- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Himm anladım canm :)Benim biraz karışık durum.ilki hatayda olduğu için hatayda kont gideceğim haftaya basliyorum.şimdilik devlet hast deyim.özel muayenehanesi var hatayfası dr un şimdiki fiyatını bilmiyorum.
Ben özel hastaneye gittim bingöl de 40 lira batmandaki doktorum ise 25 lira sizin orda nasıl canımHimm anladım canm :)
Canm bnm gittiğim hastane 35lira muayene tahlil ücretleri nasıl bilmiyorum kan tahliline 10 tl aldilr betaya bakarken . Yani öyle fazla değil başka hastaneler daha fazla 45 50 faln olan var önceki gittiğim 40di geçen sene ama bu doktorumu tavsiye ettiler çok iyi şimdilik doğum ucretinide araştırdım epey ucuz diğer hastanelere Gore normal doğum 250 sezeryan 600 ms bence çok çok iyiBen özel hastaneye gittim bingöl de 40 lira batmandaki doktorum ise 25 lira sizin orda nasıl canım
Çok ucuz gercektenCanm bnm gittiğim hastane 35lira muayene tahlil ücretleri nasıl bilmiyorum kan tahliline 10 tl aldilr betaya bakarken . Yani öyle fazla değil başka hastaneler daha fazla 45 50 faln olan var önceki gittiğim 40di geçen sene ama bu doktorumu tavsiye ettiler çok iyi şimdilik doğum ucretinide araştırdım epey ucuz diğer hastanelere Gore normal doğum 250 sezeryan 600 ms bence çok çok iyi
Öyle bundan 4 5 sene önce bnm ablam başka bir hastanede sezeryan doğum oda parası faln 1000liraya yakın para odemislerdi bnde sasirdm inan. Hatta diğer hastaneler böyle değil sezeryan 1000 lira oda parası faln epey oluyo. Acaba diyorum bnm arkadaş indirim mi yaptırdı 600 aldılar.Çok ucuz gercekten
Yok 5 haftalıktı gittiğimizde bakalım bi hafta ne olacak gideceğim kontrol var Perşembe belki duyarız 7 haftalık olmuşuz kızımı 7+4 duymuştumB
bakalım inş. Bebeğin kalp atışını duydunuz mu
hoşbulduk cnmm :)Hoşgeldiiin aramıza:)
Ben bingöl de kan tahlili yaptırdım 7 liraydı,şimdiki hastanemde kan tahlili falan yaptırmadım bilmiyom fiyatları, doğum ücretlerini hiç araştırmadım canım bak şimdi merak ettim :)Canm bnm gittiğim hastane 35lira muayene tahlil ücretleri nasıl bilmiyorum kan tahliline 10 tl aldilr betaya bakarken . Yani öyle fazla değil başka hastaneler daha fazla 45 50 faln olan var önceki gittiğim 40di geçen sene ama bu doktorumu tavsiye ettiler çok iyi şimdilik doğum ucretinide araştırdım epey ucuz diğer hastanelere Gore normal doğum 250 sezeryan 600 ms bence çok çok iyi
Arastirirsin daha canm. Bnm doktorum normal doğum oneriyo bnde öyle istiyorum belli bir aydan sonra bunun için egzersiz faln veriyormus doğuma vücudu hazırlama amaçlı doktorumu daha da sevdm bunları duyunca bn sezeryan dan korkuyorum :)Ben bingöl de kan tahlili yaptırdım 7 liraydı,şimdiki hastanemde kan tahlili falan yaptırmadım bilmiyom fiyatları, doğum ücretlerini hiç araştırmadım canım bak şimdi merak ettim :)
