• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bizim adete br hafta kala birakmistik 2bucuk ay oldu geçenlerde bn hormonlarima sahip cikamadm sanırım gece uyurken birden iş üstünde buldk kendimizi halbuki bize yasaakkkk:KK17: o kadr cosmusken çok dikkat ederek oldu br kere ama geri sabah çok pişman oldum nasıl br bundan azabidir anlatamam. A Arya Stark :skandal::skandal: bir daha asla...!

kirmizigitar kirmizigitar hatta kontrolü öne alma sebebim bu korku ilişkiden 5 gün sonra oldu bel ağrısı ama bn ona bagladm korkudn ne hale koydm kendimi asla affetmezdm brsy olsa :sinirli:
:sinirli:
Anladiiiiim sen ondan kostur kostur doktora gittin:) biz bulasmiyoruz hic ama bende iliski disinda da korkuyom iste...

Kizlar:) yarin kontrolum vardi ama ben bir yandan hala oluyorum yarin sabah gelinimizi doguma aliyorlarmis :) cok duygulandim ama bir yandan da gerildim... hamile oldugumuzu bir hafta arayla ogrenmistik ve ben bebegimi kaybetmistim. Su an bende dogum telasinda olacaktim yoksa. Dogurmadan yine hamile kaldim cok sukur ama simdi zaten gerginim ya bi de bu dogum ustu bise olursa diye iyice korkuyorum.

Sen hepimizi erkenden doğurtcan heee :dua: Kız dur ne güzel işte kontrole git ordan gelinin yanına yeğeni sağ salim al kucağına sonra deki Allahım ne güzel bir bebek benimkinide kucağıma almak nasip olsun de :anne: biliyorum zaten hormonlar tavan duygusal olacak senin için ama şükürki Allah nasip etti kucağında değil ama karnında bir evladın var.

yeğeninde hayırlısıyla doğsun inşallah :dua:

Nr güzel canım hiç değilse sende istek var. Ben odun gibiyim olursa zorla olur :)
Yok kuzum en son geçen sene ağustosta kurtaj oldugumdan bu yana istekle ilişkiye girmemisimdir toplamda 3 kere anca biri bu işte hc anlamadm esimde rüya gördn belkide diyor normalde hc istemeyn bn esimde şaşırdı yani. Geride cevirmemis manyak sabah onada kizdm ama oda sn kırılırsn diye yaptm cok dikkat ettm diyor bn çok hatrlamiyorum zatn :olamaz::olamaz::KK22:

Doktorlar düşük tehlikesi yoksa izin veriyor zaten. Bakma sen. O bizim evhamımız :)

yok şükür sapa sağlam tutunmuş dedi ilk kontrolde daha doktorum... ama ister istemez tedirgin oluyorum çok yormuyorum kendimi sanırım ben ilerki aylarda daha çok korkarım ya şimdi göbek falan yokya daha rahatım sanki :eek:

Anladiiiiim sen ondan kostur kostur doktora gittin:) biz bulasmiyoruz hic ama bende iliski disinda da korkuyom iste...
Aynen :) eşim doktora dedin mi diyor dermiyim fircayi yerim sonra baktm iyimis bise demedm valla br dahaki gttigimzdede serbetst edebilir ilişkiyi cmku 14.haftaya kadardı yasak bebek çok iyi ama ne olur ne olmaz siz birbirinizden uzak durun demsti doktor 8.haftada.

Haşlanmıs patates dene bi de. Benim midem bulanınca annem yapardı. Tuzlu karabiberli bastırıyo mideyi.

benimde aklıma o geldi ama kabızlık yapar birde patates yoksa ben patates yerim severim de haşlanmış patatesi yogurt dökünce üzerine güzel oluyorda bende kabızlık var birde onu yersem ölürüm artık :ruh::ruh:

