- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Canim biraz once sordum doktoruma. Kahve hic icme dedi. Ben cay cok severim hemen cayi sordum. Gunde 2-3 bardak açık icebilirsin dediGünaydın kızlar herkese mutlu haftasonlari diliyorum. Bişey sorcam siz çayı kahveyi tamamen kestiniz mi ne yiyip ne iciyorsunuz. Ben kahveyi çok aramam zaten ama hergün çay içiyorum demli olmamak şartıyla. Ama içim hiç rahat değil
Senin son adet tarihin ne zamanAllah hepimizin fasulyelerini korusun...
Cok rahatladim hemde, doktor bile keseyi gormeyi beklemiyodu aaaa ne kadar hizli gelismis ben tahmin etmedim gorecegimizi dedi... allahim sen hayirlisiyla hepimize evlatlarimiza kavusmayi nasip et
Her yönüyle aynıyız benim de çocuğum aynı yastaSelam kızlar kısmetse bende Ekim annesi olacağım 2. Gebeliğim 6 haftalığız henüz :)
Bir de 4.5 yaşında kızım var . Hepimize hayırlı doğumlar dilerim
Sen marasta hangi hastaneye gittinK.maras canm
Benim 29 aralik ama grc dollenme durumum var, 20-25 ocak araligindaydi yumurtlamamS
Senin son adet tarihin ne zaman
Diger fotoda daba helirgin sanki yani doktorun bana gosterdigi de ordaydi fotolarda cok cikmamis evet ama oyle bisey:)Canm su uzun ince olandır kesin ufacık daha kalınlaşan yerdir belkide olusuyordur henüz
AA süpermiş memnun oldum tanıştığımıza hayırlı doğumlar dilerimHer yönüyle aynıyız benim de çocuğum aynı yasta
Çok saol canım cevabın için aynı şekilde ben kahve icmiyorum ama hergün sekersiz açık ve limonlu çay içiyorum 3 ya da 4 bardak oluyo.Canim biraz once sordum doktoruma. Kahve hic icme dedi. Ben cay cok severim hemen cayi sordum. Gunde 2-3 bardak açık icebilirsin dedi
Kizlarrr keseyi gördük. Cok şükürhaftaya kalp atışı icin gel dedi. Insallah hersey yolunda gider
Tesekkur ederim canimHadi gözün aydın
Rica ederim tatlimm.. Birbirimze destek olucaz tabiÇok saol canım cevabın için aynı şekilde ben kahve icmiyorum ama hergün sekersiz açık ve limonlu çay içiyorum 3 ya da 4 bardak oluyo.
Rica ederim tatlimm.. Birbirimze destek olucaz tabiÇok saol canım cevabın için aynı şekilde ben kahve icmiyorum ama hergün sekersiz açık ve limonlu çay içiyorum 3 ya da 4 bardak oluyo.
Canm gezmedeydim bugn k.bakma yeni gordum ay çok sevindim ya çok güzel nasıl heyacanliydin demi darısı tüm isteyenlerin başına..Merhabalar gittim bugün doktora çok şükür keseyi gördük ,bebeği gördük ve kalp atışı başlamış dedi doktor ,allah tüm bekleyenlere nasip etsin inş :) bi de B Biravucmutluluk nerdesin ya güzel haberlerle geldim çook şükür
Ayy gördün ya o yeter Allah korusn bebeğini :)Diger fotoda daba helirgin sanki yani doktorun bana gosterdigi de ordaydi fotolarda cok cikmamis evet ama oyle bisey:)
Evet canm ayva ye bastırıyor her insan bir olmaz ama bn arada ögürüyorim ayva yiyince yatisiyoOff bu mide bulantıları beni bitiriyor. Hiç bişey yemek istemiyorum. Günün her saati bulanır mı yaa
Progestan da yapıyor galiba