- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Benim doktorum hastanede sadece haftanin belli aksamlari nobetci olarak calisiyor. Dolayisiyla kontrollere filan gece gidiyoruz hatta dogumlari bile gece yapiyor doktor:)Gece nasıl oluyo kız
Oda güzelmiş :) gelince haber ver canm keseyi gördünmu beta kaç çıktı falnBenim doktorum hastanede sadece haftanin belli aksamlari nobetci olarak calisiyor. Dolayisiyla kontrollere filan gece gidiyoruz hatta dogumlari bile gece yapiyor doktor:)
Betaya bakmaz muhtemelenOda güzelmiş :) gelince haber ver canm keseyi gördünmu beta kaç çıktı faln
Git bakalm ya neler olacak :)Betaya bakmaz muhtemelen
Yuksek ihtimalle kese de gorunmez su an. Neden gidiyoruz bolmiyorum aslinda cagirdi iste gerildim bende
İnanmiyorum kese gorundu! Karindan ultrasonsan hemde! 4 haftalik daha dedi birlikte oldugumuz tarihi soyledim evet degerler uyumlu problem yok haftaya cuma kalp atisi icin gel dediGit bakalm ya neler olacak :)
Oyy maşallah yaa :) kesen kaç mm canm ??İnanmiyorum kese gorundu! Karindan ultrasonsan hemde! 4 haftalik daha dedi birlikte oldugumuz tarihi soyledim evet degerler uyumlu problem yok haftaya cuma kalp atisi icin gel dedi
Vala mm felan bakmadim sadece gorduk yetti banaOyy maşallah yaa :) kesen kaç mm canm ??
Maşallah ya Allah ım korusun . Rahatladı demi fasulye gbi görünce :)Vala mm felan bakmadim sadece gorduk yetti bana
Gozun aydin canimİnanmiyorum kese gorundu! Karindan ultrasonsan hemde! 4 haftalik daha dedi birlikte oldugumuz tarihi soyledim evet degerler uyumlu problem yok haftaya cuma kalp atisi icin gel dedi
Allah hepimizin fasulyelerini korusun...Maşallah ya Allah ım korusun . Rahatladı demi fasulye gbi görünce :)
Aminnnnn Allah ım korusun canm . İyi birsy bu yaa ultrason resmini atsana sende bakalmAllah hepimizin fasulyelerini korusun...
Cok rahatladim hemde, doktor bile keseyi gormeyi beklemiyodu aaaa ne kadar hizli gelismis ben tahmin etmedim gorecegimizi dedi... allahim sen hayirlisiyla hepimize evlatlarimiza kavusmayi nasip et
Kargacik burgacik bisey ki ben anlamiyom hic siz anlarmisiniz:)Aminnnnn Allah ım korusun canm . İyi birsy bu yaa ultrason resmini atsana sende bakalm
Atta bakalm ama net çekmeye çalış :)Kargacik burgacik bisey ki ben anlamiyom hic siz anlarmisiniz:)
İlk 174 ikinci 225 üçüncü 530Kac cikti degerin canim?
Kusura bakma yeni gördüm ancak cevap yazdımİlk 174 ikinci 225 üçüncü 530
Canm su uzun ince olandır kesin ufacık daha kalınlaşan yerdir belkide olusuyordur henüzBen fotograflarda secemedim ama bakalim siz secebilecekmisiniz
Eki Görüntüle 1951929 Eki Görüntüle 1951930