- 8 Şubat 2017
- 232
- 177
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Bu haftalarda cok dikkat et kendine canim. Benim evin de temizlenmeye ihtiyaci var ama dayaniyorum ustten toprliyorum sadece. Simdi bacaklarinin altina bi yastik koy ve uzan. Ayrica bol su ic. Agrin fazlalasirsa hemen doktora gorun canim
Olmuyormuş cnm maalesef sordum ben onu.benim de aynı durum.diğeri 2012 hangi ayMaalesef sezaryen . Arası 5 sene olduğu icin normal denemek isterim bu sefer inşallah bakalım :)
kalp atışını duydunuz mu yokşa dr var mı dedi sadeceMerhabalar gittim bugün doktora çok şükür keseyi gördük ,bebeği gördük ve kalp atışı başlamış dedi doktor ,allah tüm bekleyenlere nasip etsin inş :) bi de B Biravucmutluluk nerdesin ya güzel haberlerle geldim çook şükür
Olmuyormuş cnm maalesef sordum ben onu.benim de aynı durum.diğeri 2012 hangi ay
Çok büyük risk bu.sezeryan.sonrası normal.doğum yapanar genelde doğumu başlayıp erken gelen ve müdahale edilemeyenlerdir.önemli riskleri varmış2012 Mayıs
Neden olmuyormus ki
İsmini veremiyoruz sanırım bir sosyal mecra var hani :) orada ssvd (seZaryensonrasinormaldogum)icin açılmış bir grup var inanılmaz hikayeler var çok cesaret verici arasında 1.5 yasla Doğum yapanlar bile var :)
Sadece sıkıntı bu durumu destekleyen bi dr bulmak orada başlıyor işim çıkmaz tarafı bu maalesef sayıları çok az :/ hayırlısı olsun bakalım Bu bi hayal tabi bu şartlarda hakkımızda hayırlısı canım
Cok
Çok büyük risk bu.sezeryan.sonrası normal.doğum yapanar genelde doğumu başlayıp erken gelen ve müdahale edilemeyenlerdir.önemli riskleri varmış
O yüzden olmaz diyorlar
Günaydın kızlar herkese mutlu haftasonlari diliyorum. Bişey sorcam siz çayı kahveyi tamamen kestiniz mi ne yiyip ne iciyorsunuz. Ben kahveyi çok aramam zaten ama hergün çay içiyorum demli olmamak şartıyla. Ama içim hiç rahat değil
Off bu mide bulantıları beni bitiriyor. Hiç bişey yemek istemiyorum. Günün her saati bulanır mı yaa
Progestan da yapıyor galiba
Komsuymusuz :)Yok antep
Hoşgeldiiin aramıza:)veee bende geldimm aranızaaa
Ne zaman randevun
Aynen:)Komsuymusuz :)
bakalım inş. Bebeğin kalp atışını duydunuz muYa tabi ki şartlar uygunsa denenmeli bence zaten cogu dr son anda normal Doğum belirtileri görürse deniyormuş bakalım hakkımıza hayırlısı ne ise öyle olsun
Sizin orda hastane fiyatları nasıl?Aynen:)
Benim biraz karışık durum.ilki hatayda olduğu için hatayda kont gideceğim haftaya basliyorum.şimdilik devlet hast deyim.özel muayenehanesi var hatayfası dr un şimdiki fiyatını bilmiyorum.Sizin orda hastane fiyatları nasıl?