- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.861
Allaha cok sukur cok anlayisli o konuda. Fazla hatta:) kurtaj dan sonra bende bi korku oldu ona asla sevisemem seninle bi daha dedim:) 1 ay felan gecmidti kendimi hazir hissettim sirnastim bi gece dondu gotunu:) kirildim cok sonra dedim niye reddettin:) sen bi daha sevisemem demistin ya benim icin istiyosun diye dusundum dedi:) yoksa seni cok ozledim dedi:) ay salak:)Ben açık açık söyledim valla. Basının çaresine bak dedim. 3 ay dokunmak yok dedim. Düşük olabilir dedim. 3. Aydan sonra nasıl kandircam onu bilmiyorum :) Her gittiğimizde doktora soralım diyor. O senin sorunun sen sor deyince cesaret edemiyor. :)
Sen de dene. Tam da bahar alerjilerine karşı.
aynı durum bende de varAllah tekrarını yaşatmasın canım benim önleminizi alın siz doğru söylüyorsun.
Ya hani hamle olunca libido yükselirdi? Benim canım zerre istemiyor yahu. Normalde de çok istekli bir insan değildim iyice oduna döndüm
Alerperil diye bir gıda takviyesi hapı. Kbb doktorum reçeteye yazdı. Ama tabi ilaç olmadığı için sgk karsılamıyor. Eczaneye sor.Cbm83 tatlım ne o bahar alerjisine iyi gelen?
Hayırlı uğurlu olsun canım. Her şey nasip kısmet. Sen de anne olacaksın yakında. Bak en azından aynı sene içinde doğacak kuzenler. Aman stres yapma sen. Dikkat et kendine. Yarın güzel haberlerini ilet bize. Benim de kontrolüm cumartesi günü. Çok heyecanlıyım :)Kizlar:) yarin kontrolum vardi ama ben bir yandan hala oluyorum yarin sabah gelinimizi doguma aliyorlarmis :) cok duygulandim ama bir yandan da gerildim... hamile oldugumuzu bir hafta arayla ogrenmistik ve ben bebegimi kaybetmistim. Su an bende dogum telasinda olacaktim yoksa. Dogurmadan yine hamile kaldim cok sukur ama simdi zaten gerginim ya bi de bu dogum ustu bise olursa diye iyice korkuyorum.
Kizlar:) yarin kontrolum vardi ama ben bir yandan hala oluyorum yarin sabah gelinimizi doguma aliyorlarmis :) cok duygulandim ama bir yandan da gerildim... hamile oldugumuzu bir hafta arayla ogrenmistik ve ben bebegimi kaybetmistim. Su an bende dogum telasinda olacaktim yoksa. Dogurmadan yine hamile kaldim cok sukur ama simdi zaten gerginim ya bi de bu dogum ustu bise olursa diye iyice korkuyorum.
Alerperil diye bir gıda takviyesi hapı. Kbb doktorum reçeteye yazdı. Ama tabi ilaç olmadığı için sgk karsılamıyor. Eczaneye sor.
Leblebi çubuk kraker fayda etmiyor artık ne yersem hemen çıkarıyorum bendedün akşamdan beri berbat durumdayım öğürmekten içim dışıma çıktı bulantıdan mahvoldum gece uyku yok sadece kuru kuru öğürme var kusamıyorum akşam ağladım artık sinirlerim bozuldu iyice bugün de çok kötüyüm öğüre öğüre yemek yemeye çalışıyorum nasıl beslicem bebeğimi bilmiyorum
Yarin o hengamede kontrole gidemeyebilirim cunku bize cok uzaktalar ben calisiyorum bir de.Hayırlı uğurlu olsun canım. Her şey nasip kısmet. Sen de anne olacaksın yakında. Bak en azından aynı sene içinde doğacak kuzenler. Aman stres yapma sen. Dikkat et kendine. Yarın güzel haberlerini ilet bize. Benim de kontrolüm cumartesi günü. Çok heyecanlıyım :)
Yok be yavrum ne gazı. Ben gazla ilgili birşey yazmadım hiç. Bu bahar nezlesi, burun tıkanıklıgı ile alakalı birsey. Ben grip olunca doktor verdi bunu bana.Heee şu senin gaz için dediğin ilaç di mi? eeee hem gaza hem de alerjiye mi iyi geliyomuş ki?
Haşlanmıs patates dene bi de. Benim midem bulanınca annem yapardı. Tuzlu karabiberli bastırıyo mideyi.Leblebi çubuk kraker fayda etmiyor artık ne yersem hemen çıkarıyorum bende
Hahahahha kuzum kiyamam:) ilk geceden he:) masaallah dogurganliga bak:) o zaman siz takilin yavrum biz uc yili doldurduk:)
Deneyim canımda yediğim an çıkarıyorumHaşlanmıs patates dene bi de. Benim midem bulanınca annem yapardı. Tuzlu karabiberli bastırıyo mideyi.
Kuzum neden hala kötü düsünüyorsun ya. Bak kızıcam ama. Bebeğini gör de rahatla işte. Hem 1 aydır bu günü beklemiyor musun? Illa aynı şeyi birdaha yaşayacaksın diye birsey yok ki. Allah korusun olmaz birsey. Yerinde olsam önce kontrole gider sonra doguma giderdim.Yarin o hengamede kontrole gidemeyebilirim cunku bize cok uzaktalar ben calisiyorum bir de.
Bi de korkuyorum ya. Yegenimin sogdugu gun kotu bi haber alirsam onu sevemezsem siye
Yeni evliysen işin zor, ilişki yönünden. Biz 7 senelik evliyiz. Doyduk artık birbirimize :) Sağolsun benimki de anlayışla karşılıyor. O da pimpirikli çünkü ilk bebek olunca.
Yemezsen boş mideyle istifra etmek daha kötü be canım. Bogazın daha çok yanar, miden zorlanır. Ne canın istiyorsa onu ye. İlla yemiş olmak için yeme.Deneyim canımda yediğim an çıkarıyorum
Doktorum sadece aksam 6 dan sonra hastanede, dogum yarin sabah 7 de olacak.Kuzum neden hala kötü düsünüyorsun ya. Bak kızıcam ama. Bebeğini gör de rahatla işte. Hem 1 aydır bu günü beklemiyor musun? Illa aynı şeyi birdaha yaşayacaksın diye birsey yok ki. Allah korusun olmaz birsey. Yerinde olsam önce kontrole gider sonra doguma giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?