2017 EKİM Anne adayları

Bu baska bisey canim evde hani tereddut ediyoruz ya bi sey mi oldu filan diye el doplerleri satiliyor evde kalp atisini dinliyorsun bebegin
sanırım el doplerleri 20.haftadan sonra duyuruyor sesi. ki zaten 20.haftada mıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam aile sağlığı merkezine her kontrole gittiğinizde dinletiyorlar o güzel pıtpıtları

Ben de ben de. Ama doktorum sagolsun 2'dir 3 saniyeyi geçirmiyor dinletmekte. Neden acaba sesi biraz daha uzun süre açsa bebege zararı mı olur?
Canim onu cok arastirdim olay soyleymis, bu ses dinleme esnasinda bebege isi gidiyormus, ses ne kadar yuksekse verilen isi o kadar cok oluyormus doktorlar o yuzden bebegin isisini yukseltmemek icin cok fazla acmiyor bir kac saniye dinletiyormus sadece.

Ya da cihazin sesini cok kisik ayarlayarak 20-30 sn kadar dinletilebiliuormis.

Dogrusu 12. Haftaya kadar kalp sesinin acilmamasiymis aslinda

sanırım el doplerleri 20.haftadan sonra duyuruyor sesi. ki zaten 20.haftada mıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam aile sağlığı merkezine her kontrole gittiğinizde dinletiyorlar o güzel pıtpıtları
İnternette 12. Haftadan itibaren sesin duyuldugu yaziyor hatta bazilari 10. Haftadan itibaren duyuyormus

Benim bebiş 10 haftalık oldu ve hala doktor kalp sesini dinletmedi sadece gösteriyor.her dinlemek istediğimde zararlı deyip konuyu kapatıyor

Benim bebiş 10 haftalık oldu ve hala doktor kalp sesini dinletmedi sadece gösteriyor.her dinlemek istediğimde zararlı deyip konuyu kapatıyor
Benimki de cok kisik acti kisacik neden bu kadar kisik dedigimde neden sese takindin bebege zarar veriyor diye uyardi beni duymak istiyoruz biz de ama gercekten gereksiz kaygilaniyoruz kalp grafisi herseyi soyluyor zaten

THEY sesin çıkmıyor buaralar.Gaz problemini nasıl halledebildinmi.Bugün beni dahiliyeye sevk ettiler.Bağırsaklarım artık konuşmaya başkadı resmen.Gurul gurul ve çok sancı yapıyor.Dün gecede bebeği gazdan rahat göremediler.İlacın işe yaradımı?bide aynı neydi.

Stressiz olmanda onemli birde bizler artik eski kadinlar gibi degiliz onlar tarla tapan yaparken bizde en ufak bi zorlamada yada ufak bi streste olabiliyor annem her zaman der eski insanlar gibi degilsiniz cok dikkatli olmalisin diye bu arada bende doktora neden bebegim geriden geldigini sordum once 2 gun gerideydi sonra 4 oldu haftaya bir daha cagirdi bakalim niye boyle isem kafama takacak muhakkak bisey buluyorum benimde boyle bi kotu huyum var mesela

O gurul gurul karin bende de var yaa surekli bir hava var icimde sebebi nedir acaba??

They yok piyasada yaw bende anlamadim ozelden de pek ses etmiyor

Benim de bazen yapiyor hatta bazen o sanci nasil vuruyor biliyomusun icerde birseyler ters gidiyor diyorum elimle bastirinca yara varmis givi karnimda aciyor bazen kasiklarimda artiyor agri sonra bakiyorum geciyor demekki gaz sancisi
benimde sürekli bir sancım var dün akşam dahiliyeye gözük dediler heralde bir mide yada bağırsak hapı versin diye.
Bebekle ile ilgili birşey yok sizle ilgili dediler.bebişte normalde sata göre 8+2 ama dün 7+5 çıktı kuzum .O iyi olsunda ben hertürlü dayanırım.
heralde hormonel dengeler bozulduğundan böyle oluyor.

Sata gore hesaplama bebegini sonra hep gelisiminin yavas oldugunu dusunursun:) 7+5 te bebegin gibi Dusun:)

Bizde öyle 9da gidicez .... yarin ariycam gerci tahliller için
@EhliKumpir merak ediyorum :)

Herkese merhaba
Dün doktor bana folbiol yerine elevit verdi inanılmaz derecede ishal oldum acaba ilaçtan dolayımıdır anlamadım.
Aranızda ishal yaşayan varmı?
Canm senin için önemi varmı bilmiyorum ama elevit yapının dış jelatini domuz yagindn yapılmış . Tavsiye etmem sonuçta haram ama sen bilirsin .

Baş ağrısı var bska bise yok bulantı da geçti
Benim sacma sapan ara sira bulantim oluyor surekli degil bu sabah kotu bir mideyle uyandim mesela. Nadiren kasik agrisi yasiyorum ama sanirim gaz o. Onun disinda cogu kez hamile oldugumu bile unutuyorum...

Yalniz bisi dicem sizde de oluyor mu? Ozellikle soluma yattigimda tam kasigimda bir pir pir kan akisi oldugunu hissediyorum yani orda bebek hareketi gibi degil ama bir kan akisi boyle oldugu belli sanki surekli titriyor gibi... sizde de oluyor mu dikkat rttiniz mi hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…