- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.941
Maşallah ya , kız benimde 3,5 sene oldu evleneli istemiyordum istemeye başladım Rabbim aratmadı çok şükür.bnde çok sevindim yaaa :) kader her yerde yollarımızı kesiştiriyor :)
evet tatlm evlenicem diye zayıflamaya çalışıyodum. Evlendim 1.5 sene bile oldu , dün de 2 aylık hamiş oldugumu öğrendimBende bugün tam 8 haflalık oldum aramız da 6 gün var
sağlıcakla kucağımıza alırız inşALLAH balım
Besleniyordur o annesi merak etme senkızlar bu arada bol bol ceviz yemeyi ihmal etmeyin. Hamileliğin sonuna kadar çok önemliymiş bebek gelişimi için
Kizlar gun icinde mutlaka yediginiz birseyler var mi? Yada ictiginiz... ben su disinda pek beslenemiyorum acikcasi
Ayni seyleri yiyoruz ben birde sutle kek yemeye başladım:)ben yogurt yiyorum hergün fiks ve çubuk kraker elma birde midemi rahatlatsın diye mutlaka yiyorum bunları
Bildigim kadariyl yok, kalbi durmusu bebegimin sonra kan pihtilasmam oldugu cikti simdi igne kullaniyorum insalaha tekrarlanmazAmin canım. evet bende tarlusal kullandım. özel değilse bebegine neden kavuşamadın bu hapla bir alakası yoktur insALLAH
Allah senden razı olsun cnm.inşallah gittiğinde görürsün haber ver mutlaka bize de ne zaman kontrolün ?İnan içimi rahatlattı yazın Allah razı olsun senden tamam canım beklerim sabırla
Hayırlı olsn canım hoşgeldn allah kucağına almayı nasip etsinOncelikle merhabalar umarim dogru yere gelmisimdirUzuncaa bir kendimden bahsedeyim ben :))
1.5 senelik evliyim 8 aydir bebis dusunuyorduk ama bir turlu olmuyordu. Adetlerim cok duzensizdir 3 ayda bir anca olurum. Ama bu sfer 4 ayi geckin bir zmandr adet olmuyordum 1.5 ay once acile gdip beta hch ye baktrdik gebelik yok diyince doktor kalktim 1 kutu adet sokturucu aldim ictim bitirdim, yok Allah yok 1 ay gecti gene adet yok ama bende kasik agrisi hafif bulanti coookca mide yanmasi oldu.
Ben bunlari hep sokturucunun hormonlara etkisi olarak dusundum. Gram gebelik diye dusunmedim!! Adetim hala gelmeyince dun doktora gttik ve sokkk 8 haftalik yani 2aylik hamileymisim ve ben bu 2 ay icind ne haplar aldimultrasona grdik hemen sukur hic bir promlem yok dendi kalp atisimizi bile duyduk.
Hala soktayim bir anda dunyamiz degisti dun, 2 aylikken ogrenmek nedr yahu :)) nse cok uzattim.ins saglicakla kucagimiza aliriz Rabbim hayirli saglikli evlat olmayi nasip etsin :))
Benim çevirdi bile. Önleyemedim. C vitamini takviyesi ve istirahatten başka birsey aklıma gelmiyor.Valla canım işten izin aldım akşama kadar yattım ve bol bol meyve yedim bakım şimdi de nezleye çevirecek gibi
Ben de yaşadım o korkuyu ama Allah'a emanet. Olumsuz düsünme cekersin olumsuzu kendine dediler. Doktor randevunu beklemekten ve içini ferah tutmaktan başka yapacak birseyin yok.Bnde 8-5 olduk artık :)
Hepimiz ayni durumdayiz. 15 gun once gordum en son simdi 15 gun daha var kontrole. Ve yemek sonrasi mide yanmasindan baska hicbir sikayetim yok ilginc sekilde ne agri ne sizi ne bulanti ne gogus hassasiyeti... sadece rabbimden kontrole gittigimde ekrada kiprasan bebegimi gorebilmek icin dua ediyorum bol bol. İnsallah hersey yolunda gider bu kaygilarimizi atlatiriz...Bu evhamlarla nasıl yaşarız bilmem valla ay sonunda çağırdı doktor en son geçen hafta gördüm bebeğimi meraktayım çokta var kontrole offf offf
Aminn inşallah çok zor beklemek bende ara ara bulantı oluyor ama progestan kullanıyorum acaba ondan mı diyorum kafam çok karışık vallaHepimiz ayni durumdayiz. 15 gun once gordum en son simdi 15 gun daha var kontrole. Ve yemek sonrasi mide yanmasindan baska hicbir sikayetim yok ilginc sekilde ne agri ne sizi ne bulanti ne gogus hassasiyeti... sadece rabbimden kontrole gittigimde ekrada kiprasan bebegimi gorebilmek icin dua ediyorum bol bol. İnsallah hersey yolunda gider bu kaygilarimizi atlatiriz...
Benim ki koyulaştı biraz da genişşledi çevresiKizlar gogus uclariniz karardi mi? Benim hic kararmadi:)
Genisledi ama hiiiiic koyulasmadi rengi aksine beyazladi sanki:)Benim ki koyulaştı biraz da genişşledi çevresi
Progestana yeni basladiysan olabilir ama bende aliyorum epeydir bende bulanti yapmiyo artikAminn inşallah çok zor beklemek bende ara ara bulantı oluyor ama progestan kullanıyorum acaba ondan mı diyorum kafam çok karışık valla
5. Haftadan itibaren kullanıyorum yeni değilProgestana yeni basladiysan olabilir ama bende aliyorum epeydir bende bulanti yapmiyo artik
Genişleme var ama kararmadı, hatta daha açık sanki. Beyaz tenliyim ondan mı acaba diyorumKizlar gogus uclariniz karardi mi? Benim hic kararmadi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?