• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Valla benim bugun pek tadim tuzum yok kac gundur kahvalti bile yapmiyorum dogru durust kraker kek felan yiyorum hep. Bugun 14.30da uyandim:KK14: hep bi iç sıkılması var halsizim basım agriyo her an uyumak istiyorum baska hic bisey yapasim gelmiyo

Evet canım rahim artık büyümeye başlıyo gerilyo buda çekilme hissi yapıyo bende hala oluyo hatta bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyo
Ay evet bugün sanki vajinam çekiliyor gibi bir anlık sancım oldu geçti tekrarlamadı :) bnde elimi alt karnıma koyuyorum aha diyorum kalbi atıyor acaba neyi ne zanetttimse:KK70:

Ay evet bugün sanki vajinam çekiliyor gibi bir anlık sancım oldu geçti tekrarlamadı :) bnde elimi alt karnıma koyuyorum aha diyorum kalbi atıyor acaba neyi ne zanetttimse:KK70:
Sanirim az once bende de oldu, vajinamda bi sanci oldu anlik gecti hemen.

Zaten baska belirtim felan da kalmadi zaten:) bari arada agri olsun da hamile oldugumu anlayayim:)

Slm kızlar.Bende 10+ 5 haftalığım ve malesef 6 haftadır bulantıyla mücadele veriyorum:( acaba 12. Haftada geçermi yani biten oldumu 12 haftada?
Artık zofer vermek zorunda kaldı doktorum o bile fayda etmiyor ne yapcağımı şaşırdım:(

Sanirim az once bende de oldu, vajinamda bi sanci oldu anlik gecti hemen.

Zaten baska belirtim felan da kalmadi zaten:) bari arada agri olsun da hamile oldugumu anlayayim:)
Dimi ama bende diyorum kendi kendime bebeğimi hissedene kadar belirtilerim bnmde kalsın yoksa ruh halim kötü oluyor :)

Kizlar ya bu arada cidden, bas agrisiyla bogusuyorum iki gundur o kadar fena ki. Pek olmaz bas agrim aslinda neden var ki acaba? Bi de bugun mide bulantisi gibi degil de boyle eksime kaynama gibi tatsiz midem. Sol bacagim da agriyo ksiliyo hatta ufaktan kasigimdan sanki... varki benim gibi cope cikan:KK66:
Vitamin ve mineral kaybı baş ağrısına sebep olur. Bu nedenle günde iki kez maden suyu içmeni tavsiye edebilirim. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah

Akşam yemeği yemiyorum hafif öğünler ile atlatıyorum mide bulantım bugün olmadı çok şükür mide yanmam var arasıra baş ağrısı tiksinme. Birde bugün iki kere vajinam sızladı
Sende varmı bir değişiklik Cnm ? :)
Benim coooook hafif yok gibi bulantim var o kaaa olur. Bugun mide yanmasi yasiyorum ne alakaysa... peknolmazdi. Bi de kasik agrisindan cok bacak ve kalca agrilarim oluyor kaslarim kasilmis gibi esime masaj yaptirdim bacaklarima kaslar gergin cok...

Mrb kızlar bayadır takip ediyorum sizi konuşmalarınız çok hoşuma gitti Temmuz annelerine gttm ama oranın muhabbeti hoşuma gitmedi sizden öndeyim ama olsun tecrübemi aktarırım sizden yeni şeyler öğrenirim :)
Tecrübe gelmiş :deli: hoşgeldinnnn..
Sorularla bunaltabiliriz. Hazır ol :))

Benim coooook hafif yok gibi bulantim var o kaaa olur. Bugun mide yanmasi yasiyorum ne alakaysa... peknolmazdi. Bi de kasik agrisindan cok bacak ve kalca agrilarim oluyor kaslarim kasilmis gibi esime masaj yaptirdim bacaklarima kaslar gergin cok...
Canım netten baktım sıcak duş çok iyi geliyormuş sonrasında güzel bir uyku :super:

Burda birbirimizi iyi anlıyoruz sohbet cok guzel baska yerlere yazasim gelmiyor benim de :) kirmizigitar kirmizigitar Canim bol su ic susuz kalınca da bas agrisi oluyormus.
İmm başka ekim anneleri topigi var ama oraya yazmiyorum bn çok bura daha çok sarıyor beni :)

Koyu olunca ne oluyordu olmayınca be oluyordu cinsiyet ile alakalı bnm büyüdü ya hassas
Uç koyuluğu hakkında bilgim yok ama göğüsler çok büyüyp hassaslasirsa kız olurmuş iki kadınlık hormonu br olunca . Erkekte de testesteron hormonu kıllanma yaparmış ..

Back