- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.001
İlk haftalarda sicak dus sonrasi kanamam olmustu o korkuyu hic unutmuyorum o gunden beri hep soguga yakin ilik dus aliyorum yone bi kanama felan olursa diye.... :)Canım netten baktım sıcak duş çok iyi geliyormuş sonrasında güzel bir uyku
Ya sorma:) aslinda bu baby shower in anlami amaci annenin arkadaslarinin bebek icin yaptigi bir surprizdir annenin haberi bile olmaz ve anneye ihtiayci olan hediyeler alinir ama dusunuyorum benim bu organizasyonu dusunecek arkadasim olmaz:) hatta benimkiler cagirsam kesin isleri cikar gelmezler:)Eveettt aceleci hatun geldiii gene br soruyla :) baby shower yapmayı düşünen varmı :) ay bu baby shower i yakinlarimiz biz doğuma gidince hazirlasa bebegimizle birlikte kutlasak olmuyormu yda ne bilim br kaç gün geçtignde bebeğe yapsak partiyi olmamı ya :) illa doğuma 2 3 hafta kala mi olur :)
Bende aynı şeyi diyorum bari bebe ye yapalm da egleniriz. Kuzenlerm ve ablalarm konuşmuş grubta doğuma br kaç hafta kala yapalm diye. Yaparlar ama bna bebekle daha guzl olur gbi geldi hoşgeldin bebeğim yazıları faln bilmiyorum artk yaparlarsa yaparlar ama bnm içimden böyle geçiyor birşey demedmde daha.Ya sorma:) aslinda bu baby shower in anlami amaci annenin arkadaslarinin bebek icin yaptigi bir surprizdir annenin haberi bile olmaz ve anneye ihtiayci olan hediyeler alinir ama dusunuyorum benim bu organizasyonu dusunecek arkadasim olmaz:) hatta benimkiler cagirsam kesin isleri cikar gelmezler:)
Kiz delimisin bebekle olur mu :) dogumdan sonra damizlik inek gibi olucaz saat basi 40 dakika emzircez kusmuk kokucaz filan... bosver icerde o keyfine bakiyoken yapalim iste:)Bende aynı şeyi diyorum bari bebe ye yapalm da egleniriz. Kuzenlerm ve ablalarm konuşmuş grubta doğuma br kaç hafta kala yapalm diye. Yaparlar ama bna bebekle daha guzl olur gbi geldi hoşgeldin bebeğim yazıları faln bilmiyorum artk yaparlarsa yaparlar ama bnm içimden böyle geçiyor birşey demedmde daha.
Brde aklıma ne geldi bizde gelenektr belki sizde de vardır kız annesi akrabayi kızın arkadaşlarını toplayıp doğumdan br hafta sonra gelirler bebeğe anneye hediyeler faln getirirler yemekler pastalar çaylar falan buda eski zamn baby showeri imiş demk ki diyorumYa sorma:) aslinda bu baby shower in anlami amaci annenin arkadaslarinin bebek icin yaptigi bir surprizdir annenin haberi bile olmaz ve anneye ihtiayci olan hediyeler alinir ama dusunuyorum benim bu organizasyonu dusunecek arkadasim olmaz:) hatta benimkiler cagirsam kesin isleri cikar gelmezler:)
Bizde yok oyle adetler pek bi klasik mevlut olayi vardir o da sirf tek tek bi suru misafir gelmesiyle ugrasilmasin da tek seferde hepsi ciksin diye:)Brde aklıma ne geldi bizde gelenektr belki sizde de vardır kız annesi akrabayi kızın arkadaşlarını toplayıp doğumdan br hafta sonra gelirler bebeğe anneye hediyeler faln getirirler yemekler pastalar çaylar falan buda eski zamn baby showeri imiş demk ki diyorum
Damızlık inekKiz delimisin bebekle olur mu :) dogumdan sonra damizlik inek gibi olucaz saat basi 40 dakika emzircez kusmuk kokucaz filan... bosver icerde o keyfine bakiyoken yapalim iste:)
O yuzden dogmadan once en iyisi en cok iki tekme felan atar :) baska da bisey olmas:)Damızlık inekoda var demi öyle parti mi olur sezeryan olursa zatn ay hc olmaz bebek yaşını beklesin o zamn :)
Ay ağzından bal damlıyor sağlıklı sıhhatli olsunlarda ilkim kız olsun çok istiyorum ama nedense içime hep erkek doğuyorUç koyuluğu hakkında bilgim yok ama göğüsler çok büyüyp hassaslasirsa kız olurmuş iki kadınlık hormonu br olunca . Erkekte de testesteron hormonu kıllanma yaparmış ..