Ben de normal doğum istiyorum ,ne güzel egzersiz falan iyi olur, doktorumla da hiç konuşmadım , ben 3 4 ayı atlattıktan sonra pilates yapmayı düşünüyom bi ara yapıyordum zaten bu seferde hamileler için olanı yaparım tabi doktoruma danışarakArastirirsin daha canm. Bnm doktorum normal doğum oneriyo bnde öyle istiyorum belli bir aydan sonra bunun için egzersiz faln veriyormus doğuma vücudu hazırlama amaçlı doktorumu daha da sevdm bunları duyunca bn sezeryan dan korkuyorum :)
Bende düsünüyorm canm plates . Ya bnde doktorumla konusmadm henüz bunları ama eltm gitmişti bu doktora ona yaptırıyordu ordan biliyorum bunları konuşmak için erken.Ben de normal doğum istiyorum ,ne güzel egzersiz falan iyi olur, doktorumla da hiç konuşmadım , ben 3 4 ayı atlattıktan sonra pilates yapmayı düşünüyom bi ara yapıyordum zaten bu seferde hamileler için olanı yaparım tabi doktoruma danışarak
Ben de yarın gideceğim bir sorun çıkmazsa insYok 5 haftalıktı gittiğimizde bakalım bi hafta ne olacak gideceğim kontrol var Perşembe belki duyarız 7 haftalık olmuşuz kızımı 7+4 duymuştum
Ben de yaklaşık 5 sene önce o kadar para ödemiştim.Öyle bundan 4 5 sene önce bnm ablam başka bir hastanede sezeryan doğum oda parası faln 1000liraya yakın para odemislerdi bnde sasirdm inan. Hatta diğer hastaneler böyle değil sezeryan 1000 lira oda parası faln epey oluyo. Acaba diyorum bnm arkadaş indirim mi yaptırdı 600 aldılar.
Ya arkadaşa indirim yaptılar yda hastane hasta sayısını çoğaltmak istiyo bilemiyorum..Ben de yaklaşık 5 sene önce o kadar para ödemiştim.
Aynı durumdayız canım ben yemek yapmaktan soğudum ya o kokular beni çok kötü yapıyor, mide bulantısını sordum canım dün doktora sabah aç karınla portakal ye dedi ,patates haşla o mideni bulandırıyor mu tatlımBende düsünüyorm canm plates . Ya bnde doktorumla konusmadm henüz bunları ama eltm gitmişti bu doktora ona yaptırıyordu ordan biliyorum bunları konuşmak için erken.
Ya canm bn açımm ama böyle yemek geçiriyorm aklımdan sunu yapaym yiyeym diye ama tiksiniyo gbi oluyorum hatta şunu yiym diye aklımdan geçince ögürüyorum bu ne şimdi böyle bn ne yiyeceğim basım agriyo açlıktan offff
Hepimiz hemen hemen aynıyız , ben de bol bol meyve yiyorum ,kuru yemiş aldım badem kaju leblebi falan çok acıktığımda ara öğünde bir avuç yiyorum iyi geliyorBende öyle. Hiçbirşey yemek istemiyorum. Çok acıksam bile 3kaşıkta doyuyorum. Başta ayva olmak üzere meyveyi rahat yiyebiliyorum sadece
Kızlar ya bende mide bulantısı falan yok sadece istahsizlik var normal mi kiBende öyle. Hiçbirşey yemek istemiyorum. Çok acıksam bile 3kaşıkta doyuyorum. Başta ayva olmak üzere meyveyi rahat yiyebiliyorum sadece
Patates severdm ama yiyesm gelmiyor onu ya portakal ve elma daha çok bulantı yapiyo brde süt . Bna ayva ve limon iyi geliyor. Kız konuda degl benm ki çok anormal aciktm ya şunu yapaym kendime diye aklımdan geçiriyorm sonra ondan tiksiniyorm br hoş oluyo migdem çok değisk..Aynı durumdayız canım ben yemek yapmaktan soğudum ya o kokular beni çok kötü yapıyor, mide bulantısını sordum canım dün doktora sabah aç karınla portakal ye dedi ,patates haşla o mideni bulandırıyor mu tatlım