• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Benim ilk baslardaki gibi karin agrilarim olmaya basladi. Yine mi rahim buyuyor acaba. Sende de basladimi haftalarimiz ayni gibi seninle. Bu arada grip oldum kizlar. Limon suyu ictim limon yedim ama 2 gundur gitmedi
Ay herkeste değişik şeyler var benim bu bağırsaklarım en çok etkilenen şey oldu.kendine gelemedi hamileliğin başından beri ağrı ağrı şimdede ishal sürekli.

Ay herkeste değişik şeyler var benim bu bağırsaklarım en çok etkilenen şey oldu.kendine gelemedi hamileliğin başından beri ağrı ağrı şimdede ishal sürekli.
Bende az ishal olsam iyi olabilirdi kabizlik coktu. Meger progestaninda etkisi varmis. Simdi birazcik azaldi.

Kızlar ben uykusuzluktan ölücem İnan'ın ki bi kere uyuyorum çok şükür ama yanlışlıkla falan bi uyanıyım Yok bida bitti sabaha kadar bekle şuan misal 3 gibi falan uyandım olay bitti hiç dinlenemiyor vücudum günlük 4-5 sattlik uykuyla duruyorum ben gibi olan varmı aranız da
Var bende aynıyım sonra gün boyu kafamı kaldıramıyorum :uykucu:

melis343434 melis343434 ishal gebelikte dikkat edilmeli diye duymuştum. Sıvı kaybına dikkat et, yarın dr. sor istersen. Sonradan sıkıntı olmasın canım

Kizlar benim bu sol kasik ve karina dogru olan bolge bazı bazı acaip sancilaniyor....sanki bisiy çekiyor sizde var mı?

Evet benimde oluyor sol kasiktan basliyor karin bosluguma dogru cekiliuor bazen sagda da oluyor ama daha cok solda hissediyorum. Surekli degil allahtan ara ara oluyor...
Usuttum falan bile sandım.... insallah bebislerimiz sağlıklıdır, Rabbim herkesin bebisini korusun :)

Usuttum falan bile sandım.... insallah bebislerimiz sağlıklıdır, Rabbim herkesin bebisini korusun :)
Vala bu meret hic bir belirti de vermiyor ki kiminde agri sanci birden kesiliyor kiminde aynen devam ediyormus korkuyor insan ben simdi 31 martta kontrolum var ondan once doktora gitmek istemiyorum hic (recetemizle ilgili hir sikinti cikti gitmemiz gerekebilirmis)

Evet ya sorma zaman geçmiyor hiç çok zor valla hayırlısıyla su riskli dönemi atlarsak insallah

günaydın canım ben cumartesi doktora gittim kalp atışını duyduk ve gördük çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi doctor 7+1 mişiz :anne::anne: 3 hafta sonar çağırdı beni tekrar.

Benim de bulantilarim başladı kızlar az önce çok fena oldum çıkaramıyorum da...
Bunun dışında kabızlık, mide yanması ve uyku problemi var. Sürekli yatmak istiyorum ama gece döne döne nasıl uyuyorum hiç anlamıyorum. Hiç kaliteli uyumuyorum yani :KK43:
Daha önce bulantın yoktu, yeni mi başladı canım?

günaydın canım ben cumartesi doktora gittim kalp atışını duyduk ve gördük çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi doctor 7+1 mişiz :anne::anne: 3 hafta sonar çağırdı beni tekrar.
Ne güzel canım sevindim. İnşallah böyle devam eder. Ben de bugün 7+6'yım. Beni de 2 hafta sonra çağırdı.

Back