Yok kuzum en son geçen sene ağustosta kurtaj oldugumdan bu yana istekle ilişkiye girmemisimdir toplamda 3 kere anca biri bu işte hc anlamadm esimde rüya gördn belkide diyor normalde hc istemeyn bn esimde şaşırdı yani. Geride cevirmemis manyak sabah onada kizdm ama oda sn kırılırsn diye yaptm cok dikkat ettm diyor bn çok hatrlamiyorum zatn :olamaz::olamaz::KK22:
Kirilirsin diye yapmış :D hadi ordan canına minnet diyeydin :D

ayy kızlar koptum bu mideyle güldürdünüz beni valla helal olsun size :KK70::KK70:bize yasak yok serbest ama korkumdan yapmadım eşimde korkudan yaklaşmadı bişey olur diye sadece bir gece kendini kaybetti artık adam doctor izin Verdi diyor ben hayır diyorum neyse yırttım attım üstümden valla yoksa gitcemtim gümbürtüye :KK70::KK70::KK30::KK30: ama onlara da yazık ya valla adamların ömrü beklemekle geçiyor artık düz duvara tırmancak duruma geliyorlar birde şimdi göğüsler falanda şişti ya görünce dayanamıyor zavallılar :KK70::KK70:

Cok hizli cok aciklamiyor mesela sonuclarda tsh degeri dusuk cikmis direk dahiliyeye git dedi bu kadar zarari var mi yok mu bebek icin ben hemen panik yaparim kaldim oyle birde dosya acacaktim sira yokki adaletli olmadi hemsire ben giriyorum sira bende kapiyi kapatin disarida bekleyin diyo ama giren girene sinir etti en sona kaldim herkes gitmisti. Izzet beye gidecem ben oradaki hemsirede gicik ama adaletli en azindan:))

Hadi ya aksine ben de cok begendim. Zaten ekranda ismin cikiyo siraya gore. Hemsiresini de kendisini de begendim haftaya yine gitcem bakalim o zaman da begencek miyim :):):)

ayy kızlar koptum bu mideyle güldürdünüz beni valla helal olsun size :KK70::KK70:bize yasak yok serbest ama korkumdan yapmadım eşimde korkudan yaklaşmadı bişey olur diye sadece bir gece kendini kaybetti artık adam doctor izin Verdi diyor ben hayır diyorum neyse yırttım attım üstümden valla yoksa gitcemtim gümbürtüye :KK70::KK70::KK30::KK30: ama onlara da yazık ya valla adamların ömrü beklemekle geçiyor artık düz duvara tırmancak duruma geliyorlar birde şimdi göğüsler falanda şişti ya görünce dayanamıyor zavallılar :KK70::KK70:
Valla hc deme benm eşimde çok duskun normalde kavga ediyoruz bu konuda ne çok istiyon diye :KK70: 2buck yilllk evliyz gunlk olsn desen yokk demZ yani smdi düsünuyorm iyi dayaniyo :rolleyes:

:KK9::KK9: aynen kız uzak ne guzl . Ama çok kalmadı okul tatil olunca görürsn gününü :KK71:

Haha sorma ben simdiden dedim zaten gecen gun lekelenme oldu ya iliski yasakmis dedim nasil yani 9 aymi yasak gercekten mi yasak bence baska doktora baktir diyo hahah:KK71::KK71:

Ya kızlar hiziniza yetişemiyorum okumadım çoğunu benim doktorum bayandı 8 haftaya kadar tam 3 kere gittim 3 dede Altan baktı çünkü rahmim ters mis ve donmemisti dedi bir ay sonra gel bugün aradım randevu için doktor gitmiş özele gidiyordum iki doktor var onlar da erkek aldım artık birine yarın için 12 hafta da gel demişti önceki doktor yarın tam 12 hafta doluyor offf ya ya bebek donmediyse çok korkuyorum zaten bir aydır birşey hissetmiyorum karnım da yok birşey olduysa diye bir de doktor değişti nasıl olacak bakalım inş bebek dönmüştür ya kaçıncı haftaya kadar dönüyor biliyormusinuz rahmi ters olanlar Allahım ya streslidim şimdi iki kat stres oldum
Canim mesajin kaynamis sanirim arada simdi fark ettim. Acikcasi ters rahim olayini bilmiyorum yani dondugunu bilmiyorum onun ama ters rahimin bebege bir etkisi oldugunu dusunmuyorum hic bu birsey hissrtmeme kismi heimizde var bombos bir haldeyiz insallah yolundadir hersey bakalim

Back
X