Mevlit ne zaman oluyo?Bizde yok oyle adetler pek bi klasik mevlut olayi vardir o da sirf tek tek bi suru misafir gelmesiyle ugrasilmasin da tek seferde hepsi ciksin diye:)
İste bebek dogduktan sonra bazisi 3 ay felan bekliyo ama mantiklisi 40 i cikar cikmaz yapip butun misafirleri bi seferde savmak:)Mevlit ne zaman oluyo?
Bencede ay çok şımarırm yaparlarsa eğer çok hoşuma gider . Çok merkliym böyle şeylere hastane odası süslensin evde oda suslensin hersy yapılsn hc hayır demem de o kabiliyette bir koca yok öküz ruhlu:)O yuzden dogmadan once en iyisi en cok iki tekme felan atar :) baska da bisey olmas:)
Cnm bnce bunu bir kehanet haline getirme sıcak duş cidden çok iyi geliyor olmadı ilerleyen haftalarda yaparsın ama bunları düşünme bak çok şükür şuan herşey normal gidiyor :)İlk haftalarda sicak dus sonrasi kanamam olmustu o korkuyu hic unutmuyorum o gunden beri hep soguga yakin ilik dus aliyorum yone bi kanama felan olursa diye.... :)
Bizde de o yok işte belki vardr bulundugm şehirde ama bn hc görmedim iki ablamda da kuzenlerimdede olmadıİste bebek dogduktan sonra bazisi 3 ay felan bekliyo ama mantiklisi 40 i cikar cikmaz yapip butun misafirleri bi seferde savmak:)
Biz esimle ortak olarak bir de bu susleme organizasyon islerini yapiyoruz milletin dogum odalari dogum gunleir baby showerleri 6 ay kinalarini felan hazirliyoruz da bakalim benimkini haziramak gelecek mi kimsenin aklina:)Bencede ay çok şımarırm yaparlarsa eğer çok hoşuma gider . Çok merkliym böyle şeylere hastane odası süslensin evde oda suslensin hersy yapılsn hc hayır demem de o kabiliyette bir koca yok öküz ruhlu:)
Bencede ay çok şımarırm yaparlarsa eğer çok hoşuma gider . Çok merkliym böyle şeylere hastane odası süslensin evde oda suslensin hersy yapılsn hc hayır demem de o kabiliyette bir koca yok öküz ruhlu:)
Doktorum israrla kanama gormedigin surece sorun yok diyor ama ben de kanama olmaz ama ya kalbi durursa diye gerilip duruyorum cok sinir bozucuyum... evet bunu dusunmem icin hic bir sebep yok... insallah hayirlisiyla atlatiriz hepimiz vala... dogru dedin uyumadan bi sicak dus alayim iyi gelir muhtemelen :₺Cnm bnce bunu bir kehanet haline getirme sıcak duş cidden çok iyi geliyor olmadı ilerleyen haftalarda yaparsın ama bunları düşünme bak çok şükür şuan herşey normal gidiyor :)
Hayirlisi olsun inslh canm bnde ilki erkek istiyorum ama kız hissediyorum hayırlısı olsun tabiki . Bekleyip göreceğiz. Hep kız esyalarina bakıyorum . Doktor erkek derse sok olurum .Ay ağzından bal damlıyor sağlıklı sıhhatli olsunlarda ilkim kız olsun çok istiyorum ama nedense içime hep erkek doğuyor
Aaaaaa bebek mevlidi olmadigini ilk defa duyuyorum:) onkadar alismisiz ki biz burda birinin bebegi oldugunda mrvlide gideriz diye herkes bekliyo girmiyo felanBizde de o yok işte belki vardr bulundugm şehirde ama bn hc görmedim iki ablamda da kuzenlerimdede olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?