- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.981
Ay evet bugün sanki vajinam çekiliyor gibi bir anlık sancım oldu geçti tekrarlamadı :) bnde elimi alt karnıma koyuyorum aha diyorum kalbi atıyor acaba neyi ne zanetttimseEvet canım rahim artık büyümeye başlıyo gerilyo buda çekilme hissi yapıyo bende hala oluyo hatta bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyo
Sanirim az once bende de oldu, vajinamda bi sanci oldu anlik gecti hemen.Ay evet bugün sanki vajinam çekiliyor gibi bir anlık sancım oldu geçti tekrarlamadı :) bnde elimi alt karnıma koyuyorum aha diyorum kalbi atıyor acaba neyi ne zanetttimse
Ben de gaz sancısı var.bulantı gibi oluyor o yüzden akşam.Sanirim az once bende de oldu, vajinamda bi sanci oldu anlik gecti hemen.
Zaten baska belirtim felan da kalmadi zaten:) bari arada agri olsun da hamile oldugumu anlayayim:)
Dimi ama bende diyorum kendi kendime bebeğimi hissedene kadar belirtilerim bnmde kalsın yoksa ruh halim kötü oluyor :)Sanirim az once bende de oldu, vajinamda bi sanci oldu anlik gecti hemen.
Zaten baska belirtim felan da kalmadi zaten:) bari arada agri olsun da hamile oldugumu anlayayim:)
Senin belirtiler ne durumda?Dimi ama bende diyorum kendi kendime bebeğimi hissedene kadar belirtilerim bnmde kalsın yoksa ruh halim kötü oluyor :)
Vitamin ve mineral kaybı baş ağrısına sebep olur. Bu nedenle günde iki kez maden suyu içmeni tavsiye edebilirim. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallahKizlar ya bu arada cidden, bas agrisiyla bogusuyorum iki gundur o kadar fena ki. Pek olmaz bas agrim aslinda neden var ki acaba? Bi de bugun mide bulantisi gibi degil de boyle eksime kaynama gibi tatsiz midem. Sol bacagim da agriyo ksiliyo hatta ufaktan kasigimdan sanki... varki benim gibi cope cikan
Akşam yemeği yemiyorum hafif öğünler ile atlatıyorum mide bulantım bugün olmadı çok şükür mide yanmam var arasıra baş ağrısı tiksinme. Birde bugün iki kere vajinam sızladıSenin belirtiler ne durumda?
Maden suyu iciyorum gunde iki bazen uc kez hatta. Muhtemelen agnezyum eksikligim var cunku ciddi derecede kalca ve kasik agrisi yasiyorumVitamin ve mineral kaybı baş ağrısına sebep olur. Bu nedenle günde iki kez maden suyu içmeni tavsiye edebilirim. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah
Benim coooook hafif yok gibi bulantim var o kaaa olur. Bugun mide yanmasi yasiyorum ne alakaysa... peknolmazdi. Bi de kasik agrisindan cok bacak ve kalca agrilarim oluyor kaslarim kasilmis gibi esime masaj yaptirdim bacaklarima kaslar gergin cok...Akşam yemeği yemiyorum hafif öğünler ile atlatıyorum mide bulantım bugün olmadı çok şükür mide yanmam var arasıra baş ağrısı tiksinme. Birde bugün iki kere vajinam sızladı
Sende varmı bir değişiklik Cnm ? :)
Benmkiler kapkara oldu yav etrafida ucuda ucu büyüdü iyice. Ama kendisi hala aynı boyutta diyebilirim hc şişmedi ve hassalik 5.haftada geçmişti daha olmadiKizlar gogus uclariniz karardi mi? Benim hic kararmadi:)
Tecrübe gelmişMrb kızlar bayadır takip ediyorum sizi konuşmalarınız çok hoşuma gitti Temmuz annelerine gttm ama oranın muhabbeti hoşuma gitmedi sizden öndeyim ama olsun tecrübemi aktarırım sizden yeni şeyler öğrenirim :)
Canım netten baktım sıcak duş çok iyi geliyormuş sonrasında güzel bir uykuBenim coooook hafif yok gibi bulantim var o kaaa olur. Bugun mide yanmasi yasiyorum ne alakaysa... peknolmazdi. Bi de kasik agrisindan cok bacak ve kalca agrilarim oluyor kaslarim kasilmis gibi esime masaj yaptirdim bacaklarima kaslar gergin cok...
İmm başka ekim anneleri topigi var ama oraya yazmiyorum bn çok bura daha çok sarıyor beni :)Burda birbirimizi iyi anlıyoruz sohbet cok guzel baska yerlere yazasim gelmiyor benim de :)kirmizigitar Canim bol su ic susuz kalınca da bas agrisi oluyormus.
Koyu olunca ne oluyordu olmayınca be oluyordu cinsiyet ile alakalı bnm büyüdü ya hassasBenmkiler kapkara oldu yav etrafida ucuda ucu büyüdü iyice. Ama kendisi hala aynı boyutta diyebilirim hc şişmedi ve hassalik 5.haftada geçmişti daha olmadi
Uç koyuluğu hakkında bilgim yok ama göğüsler çok büyüyp hassaslasirsa kız olurmuş iki kadınlık hormonu br olunca . Erkekte de testesteron hormonu kıllanma yaparmış ..Koyu olunca ne oluyordu olmayınca be oluyordu cinsiyet ile alakalı bnm büyüdü ya hassas
İlk haftalarda sicak dus sonrasi kanamam olmustu o korkuyu hic unutmuyorum o gunden beri hep soguga yakin ilik dus aliyorum yone bi kanama felan olursa diye.... :)Canım netten baktım sıcak duş çok iyi geliyormuş sonrasında güzel bir uyku
İlk haftalarda sicak dus sonrasi kanamam olmustu o korkuyu hic unutmuyorum o gunden beri hep soguga yakin ilik dus aliyorum yone bi kanama felan olursa diye.... :)Canım netten baktım sıcak duş çok iyi geliyormuş sonrasında güzel bir uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?