2017 EKİM Anne adayları

Mevsimle mi alakalı nedir. Yazın geçirdiğim hamilelikte bu haftalarda hiç bulanmadı ve sürekli canım bişey yemek istiyordu.
Evet ayva iyi geliyor, yarım atıyorum arada. Hiç sevmezdim şimdi kıymetlim oldu
İyi gelsinde canm birşeyler ne olursa olsun.. bnmde önceki hamileligimde çok bulamıyordu bu kez daha başlamadı bakalm başlamaz umarm ya hayırlısı olsun..:)) oda yazdi

Çok heyecanlandım valla ,amin darısı isteyen herkese :)
Yaa bn hiç kalp atış sesi duymadım daha öncekilerde de duyamadm malesf çok merk ediyorum inan belki kaçamak yaparm diyorum 2 hafta beklememk için sonrada doktor daha iyi biliyor o Zamn cagrdigina Gore var bir bildiği diyorum. Senin adına çok sevindim canım bn kalp atışlarıni videoya aldırmak istiyorum ama eşim bn yapmam diyo o ney öyle diyo sinir ediyo bni bnde ses kaydı almayı düşünüyorum :)))

merhaba kizlar benim adetim geçti hamile miyim bilmiyorum test yapmadım henüz olmazsam pazartesi yapcam ,inşallah bende ekim ayı anne adayı olurum

Ben allah kısmet ederse bi daha ki sefere videoya aldıracam ,eşim tamam dedi bu sefer doktor yeni dedi görünüyor dedi çok zayıf sesi o yüzden bi dahakine inşş:)

Çok takılma ya zaten insanın beynine işliyor canım :)

Ben allah kısmet ederse bi daha ki sefere videoya aldıracam ,eşim tamam dedi bu sefer doktor yeni dedi görünüyor dedi çok zayıf sesi o yüzden bi dahakine inşş:)
Çok takılma ya zaten insanın beynine işliyor canım :)
İnslh canım aldir video ya bnde esimi goturmesem mi diyorum ama haksızlık olur demi anlamı götrsem o çeker ne var sanki benm ki çok odun canım hc sevmz böyle şeyleri doktora bn derm diyorum yok bn cekmem diyo takmamaya çalışıyorum canm

Kızlar bn bugün temizliği biraz fazla kaçırdım herhalde bacak ağrım başladı bir kez kimyasalım var ondada bacak ağrım vardı korkmaya başladım Kalçadan bacağa iniyor

Hmm üzme kendini yine de canım sen hayırlısıyla bi duy canım eşin istemiyorsa yapacak bi şey yok

Kızlar bn bugün temizliği biraz fazla kaçırdım herhalde bacak ağrım başladı bir kez kimyasalım var ondada bacak ağrım vardı korkmaya başladım Kalçadan bacağa iniyor
Bu haftalarda cok dikkat et kendine canim. Benim evin de temizlenmeye ihtiyaci var ama dayaniyorum ustten toprliyorum sadece. Simdi bacaklarinin altina bi yastik koy ve uzan. Ayrica bol su ic. Agrin fazlalasirsa hemen doktora gorun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…