni evliysen işin zor, ilişki yönünden. Biz 7 senelik evliyiz. Doyduk artık birbirimize :) Sağolsun benimki de anlayışla karşılıyor. O da pimpirikli çünkü ilk bebek olunca.

korkuyor ama yapacağından da geri kalmıyor diyelim bende istiyorum ama üşengeçliğimden geri kalmıyorum o_O

geçen dedi çok sık olmasın dedim canım kocam :KK74: nasip kısmet sonuçta doktorlarda yasak koymuyor izin veriyor yaaa bir şey olmaz inaşşallah

Kuzum neden hala kötü düsünüyorsun ya. Bak kızıcam ama. Bebeğini gör de rahatla işte. Hem 1 aydır bu günü beklemiyor musun? Illa aynı şeyi birdaha yaşayacaksın diye birsey yok ki. Allah korusun olmaz birsey. Yerinde olsam önce kontrole gider sonra doguma giderdim.
Doktorum sadece aksam 6 dan sonra hastanede, dogum yarin sabah 7 de olacak.

Back
X