2017 EKİM Anne adayları

Günaydın kızlar herkese mutlu haftasonlari diliyorum. Bişey sorcam siz çayı kahveyi tamamen kestiniz mi ne yiyip ne iciyorsunuz. Ben kahveyi çok aramam zaten ama hergün çay içiyorum demli olmamak şartıyla. Ama içim hiç rahat değil
Canim biraz once sordum doktoruma. Kahve hic icme dedi. Ben cay cok severim hemen cayi sordum. Gunde 2-3 bardak açık icebilirsin dedi

Merhabalar gittim bugün doktora çok şükür keseyi gördük ,bebeği gördük ve kalp atışı başlamış dedi doktor ,allah tüm bekleyenlere nasip etsin inş :) bi de B Biravucmutluluk nerdesin ya güzel haberlerle geldim çook şükür
Canm gezmedeydim bugn k.bakma yeni gordum ay çok sevindim ya çok güzel nasıl heyacanliydin demi darısı tüm isteyenlerin başına..

Kizlar bulantilari baslayan var mi? Ben daha once 9 haftaya kadar hic bilmem ama bu kez basladi cok fena. Agrilara aliskinim gecen seferden ama bu mide bulantisi bi garip.... doktora da sormadim alay edecek benimle hamilesin tabi bulanir diyecek:) cok siddetli bir bulanti segil zaten ama baya bildigin bulaniyor yani:)

Mevsimle mi alakalı nedir. Yazın geçirdiğim hamilelikte bu haftalarda hiç bulanmadı ve sürekli canım bişey yemek istiyordu.
Evet ayva iyi geliyor, yarım atıyorum arada. Hiç sevmezdim şimdi kıymetlim oldu

X