2017 EKİM Anne adayları

Bu haftalarda cok dikkat et kendine canim. Benim evin de temizlenmeye ihtiyaci var ama dayaniyorum ustten toprliyorum sadece. Simdi bacaklarinin altina bi yastik koy ve uzan. Ayrica bol su ic. Agrin fazlalasirsa hemen doktora gorun canim
Ya kendime çok kızıyorum başlamışken bitiriyim dedim sonuç ortada dinlemiyorum şuan canım çok sağol

Kalp atışı var dedi önce sonra bi dinletelim dedi çook sessizdi yeni oluşmuş dedi hatta bu sabah bile olabilir dedi , her şey normal deyip iki hafta sonra gel dedi F Foha

Olmuyormuş cnm maalesef sordum ben onu.benim de aynı durum.diğeri 2012 hangi ay

2012 Mayıs
Neden olmuyormus ki
İsmini veremiyoruz sanırım bir sosyal mecra var hani :) orada ssvd (seZaryensonrasinormaldogum)icin açılmış bir grup var inanılmaz hikayeler var çok cesaret verici arasında 1.5 yasla Doğum yapanlar bile var :)
Sadece sıkıntı bu durumu destekleyen bi dr bulmak orada başlıyor işim çıkmaz tarafı bu maalesef sayıları çok az :/ hayırlısı olsun bakalım Bu bi hayal tabi bu şartlarda hakkımızda hayırlısı canım

Cok
Çok büyük risk bu.sezeryan.sonrası normal.doğum yapanar genelde doğumu başlayıp erken gelen ve müdahale edilemeyenlerdir.önemli riskleri varmış
O yüzden olmaz diyorlar

Cok

Çok büyük risk bu.sezeryan.sonrası normal.doğum yapanar genelde doğumu başlayıp erken gelen ve müdahale edilemeyenlerdir.önemli riskleri varmış
O yüzden olmaz diyorlar

Ya tabi ki şartlar uygunsa denenmeli bence zaten cogu dr son anda normal Doğum belirtileri görürse deniyormuş bakalım hakkımıza hayırlısı ne ise öyle olsun

Ben kestim zaten 2 dusugum var sonradan vicdan yapmamak icin asiri dikkatliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…