- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.961
Benimde oyle genisledi ama daha acik:) neyse yapniz degilmisim:)Genişleme var ama kararmadı, hatta daha açık sanki. Beyaz tenliyim ondan mı acaba diyorum
Hahahhahahahahahha hosgeldin :) vallaha sesli guldum:) bak sen forumda gizli takipcilerimiz varmis ta haberimiz yokmuz kizlar:)Mrb kızlar bayadır takip ediyorum sizi konuşmalarınız çok hoşuma gitti Temmuz annelerine gttm ama oranın muhabbeti hoşuma gitmedi sizden öndeyim ama olsun tecrübemi aktarırım sizden yeni şeyler öğrenirim :)
Amin cnm inşallah valla yazdıklarınızı okuyunca yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümden :) diğer siteye bişey yazıyorum ne cevap veren var ne takan ehh dedim gidiyom benHahahhahahahahahha hosgeldin :) vallaha sesli guldum:) bak sen forumda gizli takipcilerimiz varmis ta haberimiz yokmuz kizlar:)
Sekerim vala bende buranin muhabbetini cok sevdim, baya bildigin sanki ilkokul arkadaslarimla ayni donem hamile kalmisim gibi kim neye aseriyo kimin midesi bulaniyo kimin kontrolu ne zamandi takipteyiz birbirmizi:) rabbim bebeklerimizin poposundaki pisiklere zeytinyagi surme fikrini de burda patlasmayi nasip etsin insallah.:)
İki hafta sonra gel dedi ozaman gideceğim haber ederimAllah senden razı olsun cnm.inşallah gittiğinde görürsün haber ver mutlaka bize de ne zaman kontrolün ?
Cnm hamilelikte artan kan basincindan veya az su icmekten olabiliyomus bas ağrısıKizlar ya bu arada cidden, bas agrisiyla bogusuyorum iki gundur o kadar fena ki. Pek olmaz bas agrim aslinda neden var ki acaba? Bi de bugun mide bulantisi gibi degil de boyle eksime kaynama gibi tatsiz midem. Sol bacagim da agriyo ksiliyo hatta ufaktan kasigimdan sanki... varki benim gibi cope cikan
Kurbaga gibiyim vala hic sanmam susuzluktan olsun:) ama kan basincimin arttigini hissediyorum ellerimde ozellikle bacaklarimda boyle zonklar gibi kan gum gum basinc yapiyo muhtemelen o yuzden oluyo o haldeCnm hamilelikte artan kan basincindan veya az su icmekten olabiliyomus bas ağrısı
Vala bende siteye girip bi ekim annelerine bakiyorum bazen kimse bise yazmiyo nerdeler yaw diye itiraf edim bazilarinizin profilini tek tek kurcalayip en son nerelerde takilmissiniz nerelere mesaj birakmissiniz diye bakiyorum nihahahahBurda birbirimizi iyi anlıyoruz sohbet cok guzel baska yerlere yazasim gelmiyor benim de :)kirmizigitar Canim bol su ic susuz kalınca da bas agrisi oluyormus.
Evet canım rahim artık büyümeye başlıyo gerilyo buda çekilme hissi yapıyo bende hala oluyo hatta bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyoBenimde bugün genitalde ağrı var. İçe doğru çekilme hissi oluyor. ayy inşaAllah geçer yaa, sanki rahim ağırlık yapıyor gibi. Şimdiden böyle bişey olabilir mi ki
Kan seviyesi arttıkça damarlara olan basınç da artar haliyle zonklamaları daha yoğun hissederiz. Hatta ben 14 haftalıkken elimi karnıma koyardım bebeğimin hareketlerini hissediyrm derdim meğer parmağımın zonklamasıymışKurbaga gibiyim vala hic sanmam susuzluktan olsun:) ama kan basincimin arttigini hissediyorum ellerimde ozellikle bacaklarimda boyle zonklar gibi kan gum gum basinc yapiyo muhtemelen o yuzden oluyo o halde
Dikkat ajan var :)))Vala bende siteye girip bi ekim annelerine bakiyorum bazen kimse bise yazmiyo nerdeler yaw diye itiraf edim bazilarinizin profilini tek tek kurcalayip en son nerelerde takilmissiniz nerelere mesaj birakmissiniz diye bakiyorum nihahahah
Bende oyleyim suya doyamiyorum ☺Kurbaga gibiyim vala hic sanmam susuzluktan olsun:) ama kan basincimin arttigini hissediyorum ellerimde ozellikle bacaklarimda boyle zonklar gibi kan gum gum basinc yapiyo muhtemelen o yuzden oluyo o halde
Vala bende siteye girip bi ekim annelerine bakiyorum bazen kimse bise yazmiyo nerdeler yaw diye itiraf edim bazilarinizin profilini tek tek kurcalayip en son nerelerde takilmissiniz nerelere mesaj birakmissiniz diye bakiyorum nihahahah
Dikkat ajan var :)))
Cok alemsin ya
Aaaaa bizde bazen hissediyos saniyoruz hissetmiyomuymusuz:) bunu demiyeydin iyiydi:)
Kan seviyesi arttıkça damarlara olan basınç da artar haliyle zonklamaları daha yoğun hissederiz. Hatta ben 14 haftalıkken elimi karnıma koyardım bebeğimin hareketlerini hissediyrm derdim meğer parmağımın zonklamasıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?