2017 EKİM Anne adayları

Kasik agrisi neredeyse hic olmuyor, dun cooook hafif bi oldu belli belirsiz, anca camasirim dar geliyomus gibi bi baski halinde minik minik.

Bulanti sabahlari bir iki gundur cok hafif oluyor

Bel ve sirt agrisini bazen yasiyorum ama o da cok az yok denecek gibi yani

İliski derken:) ohom:) adami gormeyeli oluyo bir kac ay:) onuuzden ona bisi diyemicim:)

günaydın kızlar. ilişki demişken ben de sorayım dedim. 3. ayınızdan sonra düşünüyor musunuz, bizim şimdi 3 ay oldu ne yapsak ki ben hala korkuyorum

Havalardanmidir yaw:) cok mu bulaniyo? Azicik benim. Ben normaldir diyorum hamileyiz sonucta o kaaa olsun:) kusturuyomu?
Bulanıyo ama kusturacak kadar değil orta seviye :) Bulanınca da seviniyorum bi yaşıyo bebek herhalde diye. Bulantı enerjimi çekiyor sonra

Bulanıyo ama kusturacak kadar değil orta seviye :) Bulanınca da seviniyorum bi yaşıyo bebek herhalde diye. Bulantı enerjimi çekiyor sonra
Ya kuzu bende bi seviniyom da o cok kistas degil yani:) Allah korusun sabah kustum oglen kontrolde bebegimin 2 hafta once oldugunu ogrendim dien de var... neyse rabbim hepimizinkini korusun baska bisey istemihom.

günaydın kızlar. ilişki demişken ben de sorayım dedim. 3. ayınızdan sonra düşünüyor musunuz, bizim şimdi 3 ay oldu ne yapsak ki ben hala korkuyorum
Benim hiiiiic niyetim yok acikcasi:) sucluluk duyarim bise olur denk gelir... hormonlarim cok cosmadigi surece kocacigimin anlayisina siginicam:)

Ya kuzu bende bi seviniyom da o cok kistas degil yani:) Allah korusun sabah kustum oglen kontrolde bebegimin 2 hafta once oldugunu ogrendim dien de var... neyse rabbim hepimizinkini korusun baska bisey istemihom.
Çok doğru söylüyorsun canım Rabbim evlatlarımızı korusun. Neyse sen yarın ben de cumartesi gideceğim. Öğreneceğiz iyiler mi kötüler mi. İnşallah iyilerdir.

Benim hiiiiic niyetim yok acikcasi:) sucluluk duyarim bise olur denk gelir... hormonlarim cok cosmadigi surece kocacigimin anlayisina siginicam:)
Biz 2 kez yaşadık. Doktor eşimin yanında sormadığımız halde ilişki serbest her şey çok yolunda dedi. Ama ben çok korkuyorum hiç de zevk almadım Karnım yukarı çıksın o zaman diyorum şimdi :) Gerçi 4 gündür yok 1 hafta daha gelmeyecek annemlerde kalıyorum kafam rahat Beni zorlamıyor ama ben vicdan yaptım ondan oldu bizim yoksa kocam anlayışlı. Sadece arada şakayla karışık laf söylüyor gülüp geçiyoruz. A Arya Stark

valla canım benim ilk gebeliğimde 6. haftada ilişki sonrası gelen kandan sonra düşük yaşayınca eşim de korktu artık. ama riskin geçmesini bekliyor. bende bi şekilde dizginliyorum artık

Kız biz yeni evli sayılırız ilk geceden bizimki :) Bel ağrım çok benim her sabah aynı ağrı o zaman normal kuzu herşey no panik diyelim

valla canım benim ilk gebeliğimde 6. haftada ilişki sonrası gelen kandan sonra düşük yaşayınca eşim de korktu artık. ama riskin geçmesini bekliyor. bende bi şekilde dizginliyorum artık
Allah tekrarını yaşatmasın canım benim önleminizi alın siz doğru söylüyorsun.

Ya hani hamle olunca libido yükselirdi? Benim canım zerre istemiyor yahu. Normalde de çok istekli bir insan değildim iyice oduna döndüm

Bulantılardan olabilir canım. E bi de bebeğe birsey olur korkusu var hepimizde. Allah korusun.

İlişki mi? O da ne? :) Bu bebişi yaptıgımızdan beri ilişkinin İ'si yok. Niyetim de yok açıkçası. Korkarım bişey olur diye.
Biz bi de ocak ayi hamilesiyim:) bak araligin ortalarinda bi oldu sonra ben adet oldum, sonra adetim btti grip oldum, grip gecti ev tasiyorduk hic vaktimiz uoku, sadece bi defa 22 ocakta firsat bulduk. Bi daha yine firsat olmadi zaten 5 subatta hamile oldugumu ogrendim:) adamcagiz yani aylardir krndi basinin caresine bakiyor:)

Benimki bişey olur da mesul olurum diye o mevzuyu attım kafamdan diyo. Canıma minnet, ay zaten halim yok.

Kız biz yeni evli sayılırız ilk geceden bizimki :) Bel ağrım çok benim her sabah aynı ağrı o zaman normal kuzu herşey no panik diyelim
Yeni evliysen işin zor, ilişki yönünden. Biz 7 senelik evliyiz. Doyduk artık birbirimize :) Sağolsun benimki de anlayışla karşılıyor. O da pimpirikli çünkü ilk bebek olunca.

Ben açık açık söyledim valla. Basının çaresine bak dedim. 3 ay dokunmak yok dedim. Düşük olabilir dedim. 3. Aydan sonra nasıl kandircam onu bilmiyorum :) Her gittiğimizde doktora soralım diyor. O senin sorunun sen sor deyince cesaret edemiyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…