- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.081
Mesaj attim ama donmuyor bende cok merak ettim onu insallah hersey yolundadir
Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Kusura bakma canim 2 gundur cok kotuyum. Inan telefonum nerede onu bile bilmiyordum. Benim bebegim yasayamadi. Allah sizin bebeklerinizi korusun insallahMesaj attim ama donmuyor bende cok merak ettim onu insallah hersey yolundadir
Evet canm solda hissediyorm bise ama ne bilmiyorum . Ve sola yatarken rahatm nedense :). O değisk bulntilr arada bndede oluyor sanciyi hc saymıyorum artk rutin oldu bnde 2 aydr günde br kerede olsa yokluyo gaz degl ama şu idrar torbasına yakın yerler sancilaniyor doktor rahim genişledikçe ağrır dedi..Benim sacma sapan ara sira bulantim oluyor surekli degil bu sabah kotu bir mideyle uyandim mesela. Nadiren kasik agrisi yasiyorum ama sanirim gaz o. Onun disinda cogu kez hamile oldugumu bile unutuyorum...
Yalniz bisi dicem sizde de oluyor mu? Ozellikle soluma yattigimda tam kasigimda bir pir pir kan akisi oldugunu hissediyorum yani orda bebek hareketi gibi degil ama bir kan akisi boyle oldugu belli sanki surekli titriyor gibi... sizde de oluyor mu dikkat rttiniz mi hic?
Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
İnan gozlerim doldu,ne diyecegimi bilemedim... kelimelerin bittigi yer zaten...Kusura bakma canim 2 gundur cok kotuyum. Inan telefonum nerede onu bile bilmiyordum. Benim bebegim yasayamadi. Allah sizin bebeklerinizi korusun insallah
Amin Allah razi olsunGecms olsn ne dese bilemiyor insn br daha yasatmasn Allah.. ,
Canım allah sabır versin inşallah.... Allah digerlerini yaşatsın inşallah. Nedeni bulundu mu?Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Allah sizleri korusun. Hicbiriniz stres yapmayin hersey kader. Ben herşeye dikkat ettim haytimi tamamen degistirdim. Ama kismet olmayinca olmuyorİnan gozlerim doldu,ne diyecegimi bilemedim... kelimelerin bittigi yer zaten...
Agri yapmiyo bir kere cok agridi daha da olmadi su vitamine basladigim anda ishal oldum simdi duzeldi ama gaz cok oluyo o mu yapiyor diye dusunmeden edemiyorum cunku folikasit de var iceriginde ama surekli gurul gurul karnimağrı yapıyormu seninde gaz sancısı yani
Çok geçmiş olsun canımMalesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
hep aklımdaydın dünden beri.Allahım hayırlısı nasip etsin.Gene olur sağlıkla inşallah.Biran önce kendini toparlarsın umarım.Kalbimiz ve dualarımız seninle.Allah sizleri korusun. Hicbiriniz stres yapmayin hersey kader. Ben herşeye dikkat ettim haytimi tamamen degistirdim. Ama kismet olmayinca olmuyor
benim doktorum sadece düz folik verdi.Elevit ve progestanı kestim bakalım.Vitamine başladığım gün bende ishal oldum birde onun ağrısı oldu hemen mahvoldum.Agri yapmiyo bir kere cok agridi daha da olmadi su vitamine basladigim anda ishal oldum simdi duzeldi ama gaz cok oluyo o mu yapiyor diye dusunmeden edemiyorum cunku folikasit de var iceriginde ama surekli gurul gurul karnim
Heh aynen oyle, ozellikle cisim geldigi zaman nasil sanciyor:) yururken filan o baskiyi hissediyorum cok fazla... demek oluyor hepimizde. İlk zamanlardaki adet sancisi gibi sancilar yok daha nasir olarak minik kasilmalar kaldi ara siraEvet canm solda hissediyorm bise ama ne bilmiyorum . Ve sola yatarken rahatm nedense :). O değisk bulntilr arada bndede oluyor sanciyi hc saymıyorum artk rutin oldu bnde 2 aydr günde br kerede olsa yokluyo gaz degl ama şu idrar torbasına yakın yerler sancilaniyor doktor rahim genişledikçe ağrır dedi..
bendede ağrı oluyo ya rahim hala genişliyor mu ki bazen korkuyorumEvet canm solda hissediyorm bise ama ne bilmiyorum . Ve sola yatarken rahatm nedense :). O değisk bulntilr arada bndede oluyor sanciyi hc saymıyorum artk rutin oldu bnde 2 aydr günde br kerede olsa yokluyo gaz degl ama şu idrar torbasına yakın yerler sancilaniyor doktor rahim genişledikçe ağrır dedi..
Bende sola yatarken rahatim karnimda agrimiyor ama saga yatarken geriliyor gibiEvet canm solda hissediyorm bise ama ne bilmiyorum . Ve sola yatarken rahatm nedense :). O değisk bulntilr arada bndede oluyor sanciyi hc saymıyorum artk rutin oldu bnde 2 aydr günde br kerede olsa yokluyo gaz degl ama şu idrar torbasına yakın yerler sancilaniyor doktor rahim genişledikçe ağrır dedi..
Tamam canim insallah iyi haberlerle gelirsinbenim doktorum sadece düz folik verdi.Elevit ve progestanı kestim bakalım.Vitamine başladığım gün bende ishal oldum birde onun ağrısı oldu hemen mahvoldum.
Bakalım bu akşam dahiliyeye gidicem haber veririm sanada.
inşallah gazdan uçucam yakında yoksa:)Tamam canim insallah iyi haberlerle gelirsin
Aynen canm. Bnm ikinci regl döneminde çok fena sancilarm olmuştu artk doktora gidecektm tarihe baktm regl günüm tmm dedm vücut alisiyor ya regl olmamaya çok ağrıyor ondan sonra geçti o çok ağrılar ve dediğin gbi ufak sancılar kaldı. :) Onlarda 14.haftada bitecekmis öyle diyorlar son ay geri baslarmisHeh aynen oyle, ozellikle cisim geldigi zaman nasil sanciyor:) yururken filan o baskiyi hissediyorum cok fazla... demek oluyor hepimizde. İlk zamanlardaki adet sancisi gibi sancilar yok daha nasir olarak minik kasilmalar kaldi ara sira
Genişliyor tabi canm gecen internette okumustm rahminiz artk br şeftali büyüklügnde diyordu demek ki sisiyor genişliyor ve o yüzden ağrıyor gittikçe büyüyecek :) agrilr 14.hafta geciyo diyorlar ama bilmiyorum bakacağız artk.bendede ağrı oluyo ya rahim hala genişliyor mu ki bazen korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?