- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Devakent canm. Uğurkan beye gidiyorum sn k.maraslimisn??Sen marasta hangi hastaneye gittin
İyi gelsinde canm birşeyler ne olursa olsun.. bnmde önceki hamileligimde çok bulamıyordu bu kez daha başlamadı bakalm başlamaz umarm ya hayırlısı olsun..:)) oda yazdiMevsimle mi alakalı nedir. Yazın geçirdiğim hamilelikte bu haftalarda hiç bulanmadı ve sürekli canım bişey yemek istiyordu.
Evet ayva iyi geliyor, yarım atıyorum arada. Hiç sevmezdim şimdi kıymetlim oldu
Çok heyecanlandım valla ,amin darısı isteyen herkese :)Canm gezmedeydim bugn k.bakma yeni gordum ay çok sevindim ya çok güzel nasıl heyacanliydin demi darısı tüm isteyenlerin başına..
Yaa bn hiç kalp atış sesi duymadım daha öncekilerde de duyamadm malesfÇok heyecanlandım valla ,amin darısı isteyen herkese :)
İnşallah canm Allahım taddirsin inslh...merhaba kizlar benim adetim geçti hamile miyim bilmiyorum test yapmadım henüz olmazsam pazartesi yapcam ,inşallah bende ekim ayı anne adayı olurum
Ben allah kısmet ederse bi daha ki sefere videoya aldıracam ,eşim tamam dedi bu sefer doktor yeni dedi görünüyor dedi çok zayıf sesi o yüzden bi dahakine inşş:)Yaa bn hiç kalp atış sesi duymadım daha öncekilerde de duyamadm malesfçok merk ediyorum inan belki kaçamak yaparm diyorum 2 hafta beklememk için sonrada doktor daha iyi biliyor o Zamn cagrdigina Gore var bir bildiği diyorum. Senin adına çok sevindim canım bn kalp atışlarıni videoya aldırmak istiyorum ama eşim bn yapmam diyo o ney öyle diyo sinir ediyo bni bnde ses kaydı almayı düşünüyorum :)))
Çok takılma ya zaten insanın beynine işliyor canım :)Yaa bn hiç kalp atış sesi duymadım daha öncekilerde de duyamadm malesfçok merk ediyorum inan belki kaçamak yaparm diyorum 2 hafta beklememk için sonrada doktor daha iyi biliyor o Zamn cagrdigina Gore var bir bildiği diyorum. Senin adına çok sevindim canım bn kalp atışlarıni videoya aldırmak istiyorum ama eşim bn yapmam diyo o ney öyle diyo sinir ediyo bni bnde ses kaydı almayı düşünüyorum :)))
Ben allah kısmet ederse bi daha ki sefere videoya aldıracam ,eşim tamam dedi bu sefer doktor yeni dedi görünüyor dedi çok zayıf sesi o yüzden bi dahakine inşş:)
İnslh canım aldir video ya bnde esimi goturmesem mi diyorum ama haksızlık olur demi anlamı götrsem o çeker ne var sanki benm ki çok odun canım hc sevmz böyle şeyleri doktora bn derm diyorum yok bn cekmem diyoÇok takılma ya zaten insanın beynine işliyor canım :)
Ama ben eylül diye girdim bi hışınla ekimmiş burası
Ay evet altlı üstlü yanlış tıklamışım bende şaşırdım yazdıktan sonraAhaha ben de diyorum 9. Ay eylul olmuyormuy du acep?
Hayırlı olsun seninde bebisin
Hmm üzme kendini yine de canım sen hayırlısıyla bi duy canım eşin istemiyorsa yapacak bi şey yokİnslh canım aldir video ya bnde esimi goturmesem mi diyorum ama haksızlık olur demi anlamı götrsem o çeker ne var sanki benm ki çok odun canım hc sevmz böyle şeyleri doktora bn derm diyorum yok bn cekmem diyotakmamaya çalışıyorum canm
Bu haftalarda cok dikkat et kendine canim. Benim evin de temizlenmeye ihtiyaci var ama dayaniyorum ustten toprliyorum sadece. Simdi bacaklarinin altina bi yastik koy ve uzan. Ayrica bol su ic. Agrin fazlalasirsa hemen doktora gorun canimKızlar bn bugün temizliği biraz fazla kaçırdım herhalde bacak ağrım başladı bir kez kimyasalım var ondada bacak ağrım vardı korkmaya başladım Kalçadan bacağa iniyor
Yok antepDevakent canm. Uğurkan beye gidiyorum sn k.maraslimisn??
Ben de tsk ederim.ilki normal miAA süpermiş memnun oldum tanıştığımıza hayırlı doğumlar dilerim
O zaman takvimin yanlış son adet tarihini gireceksin.Benim 29 aralik ama grc dollenme durumum var, 20-25 ocak araligindaydi yumurtlamam
Ben de tsk ederim.ilki normal mi