2017 EKİM Anne adayları

Anladiiiiim sen ondan kostur kostur doktora gittin:) biz bulasmiyoruz hic ama bende iliski disinda da korkuyom iste...

Sen hepimizi erkenden doğurtcan heee Kız dur ne güzel işte kontrole git ordan gelinin yanına yeğeni sağ salim al kucağına sonra deki Allahım ne güzel bir bebek benimkinide kucağıma almak nasip olsun de biliyorum zaten hormonlar tavan duygusal olacak senin için ama şükürki Allah nasip etti kucağında değil ama karnında bir evladın var.

yeğeninde hayırlısıyla doğsun inşallah

Nr güzel canım hiç değilse sende istek var. Ben odun gibiyim olursa zorla olur :)
Yok kuzum en son geçen sene ağustosta kurtaj oldugumdan bu yana istekle ilişkiye girmemisimdir toplamda 3 kere anca biri bu işte hc anlamadm esimde rüya gördn belkide diyor normalde hc istemeyn bn esimde şaşırdı yani. Geride cevirmemis manyak sabah onada kizdm ama oda sn kırılırsn diye yaptm cok dikkat ettm diyor bn çok hatrlamiyorum zatn

Doktorlar düşük tehlikesi yoksa izin veriyor zaten. Bakma sen. O bizim evhamımız :)

yok şükür sapa sağlam tutunmuş dedi ilk kontrolde daha doktorum... ama ister istemez tedirgin oluyorum çok yormuyorum kendimi sanırım ben ilerki aylarda daha çok korkarım ya şimdi göbek falan yokya daha rahatım sanki

Anladiiiiim sen ondan kostur kostur doktora gittin:) biz bulasmiyoruz hic ama bende iliski disinda da korkuyom iste...
Aynen :) eşim doktora dedin mi diyor dermiyim fircayi yerim sonra baktm iyimis bise demedm valla br dahaki gttigimzdede serbetst edebilir ilişkiyi cmku 14.haftaya kadardı yasak bebek çok iyi ama ne olur ne olmaz siz birbirinizden uzak durun demsti doktor 8.haftada.

Haşlanmıs patates dene bi de. Benim midem bulanınca annem yapardı. Tuzlu karabiberli bastırıyo mideyi.

benimde aklıma o geldi ama kabızlık yapar birde patates yoksa ben patates yerim severim de haşlanmış patatesi yogurt dökünce üzerine güzel oluyorda bende kabızlık var birde onu yersem ölürüm artık

Kirilirsin diye yapmış hadi ordan canına minnet diyeydin

ayy kızlar koptum bu mideyle güldürdünüz beni valla helal olsun size bize yasak yok serbest ama korkumdan yapmadım eşimde korkudan yaklaşmadı bişey olur diye sadece bir gece kendini kaybetti artık adam doctor izin Verdi diyor ben hayır diyorum neyse yırttım attım üstümden valla yoksa gitcemtim gümbürtüye ama onlara da yazık ya valla adamların ömrü beklemekle geçiyor artık düz duvara tırmancak duruma geliyorlar birde şimdi göğüsler falanda şişti ya görünce dayanamıyor zavallılar

Hadi ya aksine ben de cok begendim. Zaten ekranda ismin cikiyo siraya gore. Hemsiresini de kendisini de begendim haftaya yine gitcem bakalim o zaman da begencek miyim :):):)

Valla hc deme benm eşimde çok duskun normalde kavga ediyoruz bu konuda ne çok istiyon diye 2buck yilllk evliyz gunlk olsn desen yokk demZ yani smdi düsünuyorm iyi dayaniyo

aynen kız uzak ne guzl . Ama çok kalmadı okul tatil olunca görürsn gününü

Haha sorma ben simdiden dedim zaten gecen gun lekelenme oldu ya iliski yasakmis dedim nasil yani 9 aymi yasak gercekten mi yasak bence baska doktora baktir diyo hahah

Canim mesajin kaynamis sanirim arada simdi fark ettim. Acikcasi ters rahim olayini bilmiyorum yani dondugunu bilmiyorum onun ama ters rahimin bebege bir etkisi oldugunu dusunmuyorum hic bu birsey hissrtmeme kismi heimizde var bombos bir haldeyiz insallah yolundadir hersey bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…